Bjauriausios kiekvieno Zodiako ženklo savybės

Kiekvienas turime trūkumų, kuriuos aplinkiniai pastebi, net jei ir labai stengiamės juos nuslėpti. Tie trūkumai tikriausiai susiję su jūsų Zodiako ženklu.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2019, 1:36 PM, atnaujinta Aug 25, 2019, 2:57 PM

Avinas

Avinas gali aplinkiniams išsakyti viską, ką galvoja, nevyniodamas žodžių į vatą. Be to, jis negerbia kito žmogaus asmeninės erdvės, tad, jei nori kolegai ar šeimos nariui kažką pasakyti, suras jį, kad ir kaip tas bandytų išvengti kontakto.

Ne veltui sakoma, kad Avinas gali kakta ir sieną pramušti – jei kažkoks tikslas jam atrodo ypač svarbus, jis žūt būt stengsis jį pasiekti, ir, jei reikės, nesidrovėdamas pageidaus aplinkinių pagalbos. Savo pagalbos prašymą jis pateiks taip, tarsi jūs privalėtumėte jam paklusti, na, o tikslą pasiekęs gali jums už pagalbą ir nepadėkoti.

Jautis

Jeigu tai, apie ką kalbatės su Jaučiu, jam nėra įdomu, jis gali mąsliai linkčioti galva, iš tikrųjų galvodamas apie savus reikalus. Gali būti ir taip, kad susirinkimo metu užsisvajojęs jis vėliau klausinės apie tai, kas buvo visiems gerai išaiškinta.

Jautis gali atrodyti malonus bei švelnus pašnekovas, bet tik tol, kol nebus paliesti jo interesai. Jei kas pasikėsins į jo ir jo šeimos narių gerovę, mielas veršiukas pavirs įsiutusi buivolu. Jis gali įširsti ir dėl smulkmenos, tarkim, kai svečiuose kitas vaikas su jo atžala nesutinka dalintis žaislais.

Ir dar Jautis – labai didelis materialistas. Net ir ne itin gerai atlikęs jam patikėtą užduotį, jis drįs paklausti apie didesnį atlygį.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai labai mėgsta pašnekėti, o tuo pačiu – ir skleisti gandus. Dar jie mėgsta apie žmones pajuokauti, o humoro jausmą turi gerą. Tačiau kitą sykį su Dvyniais pasijuokę iš jūsų bendro pažįstamo poelgių, susimąstykite: ar jie panašiai nešneka apie jus, kai jūs to negirdite? Be to, jie vieną dieną apie tą patį dalyką gali kalbėti vienaip, o kitą – visai kitaip.

Na, o apie save Dvyniai visuomet atsiliepia labai gražiai, kone kaip apie angelą, tik be sparnų. Net jei prisipažins kažką padarę negerai, tuojau pridurs, kad dėl to kalti ne jie patys, o aplinka.

Vėžys

Šio ženklo atstovai labai jautrūs ir pažeidžiami, ir kartais visai neaišku, kodėl jie įsižeidžia. Tarkim, po šiuo ženklu gimusi vieniša mama vieną kartą su visais ramiai diskutuos apie skyrybas, o kitą kartą, išgirdusi apie tai užuominą, kone apsipils ašaromis. Kartais apskritai neaišku, dėl ko Vėžys ant jūsų pyksta ir dar kitiems sako, koks jūs negailestingas žmogus.

Vėžys gali erzinti ir tuo, kad jis nuolat kalba apie tai, kaip jį visi skriaudžia, ar leisdamasis į liūdnus savo vaikystės ar jaunystės prisiminimus, apie kuriuos iš jo turbūt jau ne sykį girdėjote.

Liūtas

Dažnai draugijoje susipažinusieji su Liūtu lieka sužavėti tuo, koks jis malonus, dėmesingas ir žinantis, ką daro. Tačiau dažnai šio ženklo atstovas žavesį kelia tik tol, kol nepažįstate jo pernelyg gerai. Susidraugavus artimiau, pradeda kliūti jo egoizmas ir pasipūtimas.

Poros santykiuose šio ženklo atstovas gali virsti tikru tironu, nuolat nurodinėjančiu, ką jo išrinktasis turi veikti ir kaip atrodyti. Jis nori, kad šeimos finansai būtų skirstomi taip, kaip atrodo tinkama jam, o jo antroji pusė ir vaikai bendrautų tik su žmonėmis, kurie jam patinka.

Mergelė

Mergelė gali atrodyti santūri, geraširdė ir kukli, tačiau taip būna ne visuomet. Ši būtybė tuojau sužvėrės, jei tik kažkas nuskriaus ją ar jos artimuosius. Kartais net sunku suprasti, kur ji tą skriaudą įžvelgia ir ko taip įširdo.

Be to, Mergelė labai taupi. Ji nenori švaistyti ne tik pinigų, bet ir savo laiko bei energijos. Randa priežastį ir atsisako bendradarbiui pagelbėti ir tuomet, kai atrodo, jog tą padaryti visai paprasta. O sutikusi padaryti kažką, kas jai neprivalu, gali ilgai teisintis, jog neranda tam laiko.

Svarstyklės

Svarstyklės labai romantiškos ir mielos, tačiau vėlgi – tik tiems, su kuriais nėra užmezgusios artimų santykių. Kai su jomis bendrauji daugiau, pradedi matyti jų minusus – užsispyrimą, kaprizingumą, nuotaikų kaitą.

Galiausiai tampa aišku, kad Svarstyklėms labiau už viską rūpi savi tikslai, o jūsų problemos jas mažai tedomina. Tiesa, jeigu pažadėjo kažką padaryti, tai ir padarys, nors galbūt leis suprasti, kad labai daug dėl jūsų paaukoja.

Skorpionas

Ir namie, ir darbe Skorpionas daro tik tai, kas jam pačiam atrodo reikalinga. Net ir labai prašomas kažką padaryti dėl bendro įmonės ar šeimos labo gali nesutikti, jei jam tai neatrodo svarbu.

Meilės reikaluose šio ženklo atstovas lėtas ir vis nenori žengti lemtingo žingsnio. Gali būti, kad jo antroji pusė jau susirado kitą, o jis tik tada suvokė, kad ji jam reikalinga, taigi rašinėja žinutes ir siūlo pradėti viską iš naujo.

Kai rimtus santykius Skorpionas galiausiai užmezga, nori visuomet juose tarti lemiamą žodį.

Šaulys

Šaulio entuziazmas ir optimizmas jam padeda susidoroti su įvairiausiomis problemomis. Bėda ta, kad jis pats tų problemų ir prisikuria. Jis mėgsta prisiimti daug darbų, neįvertinęs, kad gali nepakakti laiko viską tinkamai atlikti. Be to, jis mėgsta permainas, veiksmą, ir neretai įsivelia į neaiškius nieko gero nežadančius santykius ar veiklas.

Dar Šaulys mėgsta visiems dalyti patarimus net ir tuomet, kai niekas jo neklausia. Jis gali įsijautęs aiškinti apie vaikų auklėjimą, nors pats jų neturi, ar apie nekilnojamojo turto pirkimo ypatumus, nors pats tebegyvena su tėvais.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovas visuomet atrodo taip, tarsi ruoštųsi labai svarbiam ir reikšmingam savo gyvenimo įvykiui. Jis net į parduotuvę eina tarsi į itin rimtą susitikimą. Tad kai jį užkalbinate, pasijaučiate taip, tarsi jam trukdytumėte.

Be to, Ožiaragis dažnai nepatenkintas tuo, kas vyksta aplink, ir linkęs artimiesiems skųstis dėl nesėkmių. Jam kliūna ir tai, jog kainos tokios labai didelės, kad neišeina daug ko įpirkti, ir tai, kad parduotuvėse per daug žmonių. Ypač įskaudintas Ožiaragis pasijunta tuomet, kai kažką padaro gerai, bet nesijaučia už tai tinkamai įvertintas.

Vandenis

Šio ženklo atstovas kartais atrodo nutolęs nuo realybės ir nesiorientuojantis dalykuose, kurie aplinkiniams seniai žinomi.

Užtat jis veikiausiai turi domėjimosi objektą, apie kurį linkęs visiems pasakoti, net kai tie nenori klausytis: tai gali būti politika, o gali būti ir kai kas originalesnio, tarkim, kriptovaliutų pirkimas ar sklandymas parasparniais. Jis renkasi panašių pomėgių turinčius draugus, o štai antrajai pusei jo pomėgiai neretai kainuoja daug nervų. Per savo pomėgius Vandenis gali visai užmiršti buitinius reikalus.

Žuvys

Tarp šio ženklo atstovų daugiau nei tarp kitų tokių, kurie laisvai žiūri į moralės normas ir į ištikimybę. Netinkamai pasielgę savo išrinktojo atžvilgiu, jie visuomet ras pasiteisinimą – gal buvo jo nesuprasti, o gal jam tik pasivaideno.

Ir kitais atvejais, kažkuo apkaltintos, Žuvys linkusios gintis, aiškintis ir niekaip nepripažįsta, kad padarė klaidą. Dėl savo klaidų dažnai kaltina kitus. Be to, jos labai jautrios kritikai ir net dėl, rodytųsi, nekaltos pastabos yra linkusios ilgai išgyventi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.