Astrologė nurodė ypatingą ateinančių metų dieną: tokio išsidėstymo nebuvo 60 metų

Britų profesionali astrologė ir knygų autorė Carolyne Faulkner, remdamasi numerologija ir astrologija, atskleidė, kodėl 2020 m. vasario 20 d. yra ypatingai palanki kelti vestuves, pranešė „The Daily Mail“.

 Už 20/2/20 datos slepiasi įdomios astrologinės ir numerologinės prasmės. <br> 123rf nuotr.
 Už 20/2/20 datos slepiasi įdomios astrologinės ir numerologinės prasmės. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2019, 11:17 AM, atnaujinta Oct 4, 2019, 12:17 PM

Pasak astrologės, numerologijoje skaičius du reiškia tvirtą pasiryžimą ir jėgą, o, pagal astrologiją, šis skaičius yra valdomas Veneros.

Carolyne teigimu, 2020/2/20 signalizuoja apie „prisiimtus įsipareigojimus, emocinį stabilumą ir šventų sutarčių laikymąsi“, o taip pat tai yra diena, kai Saturnas, Jupiteris, Plutonas, Marsas ir Mėnulis yra viename ženkle.

Vestuvių planuotoja iš Sandals kurortų tinklo Marsha-Ann Brown sakė, kad užsakymų padėti organizuoti vestuves 2020 metais iš tikrųjų ženkliai padidėjo. Aiškindama tokį porų pasirinkimą ji patvirtino, kad data, be abejo, suvaidino pagrindinį vaidmenį.

„Astrologija praktikuojama jau ištisus šimtmečius, tačiau, nėra abejonių, pastaraisiais metais ji sulaukia didesnio jaunų žmonių susidomėjimo.

Už 20/2/20 datos slepiasi įdomios astrologinės ir numerologinės prasmės. Numerologijoje skaičius du simbolizuoja stoišką ir stiprią moterį, kuri, nepaisant savo ramybės ir gailestingumo, pasižymi nepaprastu ryžtingumu ir tvirtumu.

Astrologijoje skaičius du žymi Jaučio namus ir yra valdomas Veneros – meilės ir grožio deivės, įkūnijančios kantrybę, tvirtumą ir nusiteikimą likti ištikimam bei įdėti daug pastangų, kad būtų sukurti nuostabūs ilgalaikiai santykiai.

20/2/20 dieną Saturnas, Jupiteris, Plutonas ir Mėnulis atsiduria tame pačiame ženkle, kuris žymi „prisiimtus įsipareigojimus, emocinį stabilumą ir šventų sutarčių laikymąsi““, – pasakojo Carolyne.

Tęsdama astrologė tvirtino: „2020 metai yra ypač palankus laikas pradėti ilgalaikę draugystę bei prisiimti oficialius įsipareigojimus, kaip santuoka“.

Aiškindama, kad Jupiteris Vandenio ženkle atsiduria pirmą kartą nuo laisvės kupino XX a. septintojo dešimtmečio, Carolyne kartu atskleidė, kodėl 2020 metai bus judėjimo į priekį laikas.

Astrologė sakė: „Nuo 2017 m. Saturnas yra neigiamame Ožiaragio ženkle, o tai iš mūsų visų reikalauja peržiūrėti savo gyvenimo aspektus, susijusius su sunkiu darbu, ir eiti į priekį investuojant savo energiją į žmones ir įsipareigojimus, kylančius iš mūsų gilesniosios prigimties, ar sielos, jei jums patinka labiau.

2020 m. Saturnas pereis į idealistiškai nusiteikusį ir į ateitį žiūrintį Vandenio ženklą ir prisijungs prie Jupiterio.

Tokio išsidėstymo nebuvo nuo 1960-ųjų, kuris buvo meilės, lygybės ir laisvės mylėti dešimtmetis!“

„Dėl to poros, kurios ištvėrė kartu šiuos astrologiniu požiūriu sunkius dvejus metus ir yra tvirtai nusiteikusios oficialiai įtvirtinti savo santykius, greičiausiai ne tik atlaikys bet kokią gyvenimo audrą, bet ir kartu žengs psichinio ir dvasinio tobulėjimo keliu.

Jiems žvaigždžių lemta išplėtoti besąlygišką meilę, kuri siekia giliau nei trumpalaikis meilės nuotykis, kuris trunka tik 18 mėnesių ir nutrūksta, kai tik prireikia įdėti bent kiek rimtesnių pastangų.

Kartu tai reiškia, kad poros tikriausiai atnaujins savo meilę bei pagarbą vienas kitam. Vedybinių ryšių atnaujinimui žvaigdės taip pat bus labai palankios.

2020 m. prasideda Vandenio era, o ji skatina sąmoningumą, toleranciją, užuojautą ir lygybę“, – tęsė Carolyne aiškindama, kodėl sudarius santuoką 2020 m. ji turėtų trukti ilgai.

Apibendrindama astrologė teigė: „Labai tikėtina, kad poros, kurios pasirinks ištarti „Taip“ šios astrologinės fazės metu, jau buvo savo ankstesniuose gyvenimuose daug kartų sudarę karmines sąjungas. Tačiau šis kartas yra tas, kada jos galės susituokti tinkamu būdu“.

Marsha-Ann Brown iš Sandals kurortų tinklo kalbėjo: „Mūsų kurortuose populiaru santuokų ceremonijas rengti vasario mėnesį. Tai aiškintina daugeliu priežasčių, tarp kurių galima nurodyti tai, kad tuo sezonu oras Karibų baseine būna pats geriausias, o taip pat ir Valentino dieną, kuri švenčiama vasario 14 d.

Kadangi 2020 m. bus keliamieji, o tradicija leidžia moterims pateikti savo antrosioms pusėms oficialų santuokos pasiūlymą vasario 29 d., tai irgi gali atsiliepti vestuvių datos 2020 metais pasirinkimui“.

Daugybė porų, kurios planuoja tuoktis mūsų kurortuose, tikrai turi pageidavimų dėl ceremonijos datos. Jos pageidauja tokių datų, kuriose arba figūruotų joms asmeniškai reikšmingi skaičiai, arba nebūtų joms nepriimtinų skaitmenų, pavyzdžiui, skaičiaus 13.

Poros, pasirinkusios save sujungti santuokos saitais 2020 m. vasario 20 d., gali būti užtikrintos, kad niekada neužmirš vestuvių jubiliejaus. O jei užmirš, tai tam nebus jokių pasiteisinimų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.