5 nuoširdžiausi draugai pagal Zodiako ženklą

Sakoma, kad draugą nelaimėje pažinsi. Tikras draugas būna artimesnis už kraujo giminę. Rasti nuoširdų draugą – lyg laimėti aukso puodą. Mat ne visi žmonės geba būti gerais draugais. Astrologai sako, kad tai priklauso ir nuo Zodiako ženklo.

Rasti nuoširdų draugą – lyg laimėti aukso puodą.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Rasti nuoširdų draugą – lyg laimėti aukso puodą.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2019, 11:40 AM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:52 PM

Štai 5 ženklai, kurių atstovai būna patys nuoširdžiausi draugai.

5. Mergelė

Bendravimas su Mergelės ženklo atstovams ne visiems prie širdies. Viskas dėl kritiško šių žmonių charakterio. Jie nesivaržo į akis sakyti viską, ką galvoja apie žmogų, ir atvirai nurodo pašnekovui jo trūkumus. Tokių žmonių kritika erzina, ir net draugai ne visada randa savyje jėgų teisingai priimti Mergelės žodžius.

Bet jeigu šie žmonės paanalizuotų, suvoktų, kad Mergelė kalba absoliučią tiesą, tegul ir ją pateikdama grubia forma. Apskritai, turėdami šalia tokį draugą, jūs visada girdėsite apie save tiesą, tegul ir ne pačia maloniausia forma. Užtat šis žmogus nemeluos ir niekada jūsų neišduos.

4. Avinas

Avino ženklo atstovai neieško draugų ir mėgsta nuo nieko nepriklausomą gyvenimą. Į draugystę jie žiūri labai priekabiai, kruopščiai rinkdamiesi žmogų, kuriuo galima pasitikėti, ir ne vieną kartą tikrina jo ištikimybę. Bet jeigu tokį draugą Avinas susiras, galima neabejoti, kad su juo bus sąžiningas ir niekada neišduos.

Šio ženklo atstovas nesivaržo rėžti į akis apie draugo padarytas klaidas, ir stengiasi tą padaryti kaip galima subtiliau. Tiesa, Avino nesivaldymas tokiais atvejais pasireiškia ypač stipriai, ir tai neretai tampa ginčų su šiuo, iš principo, nuoširdžiu žmogumi priežastimi.

3. Skorpionas

Skorpionas – tikra mįslė aplinkiniams. Jį laiko melagiu, apsimetėliu ir didžiausiu gudrautoju, kuris visada pakreips situaciją savo naudai. Bet taip kalba tik tie žmonės, kurie niekada nedraugavo su Skorpionu.

Į draugystę šis žmogus žiūri atsakingai, ir niekada draugu nepavadins žmogaus, su kuriuo pažįstamas keletą dienų. Bet jei jau Skorpionas patikėjo draugu, dėl jo išdavystės galima nesibaiminti. Dar daugiau, jis negali pakęsti nenuoširdumo ir mėgsta artimiems žmonėms sakyti viską, ką apie juos galvoja. Kalbant tiesiai, artimai bendraujant su tokiu žmogumi galima tapti tik geresniu.

2. Šaulys

Šauliai – žinomi „tiesasakiai“, kuriems tiesa kartais svarbiau už draugystę. Ir šis faktas neretai sugriauna Šaulio ir aplinkinių žmonių santykius. Geraširdis ir mandagus šio ženklo atstovas įsiunta, kai mato nepagarbą ar santykiuose pastebi dirbtinumą.

Žmogus, užsiimantis tokiais dalykais, iš karto išgirsta apie tai iš Šaulio, gaudamas savo pasipiktinimo porciją. Ir visai nesvarbu, ar tai draugas, ar absoliučiai nepažįstamas žmogus. Šaulio draugai žino šią savo bičiulio savybę ir yra tikri, kad jis niekada neiškrės kiaulystės.

1. Jautis

Artimi žmonės žino, kad jautis niekada nemekens ir neapgaudinės. Ir tikrai nepasinaudos svetima paslaptimi, kad patrauktų žmogų iš kelio dėl naudos sau. Su šio ženklo atstovu lengva bendrauti, jis visada sako, ką galvoja. Ir jis moka tai daryti taip subtiliai, kad visiškai neįžeidžia žmogaus, o, priešingai, priverčia jį tapti geresniu ir išmintingesniu.

Aplinkiniai Jaučio asmenyje mato patikimą draugą ir vertina jo nuoširdumą, todėl dažnai kreipiasi į jį patarimo ir elgiasi pagal jo rekomendacijas. Ko gero, būtent Jautį galima pavadinti žmogumi, gyvenančiu pagal sąžinę.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2019 metų birželio 19 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.