Labiausiai savimi nepasitikintys Zodiako ženklai

Pasitikėjimas savimi – daug apimanti sąvoka. Jūs pasitikite savimi, jei dažniausiai esate įsitikinę, kad elgiatės teisingai. Pasitikite savimi, jei tikite, kad permainos gali būti labai naudingos, jei manote, kad sunkesnis laikotarpis praeis ir vėl viskas bus gerai. Na, o jei nuolat dvejojate ir savimi abejojate, veikiausiai pasitikėjimo jums trūksta. Štai Zodiako ženklų reitingas nuo paties pažeidžiamiausio iki labiausiai savimi pasitikinčio.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 11:01 AM

1. Vėžys

Vėžys – pernelyg jautrus žmogus, visada viską imantis giliai į širdį. Jis itin emocingas ir jam labai reikia aplinkinių žmonių palaikymo. Gaila, kad jam trūksta vidinės tvirtybės – juk jis iš tiesų yra geras ir rūpestingas žmogus.

2. Mergelė

Mergelė save per daug kritikuoja, o tada ir kiti linkę į ją žvelgti kritiškai. Ji labai suka galvą dėl to, ar paliko aplinkiniams tinkamą įspūdį. Ji nepasitiki savo intuicija, o įvėlusi klaidų labai ant savęs dėl to pyksta.

3. Svarstyklės

Svarstyklės nemėgsta veltis į nemalonias situacijas, todėl jos visuomet tikisi, kad viskas eisis taip, kaip suplanuota. Kai sulaukia netikėtimų, pasimeta ir blaškosi. Be to, Svarstyklės bijo viešai dėstyti savo nuomonę, nes joms atrodo, kad klausytojai gali iš jų šaipytis.

4. Žuvys

Joms lengva vadovauti ir nurodinėti. Jei labiau pasitikėtų savimi, jos dažniau sakytų „ne“, o dabar joms tai labai sudėtinga. Tiesa, Žuvys labai meniškos ir kai piešia, rašo ar fotografuoja, jos beveik neabejoja, kad joms tai sekasi gerai.

5. Ožiaragis

Ožiaragis yra maždaug per vidurį tarp savimi pasitikinčių ir nepasitikinčių žmonių. Kai kalba eina apie darbą ar reikalus, kuriuos jis gerai išmano, jis savimi neabejoja, o kai reikia megzti naujas pažintis ar kai atsiduria neįprastose situacijose, tampa baikštus ir vis abejoja, ar elgiasi tinkamai.

6. Dvyniai

Dvyniams daug kas priklauso nuo nuotaikos. Būna, vakarėlyje jie drąsiai su visais plepa ir jaučiasi puikiai. Bet kartais susidurę su sunkumais jie pradeda abejoti savo galimybėmis ir vengia priimti lemiamą sprendimą.

7. Jautis

Jautis žino, kaip stilingai apsirengti ir kaip gražiai įsirengti savo namus. Jis šiose srityse užtikrintas ir jūs niekaip jam neįrodysite, kad yra kitaip, negu jis sako. Tačiau kai kalba pasisuka apie informacines technologijas, politiką ar kitus jam sunkiai suprantamus dalykus, Jautis jaučiasi labai neužtikrintai.

8. Vandenis

Vandenis turi nemažai pasitikėjimo savimi dėl to, kad dažnai jam tiesiog nerūpi, kas vyksta aplinkui. Jis stengiasi vengti bet kokio negatyvo ir įtampos net ir tada, kai toji kyla dėl jo paties elgesio. Vandenis įsitikinęs ir tuo, kad jei artimam žmogui nutiks bėda, jis su tuo nebus susijęs.

9. Skorpionas

Skorpionas pats sau yra sąžiningas. Jis supranta, kada atrodo gražiai, ir žino, kokie yra jo trūkumai. Be to, jis išradingai suranda gerąsias įvairių reiškinių puses. Skorpionas įsitikinęs, kad viską daro tinkamai, o jo sprendimai logiški ir išmintingi.

10. Avinas

Avinas visiškai įsitikinęs, kad jis yra ypatingas, tiesiog pats geriausias. Jis neperkalbamas, energingas ir iniciatyvus. Kai esate greta Avino, netgi galite užsikrėsti nuo jo pozityvia energija, kurios jam beveik niekada netrūksta.

11. Šaulys

Šaulys moka kalbėtis su pačiais įvairiausiais žmonėmis apie pačius įvairiausius dalykus. Jis netgi nesibijo kritikos, nes tiki, kad ji gali padėti tapti dar tobulesniu. Net jeigu kas nori Šaulį įžeidžia, jis gali piktus žodžius nuleisti juokais ir tiesiog nusišypsoti.

12. Liūtas

Liūtas tiesiog spinduliuoja pasitikėjimą savimi. Jis visuomet nori būti dėmesio centre, turi atsakymus į visus klausimus. Liūtas nesuka galvos dėl to, ką nauji pažįstami apie jį pagalvos – jis tiesiog įsitikinęs, kad jiems patiks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.