5 labiausiai dėmesį traukiantys Zodiako ženklai

Kiekvienas Zodiako ženklas turi tam tikrų jam būdingų savybių. Ar žinote, kurie Zodiako ženklai yra didžiausi išsišokėliai ir atkreipiantys į save didžiausią dėmesį? Štai lyderių penketukas.

 Šie Zodiako ženklai labiausiai traukia aplinkinių dėmesį.
 Šie Zodiako ženklai labiausiai traukia aplinkinių dėmesį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2019, 11:27 AM

5 vieta – Jautis

Penktojoje vietoje atsidūrė Jautis. Šis Zodiako ženklas tiesiog sklidinas pozityvo, idėjų ir gyvybinės energijos. Jaučiai – puikūs lyderiai, kuriuose dera organizaciniai gebėjimai su jiems būdingais „intelektualiniais išsišokimais“.

4 vieta – Liūtas

Greta įsikūrė Liūtas. Karališkas ir iš dalies egocentriškas ženklas visada siekia paties geriausio, o dvasinė stiprybė, tvirtas charakteris ir taiklios mintys jam padeda tą daryti. Be to, šios savybės neretai suburia aplink Liūtą ištisas gerbėjų minias.

3 vieta – Skorpionas

Lyderių trejetą pradeda Skorpionas. Jie išdidūs ir turi gerą nuojautą, tad dažnai tampa savimi pasitikinčiais ir valdingais žmonėmis. Skorpionams neįdomu, ką apie juos kalba – jie aiškiai mato savo tikslą ir jo siekia. Savo pašaukimą šio ženklo atstovai dažnai atranda kinematografijoje ar mados industrijoje.

2 vieta – Avinas

Antrąją vietą gavo Avinas – ženklas, kuris gali iš nieko padaryti viską. Avinai mėgsta detaliai išblizginti kiekvieną savo gyvenimo aspektą. Taip pat juose kunkuliuoja vidinė energija ir noras nustebinti aplinkinius. Avinai – aštraus proto, labai atkaklūs ir būna pukūs oratoriai.

1 vieta – Šaulys

Lyderiu tapo Šaulys. Šie žmonės dievina aplinkinių dėmesį. Būtent todėl jie niekada neparodo, jeigu kas nors nepasisekė, ir visada stengiasi pasirodyti iš geriausios pusės. Šauliai moka pelnyti palankumą, pasitelkdami ne tik dosnumą, bet ir gudrumą. Tokie žmonės neišvengiamai tampa pirmi visur, kur nori.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.