5 Zodiako ženklai, kuriuos lengva apgauti

Kai kurie Zodiako ženklai nemoka atskirti tiesos nuo melo. Jie pernelyg patiklūs ir todėl dažnai tampa grobiu sukčiams. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstovus lengviausia apvynioti aplink pirštą.

 Jie pernelyg patiklūs ir todėl dažnai tampa grobiu sukčiams. <br> 123rf nuotr.
 Jie pernelyg patiklūs ir todėl dažnai tampa grobiu sukčiams. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2019, 11:12 AM

Šaulys

Atviras ir draugiškas charakteris lemia, kad Šauliai dažnai tampa apgaulės aukomis. Dėl savo gyvenimo džiaugsmo ir patiklumo jie net nepagalvoja, kad juos kas nors gali apgauti. Jie sąžiningi ir atviri, todėl ir iš aplinkinių tikisi tokio pat nuoširdumo ir tiesumo.

Šauliai tiki kitų žmonių žodžiais ir pažadais, o po to stebisi, kad žmonės netesi savo pažadų. Jie lengvai pasiduoda įtikinėjimams ir kaip Buratinai eina paskui lapę Alisą ir katiną Bazilijų.

Greta Šaulių visada būna sukčių, norinčių apgauti ir pasinaudoti jų patiklumu. Tačiau Šauliai retai padaro išvadas iš savo neigiamos patirties ir gali antrą kartą papulti į tuos pačius spąstus. Šio ženklo atstovams būtina išmokti atpažinti slaptus kitų žmonių elgesio motyvus, būti dėmesingesniems ir atsargesniems.

Vandenis

Oro stichijos atstovai žvelgia į pasaulį su vaikišku patiklumu. Jie laukia iš supančios tikrovės stebuklų, mįslių ir stulbinančių atradimų. Todėl juos labai lengva apgauti, ir kuo fantastiškesnis atrodo pramanas, tuo lengviau Vandenis patikės apgavyste.

Kai jie suvokia, kad tapo perėjūno auka, tai ilgam sutrikdo jų dvasinę pusiausvyrą. Skirtingai nuo Šaulio, Vandenis gerai įsimena melagius ir kurį laiką tampa nepatiklus. Tai tęsiasi tol, kol aferistai nesugalvoja naujo ištobulinto apgavystės būdo.

Apgauti Vandenį lengva tuo atveju, kai jis pats atsiveria apgavikams. Perdėtas patiklumas pavojingas, nes kertasi su fizinės ir dvasinės savisaugos instinktu. Bet su laiku Vandenis išgyja nuo vaikiško patiklumo ir išmoksta atskirti sukčius.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovai linkę laikytis įstatymų ir taisyklių ir iš kitų žmonių tikisi to paties. Jų silpnybė ta, kad Svarstyklės dažnai abejoja, jaučiasi neryžtingos, įšgyvena nuolatinę vidinę kovą. Tai daro jas pažeidžiamas įtaigos: Svarstyklėmis lengva manipuliuoti, ir tuo dažnai naudojasi apgavikai, kad gautų naudos. Suvokusios, kad tapo apgaulės auka, Svarstyklės išoriškai išsaugo filosofišką ramybę, bet širdies gilumoje sunkiai išgyvena.

Svarstyklės užmerkia akis į negatyviąsias aplinkinių charakterio puses ir yra linkusios priskirti jiems neegzistuojančias dorybes. Jos įsitikinusios net menkai pažįstamų žmonių dorumu, nuoširdumu.

Jų patiklumas pasireiškia ir savo paslapčių atskleidimu kitiems, o taip pat materialinių vertybių perdavimu aferistams. Šio ženklo atstovai pasižymi tam tikru infantilumu, ir tai leidžia nesąžiningiems žmonėms pasinaudoti jų patiklumu.

Liūtas

Iš pirmo žvilgsnio Liūtai sudaro stiprių, valdingų, karališkų žmonių įspūdį. Bet po apsigimusio lyderio apvalkalu slepiasi gera ir atvira širdis, lengvai pasiduodanti apgaulei. Atskirą vaidmenį čia vaidina ir pernelyg gera Liūto nuomonė apie save: jam būdinga spęsti apie žmones pagal save, ir tiesiog nesuvokiama, kad kas nors gali sąmoningai ryžtis apgavystei.

Dar viena Liūto silpnybė – pasidavimas komplimentams ir pagyroms. Manipuliatoriai žino, kaip lengvai šio ženklo atstovai tirpsta nuo pataikavimo, kaip žavėjimąsi priima už gryną pinigą, todėl lengvai juos apvynioja aplink pirštą.

Bet Liūtai neprisipažįsta, kad tapo apgaulės auka: jie išlaikys išdidžią ir nepriklausomą miną ir vaidins, kad viskas taip ir buvo sumanyta.

Dvyniai

Protingi, energingi, į avantiūras linkę Dvyniai taip pat gali pakliūti į apgavikų spąstus. Esmė ta, kad nenuoramos Merkurijaus vaikai priima didžiulį kiekį informacijos ir ne visada tikrina jos teisingumą. Todėl juos lengva suklaidinti, pateikus neteisingas žinias.

Neįtikėtinas Dvynių komunikabilumas lemia, kad juos supa daugybė draugų ir atsitiktinių pažįstamų. Kai kurie iš jų nieko prieš pasinaudoti nedėmesingais Dvyniais klastingiems tikslams.

Bet Oro stichijos atstovai gali tiesiog nepastebėti apgaulės, o jeigu ir sugaus ką nors apgaudinėjant, nedarys iš to tragedijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.