Pasirinkta žvaigždė pasakys, ar išsipildys jūsų noras

Žvaigždės – tokios gražios ir viliojančios. Žvelgiant į žvaigždėtą dangų norisi tikėti kažkuo geru, pasakišku. Ar norite pasinerti į pasaką? Dabar turite tokią galimybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-27 12:51

Pažvelkite į žvaigždėtą dangų šiame paveikslėlyje, sugalvokite norą ir pasirinkite vieną iš žvaigždžių.

Kiekviena jų turi savo reikšmę. Štai ką reiškia jūsų pasirinkimas.

1 žvaigždė

Jūsų pagrindinis ginklas – tikėjimas. Jeigu ko nors užsinorėjote – neatsitrauksite. Būtent todėl jūsų noras greitai išsipildys, bet visai netikėta forma.

2 žvaigždė

Jūs puikiai žinote, kad norint ką nors gauti būtina įdėti ir šiek tiek savo pastangų. Nesiliaukite stengtis ir gausite ko norite. Tai visai šalia. Liko tik truputėlį palaukti, ir likimo dovana pranoks jūsų lūkesčius.

3 žvaigždė

Devynis kartus atmatuokite, dešimtą pjaukite! Pagalvokite, ar tikrai jums to reikia šiuo metu. Juk likimas kol kas nesiruošia jums to duoti. Bet jeigu esate tikri dėl savo pasirinkimo, jums teks gerai paprakaituoti, kad jūsų noras išsipildytų.

4 žvaigždė

Ar prisimenate, kad draugas visada pasiruošęs ateiti į pagalbą? Skirkite ypatingą dėmesį senai draugystei. Būtent kažkas iš jūsų senų draugų ar pažįstamų padės jums realizuoti jūsų svajonę.

5 žvaigždė

Nuo šio momento jūsų gerumas atves jus į sėkmę. Jūsų noras būtinai išsipildys jau pačiu artimiausiu metu.

6 žvaigždė

Šienas pas karvę neateina. Atėjo metas veikti. Juk sakoma: jeigu norite laimėti loterijoje, pradžiai nusipirkite loterijos bilietą. Nebijokite. Jums viskas pavyks.

7 žvaigždė

Kad jūsų noras išsipildytų, reikalingos jūsų pastangos. Likimas nori jus patikrinti, ar esate verti jo dovanų. Bet jeigu sugebėsite šiek tiek pakentėti, būtinai pasieksite, ko trokštate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.