Koks jūsų ūgis? Štai kaip galima jus apibūdinti

Apie žmogų galima daug pasakyti vien pažvelgus į jo rankas, akis, lūpas, nagus, o kartais – net ir ūgį. Štai kokios charakterio savybės būdingos žmonėms, priklausomai nuo jų ūgio.

 Koks jūsų ūgis?<br> 123rf nuotr.
 Koks jūsų ūgis?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2019, 11:07 AM

Jums tereikia pasirinkti variantą su savuoju ūgiu ir skaityti aprašymą.

Iki 140 cm

Dosnus ir moralus. Jūs siekiate tapti geresniu. Turite aukščiausias ambicijas ir standartus. Žmonėms gali atrodyti, kad su jumis sunku, bet jums sunkiausia su savimi pačiu. Jūs uoliai dirbate, bet nesate egoistas. Jūs dirbate, nes norite pasaulį padaryti geresnį. Jūs mylite, kol jūsų nesužeidžia. O po to... vis dar nesiliaujate mylėti. Labai žmonių sugeba tinkamai įvertinti viską, ką jūs darote.

140-150 cm

Protingas ir mąslus. Jūs puikus mąstytojas. Jūsų mintys ir idėjos – svarbiausias dalykas. Jūs mėgstate apgalvoti savo teorijas ir pažiūras vienumoje. Esate introvertas. Sutariate su tais, kas mėgsta galvoti ir mokytis. Niekada nebūnate paviršutiniškas. Praleidžiate daug laiko galvodamas apie moralę. Bandote daryti tai, kas teisinga, net jeigu didžioji visuomenės dalis jums nepritaria.

150-160 cm

Įžvalgus ir filosofiškas. Esate unikalus, vienintelė tokios rūšies siela. Greta jūsų nėra nieko net šiek tiek panašaus į jus. Esate intuityvus ir truputėlį keistas. Jus dažnai neteisingai supranta, ir tai jus žeidžia. Jums būtina asmeninė erdvė. Jūsų kūrybą būtina vystyti, ji reikalauja aplinkinių pagarbos. Esate žmogus, aiškiai matantis tamsiąsias ir šviesiąsias gyvenimo puses. Jūs labai emocingas.

160-170 cm

Įdomus ir teisingas. Jūs atsakingas žmogus, kuris mėgsta rūpintis kitais. Jūs tikite sąžiningu darbu ir lengvai prisiimate įsipareigojimus. Jūsų geras charakteris. Jūs keliate žmonių pasitikėjimą. Esate ryškus, greitas ir aštraus proto. Visada turite, ką įdomaus papasakoti.

170-180 cm

Pasitikintis ir dominuojantis. Jūs labai nepriklausomas. Jūsų principas – „pasidarysiu pats“. Pasikliaujate tik savimi. Jūs žinote, kaip išlikti stipriam dėl savęs ir žmonių, kuriuos mylite. Jūs žinote, ko norite, ir nebijote to siekti. Vienintelis dalykas, kurio jums reikia iš žmonių – kad jie būtų su jumis nuoširdūs. Nebijote tiesos.

180-190 cm

Geras ir jautrus. Jūs lengvai užmezgate santykius su žmonėmis. Turite daug draugų ir mėgstate jų gyvenimą daryti geresnį. Jūsų šilta ir šviesi aura. Šalia jūsų žmonės jaučiasi visiškai ramūs. Jūs kiekvieną dieną galvojate, kaip tapti dar geresniu. Norite būti įdomiu, įžvalgiu ir unikaliu. Jums labiau nei bet kam kitam pasaulyje būtina meilė. Jūs pasirengęs mylėti tuos, kurie neatsako tuo pačiu.

190 cm ir daugiau

Laimingas ir ramus. Esate jautrus, suprantantis žmogus. Jūs klausotės įdėmiai ir be pasmerkimo. Manote, kad kiekvienas žmogus turi savo gyvenimo kelią. Jūs lengvai priimate įvykius ir žmones. Esate atsparus stresui, retai nervinatės. Paprastai esate labai atsipalaidavęs. Visada gerai praleidžiate laiką, bet neiškrypstate iš savo kelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.