Neryžtingiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Nieko nėra blogiau, nei vyras, už kurį reikia priimti sprendimus. Tuo įsitikinusios moterys, išbandžiusios gyvenimą su nuolat dvejojančiu ir savimi abejojančiu vyru. Jų neryžtingumo priežasčių gali būti kelios, bet viena jų – Zodiako ženklas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2019, 10:43 AM

Dvyniai

Dvynių abejonių šaknys – ženklo dvilypumas. Juos nuolat kankina kraštutinumai. Viena asmenybė nori balto, kita – violetinio. Gerai išlavintas Dvynių intelektas geba apginti tiek vieną asmenybę, tiek kitą. Svarūs argumentai abiejų variantų naudai dažnai baigiasi tuo, kad Dvyniai iš viso nepriima jokių sprendimų. Nesugebėjimas priimti vienos versijos daro Dvynius panašius į neryžtingus ištižėlius. Bet taip nutinka tik jei vyrui leisime blaškytis vidinėse abejonėse.

Dvynių ryžtingumui reikia visai nedaug – tinkamos partnerės. Išmintinga moteris, žinodama jų ypatybes, sugebės įkvėpti ir pastūmėti užtikrintiems žingsniams. Pabandžius suprasti Dvynius valdančius motyvus, galima kiek sumažinti jų neryžtingumą. Bet visada reikia atsiminti, kad šio ženklo vyrai nepripažįsta pustonių ir nežino, kas yra aukso vidurys. Jie myli kaip dievai ir nekenčia kaip velniai. Tokios būsenos Dvyniai būna itin kategoriški ir ryžtingi. Bet ar tai gerai?

Vėžys

Vėžių neryžtingumas kyla iš didelės meilės. Jie taip stipriai myli moterį, šeimą, artimus žmones, kad bijo savo kategoriškumu juos nuvilti ar pastatyti į nepatogią padėtį. Vėžiai linkę visais atvejais tartis, prašyti leidimo ir prisitaikyti prie daugumos nuomonės. Kad tik būtų tyla ir taika. Kartais jie net neįtaria, kad savo abejonėmis sukuria žmonėms papildomų problemų ir nepatogumų. Galima nusisukti galvą bandant suprasti Vėžį.

Niekas nemoka skaityti svetimų minčių ir niekas negali žmogaus suprasti geriau už jį patį. Bet Vėžiams norisi, kad artimi žmonės juos jaustų širdimi, atspėtų nuotaikas ir norus. Šio ženklo atstovų nuomone, būtent taip pasireiškia meilė. Kai Vėžys prisiima aukos poziciją ir leidžia savimi naudotis dėl meilės, jis tylomis mano, kad jam pasiūlys tą patį. Kai Vėžys negauna atsakomojo pasiaukojimo, įsižeidžia. Dėl to jo neryžtingumas tik didėja.

Mergelė

Nieko nėra lengviau, nei pasėti abejones vyro Mergelės galvoje. Šio ženklo atstovai būna labai nedrąsūs ir nepasitikintys savimi. Jų neryžtingumas kyla dėl baimės atrodyti kvailai, nevykusiai. Kad to išvengtų, Mergelės linkusios nerizikuoti, neišeiti iš komforto zonos, nebandyti išsiskirti iš kitų. Taip vyrams atrodo, kad jie gali išvengti sudėtingų sprendimų priėmimo. Ir tik tokiu atveju pasaulis nesužinos apie jų „kiškio širdį“.

Bet gyvenimas neįmanomas be rizikos ir kasdienės būtinybės daryti pasirinkimus. Tai iš Mergelių reikalauja vyriškų, užtikrintų ir kartais griežtų sprendimų. Vyrai Mergelės ir patys linkę apsunkinti paprastas situacijas, pernelyg kruopščiai nagrinėdami jas iki „molekulių“. Bet čia yra ir pliusų. Gili analizė ir mokėjimas apskaičiuoti aplinkinių žingsnius leidžia Mergelėms išvengti bent jau staigių sprendimų. Jeigu vyras turės laiko viską gerai apgalvoti, jis geriau orientuosis problemose.

Svarstyklės

Abejonės – vienas pagrindinių Svarstyklių charakterio bruožų. Prieš priimdamos bet kokį sprendimą jos turi viską gerai apgalvoti, pasverti, apskaičiuoti. Bet tai ne visada garantuoja teisingą sprendimą. Apsistojusios ties kuriuo nors sprendimu Svarstyklės nesiliauja abejoti: teisinga-neteisinga, reikia-nereikia, daryti-nedaryti. Jos bijo suklysti ir jaučiasi nesugebančios rasti optimalų sprendimą. Bet kol Svarstyklės abejoja, situacija gali prarasti savo aktualumą.

Dėl savo neryžtingumo Svarstyklės dažnai praleidžia unikalias galimybes. Gudresni ir impulsyvesni vyrai nuveda jiems iš panosės geriausias moteris, nugvelbia naudingesnius projektus ar „skanesnius“ kąsnelius versle. Svarstyklėms belieka tik skėsčioti rankomis, ieškoti pasiteisinimų ir žadėti, kad kitą kartą jie galvos greičiau ir bus pirmi eilėje prie paties geriausio. Bet kiekvienu nauju atveju, kai reikia greitai priimti sprendimą, viskas kartojasi iš naujo.

Vandenis

Vyrai Vandeniai vengia priimti sprendimus, nes jiems atrodo, kad bet kuris jų pasirinkimas nepakankamai geras. Kitaip sakant, jie dažnai gailisi dėl sudėliotų prioritetų. Vandeniai įtaria, kad visada yra galimybė išlošti daugiau, todėl susiklosčiusioje situacijoje reikėjo elgtis kitaip. Kai tokių nusivylimų prisikaupia pernelyg daug, Vandeniai pradeda permesti atsakomybę už savo pasirinkimą kitiems.

Kaltinant aplinkinius lengviau susidoroti su pykčiu, kad gyvenimas nepateikė to, kas geriausia. Vandeniams būna sunku suprasti, kad privilegijas jis dalina tik ryžtingiems, rizikuojantiems ir savimi pasitikintiems žmonėms. Laimei, šio ženklo vyrai priartėję prie brandaus amžiaus tampa išmintingesni. Vandeniai kaupia sėkmingą priimtų rizikingų sprendimų patirtį, kad vėliau galėtų į ją atsiremti atsakingu momentu, greitai atmesti visas abejones ir pasirinkti teisingai.

Žuvys

Vyrai Žuvys – dideli „antrų šansų“ mėgėjai. Tokia šio ženklo atstovų pozicija labai nelogiška, atsižvelgiant į tai, kad jų intuicija išvystyta geriau nei kitų ženklų. Jei galėtų eiti bet kurioje savo gyvenimo srityje užmerktomis akimis ir rasti geriausius problemų sprendimo variantus, jeigu labiau pasitikėtų savo vidiniu balsu. Bet vyrai dažnai jį ignoruoja, laikydami intuiciją moterišku bruožu.

Gali būti, kad dėl išvystytos nuojautos Žuvys priima sprendimus greičiau už kitus neryžtingus ženklus, bet jie dažnai lieka nepatenkinti savo pasirinkimu ir pradeda dvejoti. Sudėtingų abejonių vedami vyrai Žuvys geriausiu atveju grįžta į startinę poziciją, blogiausiu – pasirenka sprendimą, kuris jiems kenksmingas. Be to, šio ženklo žmonės dėl savo nesėkmių linkę kaltinti aplinkinius. O tai nieko gero nežada.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.