Prietarai, padedantys pritraukti pinigus ir sėkmę

Šiuolaikiniai žmonės lyg ir nėra prietaringi, bet vis tiek, prasitarę apie tai, ko tikisi, jie linkę pabelsti į medį tris kartus. Apsidairę prie kasos parduotuvėje pamatysite, kad dominuojanti moterų piniginių spalva – raudona, nes manoma, kad būtent tokia spalva pritraukia pinigų. Be to, kažkur prisėsdamos moterys neretai vengia dėti rankinę ant žemės, nes mano, kad tai gal gali išvilioti iš jos pinigus.

 Ir daugelis psichologų pripažįsta, kad panašūs prietarai žmonėms suteikia pasitikėjimo savimi.<br> 123rf nuotr.
 Ir daugelis psichologų pripažįsta, kad panašūs prietarai žmonėms suteikia pasitikėjimo savimi.<br> 123rf nuotr.
 Keturalapis dobilas ir pasaga nuo seno laikomi sėkmės simboliais.<br> 123rf com.
 Keturalapis dobilas ir pasaga nuo seno laikomi sėkmės simboliais.<br> 123rf com.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2019, 2:12 PM, atnaujinta Apr 29, 2019, 2:25 PM

Ir daugelis psichologų pripažįsta, kad panašūs prietarai žmonėms suteikia pasitikėjimo savimi, tikėjimo, kad jie geba kontroliuoti savo gyvenimą, ir tai yra gerai. Kartais pasitikėjimo savimi ir pakanka tam, kad jaustumėmės geriau ir uždirbtume daugiau.

Štai dar keletas senų mažiau girdėtų prietarų, kurie, jei ir nepadės, tai tikrai ir nepakenks.

* Einant į svarbų susitikimą, galima įkišti rankas į kišenes ir susukti ten špygas. Šis ženklas nuo seno reiškia, kad išvengsite agresijos ir užpuolimo.

* Kad diena būtų gera, vertėtų iš lovos lipti dešine koja. Taip pat reikia vilktis drabužius, pradedant dešiniąja ranka.

* Pietų stalas – reikšminga šeimai vieta, užtat tikėta, kad geriau seksis tuomet, jei išeidami iš namų trumpai pasilaikysite už stalo kampo.

* Lauro lapas – pergalės simbolis. Taip pat jis – tinkamas talismanas. Einant į svarbų susitikimą ar derybas, galima pasiimti su savimi lauro lapą, suvyniotą į žalią audeklą – galbūt tai padės pritraukti pergalę.

* Kad neapleistų finansinė sėkmė, niekuomet nereikėtų palikti piniginės tuščios – be įvairių nuolaidų kortelių, tegul joje visuomet būna ir popierinis banknotas.

* Nuo seno buvo manoma, kad skolas palankiau atiduoti pirmoje dienos pusėje. Imti kupiūras reikėtų kairiąja ranka, o duoti – dešiniąja.

* Pamatę jauną mėnulį, paimkite į rankas monetą ir pasistenkite, kad ant jos kristų mėnulio šviesa. Tą patį galima padaryti su auksiniu papuošalu. Galbūt tai padės pritraukti turtų.

* Gavę stambesnę pinigų sumą, neskubėkite jos iš karto išleisti, net jei pirkinys seniai planuotas. Pinigai turėtų nors vieną naktį „pernakvoti“ jūsų namuose.

* Naują piniginę pirkite, kai mėnulis auga. Kai dėsite į ją pirmuosius pinigus, ištarkite: „Saugok ir daugink“.

* Duonos likučių nemeskite į šiukšliadėžę – geriau jais palesinkite paukščius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.