Angelai: 5 Zodiako ženklai su šviesiausia siela

Kiekvienas Zodiako ženklas turi tiek šviesių, tiek tamsių pusių. Jos pasireiškia skirtingai, priklausomai nuo situacijos. Visgi, pasak astrologų, galima teigti, kad keletas Zodiako ženklų turi įgimtą polinkį į gėrį.

 Aplinkiniai dažnai pabrėžia jų dvasinį tyrumą, o dorybes lygina su angeliškomis būtybėmis.<br> 123rf nuotr.
 Aplinkiniai dažnai pabrėžia jų dvasinį tyrumą, o dorybes lygina su angeliškomis būtybėmis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2019, 1:04 PM

Aplinkiniai dažnai pabrėžia jų dvasinį tyrumą, o dorybes lygina su angeliškomis būtybėmis.

Svarstyklės

Svarstykles galima lyginti su angelais dėl jų siekio visur nešti gėrį. Pavyzdžiui, jos niekada neskatins kito žmogaus neapgalvotai pasielgti. Priešingai, pasistengs įtikinti kvailai besielgiantį ir priversti išgirsti proto balsą.

Neretai Svarstyklės atlieka taikdarių vaidmenį, kai reikia nugesinti konfliktą ar nuraminti priešiškas šalis. Jos atranda savyje jėgų atsispirti destruktyvioms emocijoms ir pasiekti vidinę harmoniją.

Šio ženklo atstovai iš tiesų išgyvena dėl savo artimųjų, nuoširdžiai domisi jų reikalais, moka atjausti ir suteikti moralinį palaikymą. Deja, jos ne visada sulaukia tokio pat jautrumo savo atžvilgiu. Bet Svarstyklės praktiškai niekada nesiskundžia savo likimu. Jos nuolankiai priima visu sunkumus, tvirtėdamos dvasiškai ir morališkai.

Vėžys

Vėžys iš prigimties apdovanotas galingu gyduolio potencialu, ir tai kartu su jam būdingomis dorybėmis leidžia apie jį kalbėti kaip apie angeliškos sielos turėtoją. Visų pirma reikia paminėti mokėjimą atjausti, geraširdiškumą ir empatiją.

Kartais šis ženklas net pernelyg giliai į širdį priima problemas, kurios jį nelabai liečia. Neretai užsiima labdara, bet apie tai mažai kas žino, juk pats Vėžys nemano, kad reikalinga pasakoti apie savo gerus darbus.

Žmonės, gimę po šiuo ženklu, turi labai stiprų sąžinės balsą. Jam prieštarauti jie bijo, nes supranta, kaip pražūtingai juos paveiks kaltės jausmas. O atsižvelgus į Vėžių orientaciją į moralines ir etines vertybes, galima padaryti išvadą apie išskirtinį jų sielos švarumą.

Mergelė

Nors Mergelė yra ženklas, susijęs su materialiniu gerbūviu, ji taip pat atsidūrė potencialių angelų sąraše. Jos elgesys čia paaiškinamas plačia širdimi, atjauta ir nuoširdumu.

Šių Žemės stichijos atstovų širdis iš tiesų didelė. Jie geba atleisti skriaudėjui, gali pademonstruoti kilniadvasiškumą ir duoti nusižengusiam žmogui šansą pasitaisyti.

Taip pat reikia pažymėti teisingumo, sąžiningumo ir dorumo siekį, kuris būdingas visoms tipiškoms Mergelėms. Niekas negali priversti jų atsisakyti savo principų ir persimesti į tamsiąją pusę. Jos pakanka išminties, kad pasiektų savo tikslus, išsaugodamos savigarbos jausmą ir žmogiškumą.

Šaulys

Šaulys iš prigimties panašiausias į Serafimą. Šis ugninis angelas pačiu savo buvimu išvaiko tamsos pasiuntinius ir įvykdo pranašo misiją. Kažką panašaus daro ir žmonės, gimę po šiuo ženklu. Jie turi savybių, kurios reikalingos vesti paskui save žmones.

Šaulių neįtikėtinai patraukli energija, charizma ir gebėjimas įkvėpti kitus. Savo dovaną šio ženklo atstovai naudoja gėriui, padėdami kenčiantiesiems įgyti pasitikėjimo savimi, išsivaduoti nuo kompleksų ir atsikratyti prislėgtos būsenos. Jau vien jų pasirodymas priverčia pasitraukti juodas mintis ir nugena vidinius demonus.

Žuvys

Astrologijos pasaulyje Žuvys pelnė nevienareikšmę reputaciją. Dėl visko kaltas jų dvilypumas. Bet vertinant šį ženklą pagal polinkį į gėrį ar blogį, galima drąsiai patvirtinti šviesiosios pusės pergalę prieš tamsiąją.

Žuvyse dera humanizmas, jautrumas, dvasingumas ir, o tai dar svarbiau, gebėjimas pasiaukoti. Visi kiti Zodiako ženklai pradžioje gerai pagalvoja, ar verta, ir pasistengia apsieiti be žalos sau.

Ir tik šis Vandens ženklas nesvyruodamas demonstruoja didvyriškumą, kai kalbama apie pagalbą artimam žmogui. Kaip angelas jis pasirodo pačiu atsakingiausiu momentu ir išgelbsti situaciją, nors iš jo niekas nieko ypatingo nesitikėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.