3 Zodiako ženklai, kurių atstovai gali turėti kelias šeimas vienu metu

Kokio charakterio turi būti vyras, kuris gali turėti keletą šeimų? Stabilumu toks žmogus tikrai negali pasigirti. Bet kuo jis vadovaujasi, kokių tikslų siekia? Į šiuos klausimus gali atsakyti astrologija.

 Stabilumu toks žmogus tikrai negali pasigirti.<br> 123rf nuotr.
 Stabilumu toks žmogus tikrai negali pasigirti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2019, 11:12 AM

Dvyniai. Permainų vyras

Yra permainų vėjas, yra ir permainų vyras. Oro stichijos atstovai dažniausiai tampa poligamais. Paviršutiniški jausmai, nepastovūs interesai – Dvynių negalima užfiksuoti vienoje padėtyje. Šiandien jie čia, o rytoj jau ten. Vakar galvojo viena, o šiandien kalba kita. Prisiekinėjo amžiną meilę, bet peržiūrėjo savo požiūrį į santuoką. Norėjo vieno vaiko, bet staiga pajuto savyje jėgų tapti daugiavaikiu tėčiu. Dvyniai apskritai retai žino, ko iš tiesų nori.

Šie daugiaveidžiai (net ne dviveidžiai, kaip klaidingai mano dauguma) „Janai“ moka persikūnyti į skirtingus personažus, vaidinti iškart keletą spektaklių. Jiems nieko nereiškia užmegzti rimtus santykius skirtinguose miestuose. O tai, kad kiti kenčia dėl dėmesio trūkumo ar įtarimų apgaule – Dvynių visiškai neliečia.

Jų sąžinė amputuota, iš išsisukti iš sudėtingos padėties jie visada sugebės. Ženklas priklauso prie kintamų Zodiako ženklų, ir tai tik pabrėžia žmogaus lankstumą ir kintamumą. Karštas temperamentas per minutę gali pavirsti arktiniu šalčiu. Ir vyrui Dvyniams iškart atsiras nauji poreikiai, eilinis užkariavimo tikslas. Ir jis pats jaučiasi visai kitu žmogumi, keičiasi akyse. Tik jo artimiesiems nuo to tampa negera.

Svarstyklės. Vyras-kaukė

Anaiptol ne Dvyniai tarp žmonių nešioja kaukę. Tai diplomatiškų Svarstyklių prerogatyva. Nepaisant beviltiškų bandymų pasiekti sieloje harmoniją, jie dažnai nusižengia bendražmogiškiems principams. Jų šypsenos atrodo apsimestinės, o elgesys tampa nenuoširdus. Svarstyklės turinį pakeičia forma: viešai demonstruoja savo geriausias savybes, bet slepia tikrąją esmę. Todėl su jais apsigauti gali praktiškai bet kuri moteris. Ženklo nenuoširdumą geba perkąsti tik patyrę psichologai.

Svarstyklių problema – nemokėjimas galutinai pasirinkti. Šie vaikinai mėtosi tarp savo šeimų, apgalvoja skirtingus atsitraukimo kelius, ieško širdžiai ramybės uosto. Bet be moralinio pamato jų svajonės apie širdies ramybę pasmerktos žlugti. Nepadoraus Svarstyklių elgesio apraiškų galima pamatyti dar ankstyvoje jaunystėje: vyrai be sąžinės graužimo flirtuoja su visomis iš eilės, daugeliu klausimų užima konformistinę poziciją.

Jie lengvai įlenda į moters sielą, išpeša visas paslaptis ir skausmus. Ir tada žaidžia patiklių damų jausmais. Kadangi tai jiems gerai pavyksta, sustoti jie jau nebegali. Supranta, kad nuėjo per toli, tik tada, kai iškyla rimta demaskavimo tikimybė. Tokiais atvejais Svarstyklės dažnai pabėga (išsiskiria), bailiai pabrukę uodegą.

Šaulys. Vyras-misionierius

O kai kuriems akivaizdžiai per mažai vieno paso. Šauliai svajoja apie daugianacionalinį dokumentą, leidžiantį be kliūčių kirsti skirtingų šalių sienas. Tuo tarpu jiems patiems jokios sienos neegzistuoja. Jie lengvai laužo bet kokias taisykles: politinius įstatymus, moralės normas, kelių eismo taisykles ir t.t. Todėl šio ženklo vyrams nieko nereiškia sukurti keletą šeimų.

Vienoje šalyje Šaulys turi mulatę su visu būreliu vaikų, kitoje – neprieinamą europietiško tipo verslo ledi. Ir savo moteris jis myli vienodai stipriai – tiesiog negali to daryti ilgai. Jiems būtinai reikalinga laisvė, galimybė persijungti į kitą „diapazoną“. Kuo daugiau „stotelių“ Šauliai turi visame pasaulyje, tuo geriau, užtikrinčiau jaučiasi. Pagal savo dvasią tai jūreiviai.

Jiems norisi, kad žmonos juos pasitiktų kiekviename uoste. Ugninė ženklo prigimtis leidžia vyrams nesirūpinti energijos atsargomis. Šauliai apskritai retai galvoja apie žemiškus dalykus. Mintyse jie visada skraido aukštose dangaus sferose. Taip pat jie jaučia poreikį propaguoti savo idėjas. Jeigu jiems nepavyksta rasti savo publikos, jie susilaukia daugybės vaikų ir perduoda jiems savo žinias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.