5 visiškai nepakenčiami Zodiako ženklai

Tarp visų Zodiako ženklų yra penki, kuriuos itin sunku pakęsti. Ir ne todėl, kad tai būtų nemalonūs žmonės – tiesiog šie ženklai tokie ypatingi, kad kitiems su jais būna nelengva. Ar turite šių ženklų atstovų tarp savo artimųjų ir pažįstamų?

 Kad ir kaip jūs būtumėte susiję su Skorpionu, jis sugebės jums parodyti, kas čia šeimininkas.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Kad ir kaip jūs būtumėte susiję su Skorpionu, jis sugebės jums parodyti, kas čia šeimininkas.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2019, 4:34 PM

Avinas

Gyvenimas su Avinu kupinas netikėtų posūkių. Šiuos žmones dažnai veikia tos pačios minutės emocijos. Žeidžiantys žodžiai, skuboti poelgiai – tai neatskiriama jūsų bendro gyvenimo dalis.

Vandenis

Daugelis negali pakęsti Vandenių už tai, kad jie apie save pernelyg geros nuomonės. Patys Vandeniai vargu ar tiesiai prisipažins, bet jie visada save laiko truputėlį geresniais už kitus, ir jų elgesiui suteikia atitinkamą atspalvį. Kategoriškumas ir despotizmas – baisieji Vandenių charakterio bruožai, kuriuos reikėtų visomis priemonėmis kontroliuoti.

Dvyniai

Dvyniai ir patys gerai žino savo problemą: jiems būna sunku sustoti ir patylėti. Šie žmonės savimi užpildo viską aplink, stengdamiesi būti patys ryškiausi, ir akinamai žibėdami gali pridaryti kvailysčių. Kritiniais momentais Dvyniai gali parodyti neregėtą žiaurumą, ir retas kuris žmogus geba tai ištverti.

Ožiaragis

Apie Jaučių ir Avinų užsispyrimą žinoma seniai, o apie Ožiaragius kažkodėl užmirštama. O juk jų ištvermė – šokiruojanti! Netgi akivaizdžiai kvailus dalykus Ožiaragis gali ginti iki paskutinio vien tam, kad įrodytų, jog jis teisus ir visada bus teisus. Ožiaragiai dažnai vieniši – jų charakterio specifika atbaido žmones.

Skorpionas

Kad ir kaip jūs būtumėte susiję su Skorpionu, jis sugebės jums parodyti, kas čia šeimininkas. Kažkodėl Skorpionai su kitais žmonėmis formuoja tokius santykius, kuriuose jiems patiems priskiriamas svarbiausias vaidmuo. Ir jeigu kas nors nepaklūsta – atpildą tikrai pajunta.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų spalio 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.