Sugniaužkite kumštį, po to išskėskite pirštus: tai parodys svarbų dalyką

Tai įdomus testas iš Japonijos. Manoma, kad rankų pirštai slepia daug informacijos apie žmogų. Tereikia savo ranką sugniaužti į kumštį, o po to išskėsti pirštus. Tada apžiūrėkite atstumus tarp jų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-11 11:27

Pasirinkite sau artimiausią variantą – A, B, C arba D.

Štai ką tai reiškia.

A: švelnus tipas

Jūsų labai švelnus charakteris, lyginant su kitais. Jūs galite atlikti kruopštų, subtilų darbą ir pasiekti geriausių rezultatų.

Tačiau jūs nemokate sakyti „ne“ ir galite tapti nesąžiningo žmogaus, norinčio pasinaudoti jumis saviems tikslams, auka. Būkite atsargūs.

B: aistringas tipas

Jūs visada tiksliai žinote, ko norite ir kaip to pasiekti, ir vadovaujatės savo aistra bei norais. Jūs visiškai nemokate laukti ir neturite kantrybės.

Jūsų apetitas maistui ir seksui dvigubai didesnis, nei likusių žmonių.

C: komunikabilus tipas

Jūs turite daug draugų ir visada tarp jų esate kompanijos siela. Esate pasirengę jiems padėti ir žinote, kad jie jums atsakys tuo pačiu.

Bet būkite atsargūs: pernelyg pasikliaudami kitų pagalba jūs prarasite sugebėjimą tvarkytis savarankiškai. Vieni jūs bejėgiai.

D: lyderio tipas

Jūs – nesustabdomas entuziastas, kuris dės visas pastangas, kad pasiektų išsikeltą tikslą. Jūsų užduotys visada aiškios, o tikslai aiškiai apibrėžti.

Tačiau galimi konfliktai su kolegomis dėl jūsų padidinto atsakomybės jausmo. Stenkitės rodyti pakantumą tiems, kas nesugeba atlikti tokių žygdarbių kaip jūs.

E: romantiškas tipas

Jums gyvenimas dažnai yra tragedijų ir nusivylimų virtinė. Jūs – vienišas vilkas, pripratęs dienas leisti vienas su savimi.

Jums retai sekasi meilė ir santykiai, užtat jūs sugebate įsimylėti personažą iš filmo ar komikso. Jūs gyvenate fantazijų pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.