4 Zodiako ženklai, kurie neišbrenda iš skolų

Kiekvieno Zodiako ženklo santykiai su pinigais susiklosto skirtingai. Vieni labai protingai tvarko finansus ir stengiasi išvengti skolų. Kiti į pinigus žiūri lengvabūdiškai ir ima neapgalvotus kreditus. Štai šie ženklai.

 Kiekvieno Zodiako ženklo santykiai su pinigais susiklosto skirtingai. <br> 123rf nuotr.
 Kiekvieno Zodiako ženklo santykiai su pinigais susiklosto skirtingai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2019, 11:25 AM

Dvyniai

Merkurijaus globotiniai moka uždirbti pinigus, bet nesugeba įvesti tvarkos savo finansų sferoje. Dvynių santykiai su pinigais painūs: jie neturi talento protingai paskirstyti turimo kapitalo, išleidžia daugiau nei turi. Todėl jie priversti nuolat skolintis iš draugų ar giminaičių.

Dvyniai turi polinkį į spontaniškus pirkinius, mėgsta įsigyti naujausius įrenginių modelius, net jeigu tam nėra gyvybiškos būtinybės. Jei veikia vadovaudamiesi šios akimirkos įgeidžiais ir negalvoja apie permokėtas sumas.

Už savo lengvabūdiškumą Dvyniai užsimoka tuo, kad patenka į kreditų prarają. Jie dažnai moka įnašus už keletą kreditų vienu metu, ir būna atvejų, kai jiems tenka imti eilinį kreditą, kad padengtų procentus už ankstesnius įsiskolinimus.

Dvyniams nerekomenduojama imti ilgalaikių paskolų, nes ilgalaikiai įsipareigojimai juos emociškai slegia. Išmokėję visus kreditus šio ženklo atstovai žada sau ateityje vengti neapgalvotų pirkinių, bet po kurio laiko vėl patenka į skolų priklausomybę.

Liūtas

Prabangos ir gražaus gyvenimo siekimas baigiasi tuo, kad Liūtas atsiduria prie bankroto ribos. Šio ženklo atstovai stengiasi atrodyti respektabilesni ir turtingesni, nei yra iš tikrųjų. Jie mėgsta gyventi komfortiškai, stebinti aplinkinius plačiais gestais, ilsėtis su užmoju, švaistyti pinigus.

Suprantama, kad taip gyvenant nuolat nepakanka lėšų, ir Liūtas priverstas skolintis. Jis retai domisi kredito sąlygomis, mokėjimų terminais, procentų dydžiu ir slaptais komisiniais, nes pinigų jam reikia čia ir dabar.

Aptikęs kredito sutarties „povandeninius akmenis“ Liūtas imasi maksimalių pastangų, kad rastų naujų pajamų šaltinių ir kuo greičiau užglaistytų skolas. Tada jis padaro pauzę poilsiui, kad ir vėl pasinertų į pramogų ir prabangos sūkurį.

Bet kai kuriems Liūtams išmokta pamoka būna naudinga, ir ateityje jie skiria daugiau dėmesio finansų planavimui.

Vandenis

Šio ženklo atstovai neturi racionalaus požiūrio į pinigus. Pinigai Vandeniui išteka pro pirštus, ir po to jis negali paaiškinti, kur išleido didžiąją dalį pajamų. Jis neliūdi skirdamasis su pinigais, juk tai leidžia jam realizuoti savo sumanymus ar užsitikrinti komfortišką gyvenimą.

Vandenio asmeniniuose finansuose retai sueina galas su galu: išlaidos gerokai viršija pajamas, todėl jis dažnai būna įsivėlęs į skolas.

Kad patenkintų pačius elementariausius poreikius, jis priverstas kreiptis į kreditų organizacijas. Vandenis vienu metu turi keletą negrąžintų skolų, paprastai trumpalaikių. Bet dėl savo atsainumo jis gali užmiršti mokėjimų terminus ar supainioti, kokią sumą reikia mokėti. Kad nepasunkintų situacijos, jam būtina sudaryti skolų grąžinimo grafiką.

Filosofiškas požiūris į gyvenimą padeda Vandeniui išsikapstyti iš skolų duobės, bet jo gyvenime viskas vyksta cikliškai, ir jis gali vėl pakliūti į analogiškus spąstus.

Žuvys

Šio ženklo atstovai – nepraktiški žmonės, gebantys susižavėti ir išleisti pinigus netikėtam įgeidžiui. Be to, Žuvys lengvai pasiduoda sukčių vilionėms ir dažnai praranda savo santaupas.

Žuvų materialinė padėtis nestabili, ir kad pataisytų esamą situaciją, jos ima paskolą. Bet suvokimas, kad virš jų kabo skola, moraliai slegia Žuvis, ir jos stengiasi kuo greičiau atiduoti kreditą.

Kad uždirbti pinigų atiduoti skolai, Žuvys geba nugalėti įgimtą tinginį ir panaudoti savo talentus. Bet didelės sumos pas jas ilgai neužsilaiko, ir Žuvys vėl patenka į kreditų vergovę. Tiesa, skolinasi nedideles sumas ir trumpam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.