4 Zodiako ženklai, gimstantys iš karto suaugusiais žmonėmis

Ar pastebėjote, kad būna vaikų, kurie jau gimsta būdami „mažais senukais“? Jie atrodo labai rimti ir net niūrūs. Atrodo, tarsi naujagimiai būtų su savimi atsinešę šimtų nugyventų metų patirtį.

 Atrodo, tarsi naujagimiai būtų su savimi atsinešę šimtų nugyventų metų patirtį.<br> 123rf nuotr.
 Atrodo, tarsi naujagimiai būtų su savimi atsinešę šimtų nugyventų metų patirtį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-23 11:03

Astrologai turi tam paaiškinimą. Tie, kurie gimė po tam tikrais Zodiako ženklais, pas mus ateina jau „pagyvenę“. Jų brandžios sielos nusileidžia į Žemę ne mokytis, o mokyti. Maži „suaugusieji“ turi ką papasakoti pasauliui.

Mergelė

Tai pats brandžiausias, išmintingiausias ir giliausias ženklas. Paprastai po Mergelės žvaigždynu gimsta žmonės, persisėmę daugelio amžių patirtimi. Jie ramūs, kantrūs, santūrūs, ir tai daro juos panašius į ramius gilius kalnų ežero vandenis. Ramybė – išskirtinis daugelio šio ženklo žmonių bruožas. Mergelės vengia bereikalingos sumaišties, moka kaupti jėgas ir eikvoti jas kūrybai, pagalbai, mokymui. Daugelis žmonių intuityviai jaučia šią laisvą kosminę energiją ir ateina pas Mergeles kaip pas šaltinį, iš kurio galima pasisemti trūkstamų jėgų.

Vidinis Mergelių pasaulis labai tvarkingas. Gali būti, dėl to jos būna tokios pedantiškos. Šio ženklo atstovus liūdina išorinis supančios aplinkos netobulumas. Išorės ir vidaus konfliktas – svarbiausia karminė užduotis, kurią reikia išspręsti Mergelėms žemiškajame gyvenime. Paprastai kad pasiektų harmoniją joms neprireikia daug laiko. Toliau jos tarnauja žmonėms – dalinasi savo patirtimi ir budistine ramybe, padėdamos jaunoms sieloms išmokti savo pamokas ir pasiekti taiką savo gyvenime.

Ožiaragis

Ožiaragis – dar vienas ženklas, kurio atstovai gimsta jau patyrę ir daug žinantys. Jie – išmintingų patarimų lobynas. Bet šių apsigimusių psichologų ypatybė ta, kad jie nepamokslauja ir neįkyri su savo išmintimi. Ožiaragiai moka įstumti žmogų į savo gelmes, kad jis pats ten surastų vienintelį tikrą atsakymą. Šis ženklas mąsto globaliai ir mato daug toliau, plačiau, giliau, nei neišlavinta kito žmogaus akis. Toks toliaregiškumas Ožiaragiams atsiranda dar vaikystėje ir dažnai būna per sunki našta dar nesutvirtėjusiai psichikai.

Jeigu šalia Ožiaragio šiuo laikotarpiu neatsiras svarbus suaugusysis, gebantis padėti sudėlioti į lentynėles nesuderinamas su vaikyste sąvokas ir jausmus, jis gali užsisklęsti savyje arba tapti pasmerktu fatalistu. Tokiam žmogui jau pačiam prireiks psichologo. Bet paprastai Ožiaragiams pavyksta savarankiškai susidoroti su slegiančiais prieštaravimais. Tiesa, tai gali užtrukti gerą pusę gyvenimo, ir Ožiaragiui teks dar kartą gimti, kad iki galo pabaigtų savo žemiškąją misiją, bet jau harmonijoje su galinga vidine jėga.

Svarstyklės

Svarstyklėms su branda viskas klostosi labai įdomiai. Gimsta jos kaip „senukai su vystyklais“ ir auga labai išmintingos, bet kuo ilgiau gyvena, tuo labiau jaunėja. Paradoksas, bet Svarstyklių amžius skaičiuojasi atvirkščiai. Vaikystėje ir jaunystėje jos stulbina nebūdingu jų amžiui gilumu, o brandaus amžiaus primena išdykusius ir bebaimius vaikus. Atrodo, kad šio ženklo žmonių neslegia kaustanti patirtis, kuri gimdo baimę gyventi. Toks žemiško įsivaizdavimo apie amžiaus tendencijas neatitikimas ir provokuoja pagarsėjusias Svarstyklių abejones ir neužtikrintumą. Visą gyvenimą jos ieško balanso tarp savo potencialo ir aplinkinių lūkesčių.

Bendrauti su Svarstyklėmis, kurios pasiekė harmoniją, pusiausvyrą, dermę ir leido sau būti vaikais nevaikiškame amžiuje – vienas malonumas. Jos demonstruoja įspūdingą komunikabilumą, subtiliai jaučia oponentų nuotaiką, gali lengvai rasti įtikinamus argumentus ir įnirtingus priešininkus paversti sąjungininkais. Šie žmonės – amžini kovotojai už taiką visame pasaulyje ir už meilę, kuri yra gyvenimo varomoji jėga. Jeigu trūksta tikėjimo geresniu gyvenimu ir grožio – reikia eiti pas Svarstykles. Būdamos apsigimusios optimistės ir estetės, jos nupieš pasaulį tokiomis spalvomis, kad net pats velnias užsinorės daryti gera.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai pasmerkti būti suaugę ir išmintingi visą gyvenimą, pradedant nuo motinos įsčių. Už tai Skorpionai turi dėkoti intuicijai, kuri jiems išvystyta iki tobulybės. Jie labai įžvalgūs, jautrūs, toliaregiai. Dažnai būtent šio ženklo žmonės tampa aiškiaregiais, gyduoliais ar ekstrasensais. Taip pat intuicija padeda Skorpionams susidoroti su savo pačių sudėtinga ir prieštaringa prigimtimi. Suaugusiojo išmintis nuo vaikystės jiems duota ne veltui. Norint suvaldyti laukinę Skorpiono sielą reikalinga viso pasaulio išmintis. Bet ne iš išorės.

Skorpionai negirdi patarimų. Niekas jiems ne autoritetas. Tik vadovaudamiesi vidinėmis išmintingomis paskatomis jie gali suvaldyti savo kosminę energiją. Skorpionai mėgsta dramatizuoti. Net šio ženklo mažylius galima pamatyti apimtus gilios, nevaikiškos depresijos. Bet jiems tai normalu. Jiems reikia vidinių revoliucinių procesų, kad permąstytų kiekvieną savo amžiaus krizę ir suvoktų savo padėtį tarp „svetimų“, kuriais Skorpionai pasąmoningai laiko visus žmones, taip pat ir artimiausius. Dėl to jie būna itin žiaurūs ir kerštingi. Toks Skorpionų elgesys aplinkiniams daugeliu atvejų būna karminės pamokos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?