Ko negalima fotografuoti, jei nenorite prisišaukti bėdos

Fotografavimas – būdas užfiksuoti konkretų gyvenimo momentą, jo jausmus ir emocijas. Nuotraukos turi gana galingą energiją, nes saugo savyje tam tikrą žmogaus sielos dalelę. Būtent dėl to nuotraukas patariama geriau laikyti šeimos archyve, toliau nuo pašalinių akių.

 Fotografuodamiesi prieš veidrodį jūs galite netyčia nukreipti į save visą jame surinktą neigiamą energiją.<br> 123rf nuotr.
 Fotografuodamiesi prieš veidrodį jūs galite netyčia nukreipti į save visą jame surinktą neigiamą energiją.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-27 11:10

Su nuotraukomis susiję daugybė įvairių prietarų: labai svarbu žinoti, kur ir kaip negalima fotografuoti. Apie kai kurias nuotraukas sakoma, kad jos neigiamai veikia žmogaus būklę, silpnina jo apsaugą ar netgi padaro nepataisomą žalą sveikatai.

Štai ko, pasak liaudies prietarų, negalima fotografuoti.

Veidrodis

Tai daiktas, savyje kaupiantis informaciją apie jame atsispindinčius objektus. Jis ne tik saugo visus priešais jį įvykusius įvykius, bet ir pasikrauna jame atsispindėjusių žmonių energija. Todėl reikia žinoti, kad fotografuodamiesi prieš veidrodį jūs galite netyčia nukreipti į save visą jame surinktą neigiamą energiją.

Miegantis žmogus

Miegodamas žmogus ypatingai jautrus visokiam, ypač neigiamam, poveikiui iš šalies. Tokias nuotraukas reikia saugoti asmeniniame šeimos archyve, juk bet kuris pašalinis žmogus, turintis specialių sugebėjimų, susijusių su anapusinėmis jėgomis, gali pakenkti nuotraukoje užfiksuotam žmogui.

Naujagimis

Tai pats bejėgiškiausias organizmas, nes būtent šiame amžiuje pats silpniausias žmogaus biolaukas. Tai reiškia, kad jis tampa visiškai pažeidžiamas veikiančių jėgų.

Griuvėsiai

Tai tokios vietos, kaip apgriuvęs namas, pastatas ar artima jiems teritorija. Šios vietos turi ypač tamsią energiją.

Kapinės

Tai išties baisi vieta, kur persipina baimė ir prietarai. Jos turi neigiamą energiją, kuri kyla visai ne iš mirusių žmonių sielų, o iš žmonių, kurie eina prie savo artimųjų kapų, su neigiama aura. Nuotraukos, darytos tokioje vietoje, paniekina mirusių žmonių sielas, kurios savo ruožtu gali paveikti gyvuosius.

Laikas

Manoma, kad nuotrauka, padaryta laikrodžio fone, sutrumpina nuotraukoje esančio žmogaus gyvenimo atkarpą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.