Viršininkai ir pavaldiniai: Zodiako ženklas, kurį jūs galite valdyti

Tarp skirtingų Zodiako ženklų susiklosto sudėtingi ryšiai. Kartais nutinka, kad iš pažiūros valdingas žmogus noriai vykdo kito žmogaus nurodymus. Astrologų požiūriu, taip yra todėl, kad pagal Zodiako ženklą pirmasis yra antrojo pavaldinys.

 Kartais nutinka, kad iš pažiūros valdingas žmogus noriai vykdo kito žmogaus nurodymus.<br> 123rf nuotr.
 Kartais nutinka, kad iš pažiūros valdingas žmogus noriai vykdo kito žmogaus nurodymus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-09 10:54

Avinas

Realizuoti save kaip viršininką Avinas gali su tipišku Ožiaragiu. Pageidautina, kad šioje poroje Ugnies stichijos atstovas jau turėtų tam tikrą žinių bagažą. Šiuo atveju jis perduotų savo patirtį Žemės ženklui, kuris tik pradeda savo kelią aukštyn, ir įgytų patikimą partnerį ateityje.

Jautis

Jaučiui didelę naudą teikia bendradarbiavimas su Vandeniu. Dėl įgimto praktiškumo jis randa būdą panaudoti Oro stichijos atstovą ir nukreipti jo energiją naudinga linkme. Vandeniui taip pat naudinga Žemės ženklo globa. Jautis jam padeda realizuoti idėjas, o šiame etape jam paprastai kyla problemos.

Dvyniai

Dvyniai intuityviai jaučia Žuvų potencialą ir patys parodo suinteresuotumą partneryste. Pačių dvilypiausių Zodiako ženklų partnerystė gali būti labai perspektyvi, jeigu Oro stichijos atstovas prisiims lyderio vaidmenį. Su jo griežta kontrole Žuvys atskleidžia savo talentus ir tampa puikiomis vykdytojomis.

Vėžys

Gali pasirodyti keista, bet Vėžys nuostabiai susidoroja su Avino viršininko vaidmeniu. Šiuo atveju juos globojančios prigimties jėgos nekonfliktuoja, o sėkmingai viena kitą papildo. Vėžys geba suformuoti strategiją, remdamasis praeities patirtimi, bet galingam startui jam nepakanka energijos. Sėkmingą pradžią sugebės užtikrinti Avinas, be baimės priimantis bet kokį iššūkį, bet nemokantis tinkamai pasiruošti.

Liūtas

Liūtas turi talentą daryti poveikį bet kuriam žmogui, net tokiam užsispyrusiam kaip Jautis. „Žvėrių karaliui“ toks atsakingas vykdytojas yra tikras lobis. Žemės ženklo atstovas Liūtą supranta iš pusės žodžio ir nepriekaištingai vykdo gautus nurodymus. Pačiam Jaučiui taip pat patinka Ugnies ženklo tiesmukumas ir jo siekimas augti.

Mergelė

Mergelė taps geriausiu viršininku Dvyniams. Ji padės Oro stichijos atstovui išmokti matyti esmę ir teisingai panaudos jo gausius talentus. Dvyniai taip pat intuityviai linksta prie Mergelių, kurios daug organizuotesnės ir praktiškesnės nei jie. Neformalus bendravimas tik sustiprina šią sąjungą.

Svarstyklės

Svarstyklės laikomos tikromis diplomatėmis. Joms pavyksta palenkti į save net atsargų ir įtarų Vėžį. Įžvalgus Oro ženklas padeda Vandens stichijos atstovui įveikti neužtikrintumą, nukreipia jį ir visur palaiko. Vėžys, savo ruožtu, atsako atsidavimu ir kruopščiu pareigų vykdymu.

Skorpionas

Skorpiono viršininko ir Liūto pavaldinio tandemas gali pasirodyti nevienareikšmis. Tarp jų daug prieštaravimų ir nesutarimų, bet iš tiesų tai labai perspektyvi simbiozė. Vandens stichijos atstovas kelia pagarbą ugniniam partneriui, minkštai priverčia jo klausyti ir vykdyti nurodymus. Tuo tarpu Liūtas mokosi plėsti suvokimo ribas.

Šaulys

Energingo Šaulio vadovaujama Mergelė gauna galimybę užsiimti mėgstama veikla. Ugnies ženklas spręs esminius klausimus ir vertingam vykdytojui užtikrins geriausias darbo sąlygas. Dažnai Mergelė priauga iki pavaduotojo pareigų, bet į pagrindines pareigas nepretenduoja.

Ožiaragis

Ožiaragiui, užimančiam vadovaujantį postą, naudinga turėti pavaldinį Svarstykles. Oro stichijos atstovas pasirengęs pasitikėti rimtu ir išmintingu partneriu, o Ožiaragis jo asmenyje gauna idėjinį įkvėpėją ir naujų idėjų generatorių. Kad darbas būtų efektyvus, santykiai turi būti griežtai oficialūs.

Vandenis

Skorpionas jaučiasi visai komfortiškai su viršininku Vandeniu. Vandens ženklas objektyviai vertina aukštą Oro stichijos atstovo intelektą, slapčia žavisi jo santūrumu ir strateginiu mąstymu. Vandeniui nepakeičiamas yra Skorpiono mokėjimas įžvelgti pačius problemiškiausius klausimus ir sutelkti į juos dėmesį.

Žuvys

Žuvys ir Šaulys – dar viena sudėtinga, bet perspektyvi pora, kurioje vadovaujantis vaidmuo atitenka Vandens stichijos atstovui. Jie gali sėkmingai įveikti bet kokius sunkumus, jeigu sugebės atsiriboti nuo emocijų ir elgsis kaip profesionalai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.