6 vulgariausi Zodiako ženklai

Vulgarūs žmonės – kaip musmirės: traukia dėmesį savo ryškumu, bet atbaido nuodais. Paprastai jiems būdinga rėkianti išvaizda, nemaloni bendravimo maniera ir nemokėjimas valdytis tarp žmonių. Po kontakto su tokiu žmogumi atsiranda purvinumo pojūtis.

  Po kontakto su tokiu žmogumi atsiranda purvinumo pojūtis.<br> 123rf nuotr.
  Po kontakto su tokiu žmogumi atsiranda purvinumo pojūtis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2019, 1:08 PM

Štai Zodiako ženklai, tarp kurių dažniau pasitaiko vulgarių žmonių.

Ožiaragis

Kai kurie Ožiaragio ženklo atstovai krenta į akis, tiksliau – į ausis savo kalba, pagražinta necenzūriniais žodžiais. Jiems atrodo, kad pokalbis be keiksmažodžių – lyg maistas be druskos. Prėska, nuobodu ir nesuprantama. Teisinga literatūrinė kalba galbūt ir atrodo graži, bet kiek gi prireikia sakinių, kad perteiktum žmonėms prasmę? Kitas reikalas – necenzūrinė kalba: pasakei porą frazių, ir akimirksniu supranta. Nors ir rėžia ausį, bet žmogus iš karto tampa šilkinis, paklusnus ir paslaugus.

Laimei, Ožiaragių saiko jausmas gerai išvystytas. Dauguma jų žino, kur, kada ir kam tinka išsakyti savo norus ar reikalavimus su riebesniais žodeliais. O kai kuriems šio ženklo atstovams apskritai duotas talentas taip naudoti necenzūrinę leksiką, kad ji skamba kaip daina, iš kurios, kaip žinia, žodžių neišmesi. Bendraujant su šiais talentingais Ožiaragiais atrodo, tarsi keiksmažodžių jų kalboje nėra, nes jie gula į pokalbį kaip žodžiai į muziką. Taip ir išeina daina, kurios, aišku, negalima dainuoti vaikams.

Liūtas

Visiems žinomas Liūtų siekis būti dėmesio centre. Jiems itin svarbu sutelkti į save aplinkinių dėmesį ir išlaikyti jį iki begalybės. Siekti šio tikslo Liūtai turi daugybę instrumentų – tai ir oratorystės įgūdžiai, ir lyderio duomenys, ir išorinis patrauklumas. Bet, deja, jie dažnai nejaučia ribos, kuri juos skiria nuo vulgarumo. Liūtai praranda saiką, stengdamiesi atkreipti į save dėmesį ir įrodyti, kas čia pats pačiausias.

Moterys Liūtai išsiskiria savo rėkiančia išvaizda. Kartais tai atrodo taip netinkamai, kaip kalėdinė eglutė vidury vasaros. Bėda ta, kad jos niekada apie tai nesužino, nes turi tą autoriteto jėgą, kuri užspaudžia žmonėms burnas. Jie į akis pataikaus, o už akių juoksis. Vyrai Liūtai taip pat gali atrodyti kaip išsipustę gaidžiai išpūstomis krūtinėmis, kad pridėtų daugiau svorio aplinkinių akyse.

Svarstyklės

Svarstyklės – pripažinti grožio etalonai. Bet, deja, ne visos. Yra šio ženklo atstovų, kuriuos žvaigždės apdovanojo grožio pojūčiu, bet atėmė saiko pojūtį. Savo namus kai kurios Svarstyklės paverčia pačių gražiausių eksponatų muziejumi. Visi atskirai jie liudija subtilų savo šeimininko skonį ir atrodo puikiai, bet surinkti kartu į 33 kv. m butą, tiesiog rėkia apie vulgarumą ir beskonybę. Svarstyklės didžiuojasi savimi, o iš tiesų atrodo juokingai ir kvailai.

Tas pats liečia ir rengimosi, ir bendravimo manierą. Kai kurios Svarstyklės panašios į brangios parduotuvės virtiną, kurioje išstatyti visi vardiniai prekės ženklai. Svarstyklėms apmaudu, kad „išvesti į žmones“ jos gali tik vieną daiktą, o kiti liks neįvertinti, kaip ir pačios Svarstyklės be jų. Bendraudami šio ženklo atstovai taip pat stengiasi blizgėti protu. Jie – lobynas protingų minčių ir frazių, kurias perima iš svetimų lūpų ir išmoksta, kartais net nesivargindami jų suprasti.

Skorpionas

Vulgariais Skorpionus daro jų neįtikėtinas įžūlumas ir akiplėšiškumas. Be abejo, įžūlūs žmonės visada turi antrą šansą laimei, bet ne visur ir ne visada tai yra priderama. Tai, ko trokšti, gauti tokiu būdu, žinoma, įmanoma, bet ar tai adekvatus atlygis už sugadintą reputaciją? Ignoruoti šį užsispyrusį, charizmatišką ženklą tiesiog neįmanoma. Bet ar ilgai truks partnerystė su juo ar bet kokia kita sąjunga? Su iki vulgarumo įžūliu žmogumi nemalonu ir nenaudinga.

Tik štai mesti Skorpioną nelengva. Jeigu jis nusprendė, įžūlaus iki begalybės. Kai kalbama apie meilę, viskas ne taip ir blogai – Skorpionai demonstruoja drąsą ir fantaziją, užkariauja tegul ir akiplėšiškais, bet gražiais poelgiais. Kituose santykiuose ir kontaktuose su žmonėmis jie ne tokie kūrybiški. Kad pasiektų tikslus ir naudą, Skorpionai įjungia savo žinomą egoizmą ir eina kaip tankai, griaudami savo kelyje net betonines sienas.

Vėžys

Vėžiai, nepaisant savo tylumo ir pasyvumo, gali savo vulgarumu pedantiškumu pribaigti bet ką. Čia ir slypi jų klasta. Niekas iš Vėžių nesitiki tokios šunybės. Aplinkiniai lengvai užmezga su jais kontaktą ir patiki savo asmenines paslaptis ir išgyvenimus. Ir štai čia Vėžys pademonstruoja save visu gražumu. Jis nutaiko savo žnyples į tai, kas brangiausia, ir nesivaržo ne vietoje dalyti patarimus bei lįsti į svetimą daržą.

Vėžiai įsitikinę, kad toks jų elgesys paremtas vien gerais ketinimais. Jie elgiasi iššaukiančiai, demonstruodami kartais iškreiptą supratimą kaip paskutinę tiesos instanciją. Vėžiai nesupranta, kad jų pozicija kartais neatitinka kitų žmonių įsivaizdavimo, tikėjimo ar pasaulėžiūros. Geriausiu atveju jie atrodo senamadiškai ir kvailai, blogiausiu – vulgariai ir juokingai.

Jautis

Jaučiai garsėja vulgarumu dėl netaktiško bendravimo, kur dažnai girdi tik save, pertraukia pašnekovą ar dar blogiau – užgauna skaudžias vietas, įžeidinėja ir žemina. Tą Jaučiai daro su nekalta šypsena ir apsimestiniu gerumu. Girdi, juk ne mano kaltė, kad tu toks kvailas, negražus ar netalentingas. O asmeninius nuopelnus, kurie dažnai tiesiog laužti iš piršto, Jaučiai pastato ant paties aukščiausio pjedestalo.

Siekdami savo egoistinių tikslų Jaučiai sugeba nusileisti iki vulgarumo ne tik žodžiais, bet ir poelgiais. Jeigu nauda jiems akivaizdi, jie nesijaudins, kaip atrodo visuomenės akyse. Jai Jaučiai ras atskirą vulgarumo porciją, bet vėliau. O dabar, kad pelnas neišslystų jiems iš rankų, jie ryšis bet kokiai kvailystei, nesąmonei ir netaktui. Nauda aukščiau už reputaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.