4 išmintingiausios moterys pagal Zodiako ženklą

Išmintis dažniausiai ateina su amžiumi. Tačiau kai kurie Zodiako ženklai turi įgimtą polinkį į išmintį. Astrologai nustatė keletą Zodiako ženklų, po kuriais gimsta daugiausia išmintingų moterų.

 Astrologai nustatė keletą Zodiako ženklų, po kuriais gimsta daugiausia išmintingų moterų.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nustatė keletą Zodiako ženklų, po kuriais gimsta daugiausia išmintingų moterų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 11:31 AM

Mergelė

Mergelės turi visas savybes, reikalingas pelnyti išmintingųjų titului. Gamta jas apdovanojo šaltu protu, racionalumu, loginiu mąstymu. Jos turi unikalų gebėjimą sisteminti gautas žinias ir sukauptą patirtį. Moka teisingai surūšiuoti ir sudėlioti informaciją galvoje. Ateityje tai leidžia išryškinti vieną branduolį viskam, ką pavyko sužinoti ir teko išgyventi.

Suformuotas branduolys, kuris kaip tik ir įkūnija išmintį, sėkmingai naudojamas visose gyvenimo srityse: kuriant šeimą, darant verslą, auklėjant vaikus ir anūkus.

Kantrybė ir santūrus emocijų reiškimas padeda Mergelėms demonstruoti racionalumą daugelyje gyvenimiškų situacijų, teisingai sudėlioti prioritetus.

Savikritika ir tobulėjimo siekis – viena iš moters Mergelės išminties apraiškų, bet tik tuo atveju, jei šie bruožai neįgauna pernelyg didelių gabaritų.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo atstovės nuo gimimo turi duomenis, leidžiančios su laiku virsti išties išmintingomis moterimis.

Skorpionams duota ne tik matyti, jausti ir pažinti aplinkinį pasaulį. Jos intuityviai suvokia giluminius dėsnius, pagal kuriuos vyksta įvykiai ir sąveikos aplink žmogų. Skorpiono įžvalgumas leidžia teisingai nustatyti kitų žmonių poelgių motyvus, pasidaryti sau išvadas ir ateityje naudotis šiomis žiniomis.

Skorpionų išmintis grįsta materialiojo ir dvasinio pasaulių tarpusavio ryšių supratimu. Šis beveik mistinis žinojimas reiškiasi praktiškai taikant žinias, kuomet problemos sprendžiamos minimaliomis jėgų ir dvasinės energijos sąnaudomis.

Iš šalies atrodo, kad Skorpionams viskas gyvenime sekasi lengvai, be ypatingų pastangų. Bet iš tiesų tai ir yra išmintis pasireiškimas: jos virtuoziškai naudoja savo lankstų protą, grįstą gyvenimiška patirtimi.

Ožiaragis

Susidaro įspūdis, kad Ožiaragio ženklo atstovėms išmintis duota nuo gimimo. Jos tarsi gauna savo ankstesnių gyvenimų patirtį ir tik ir laukia patogaus momento, kad paaugusios ją įgyvendintų.

Įgytą išmintį moterys Ožiaragiai naudoja savo ambicijų siekiant karjeros įgyvendinimui. Siekdamos tikslų jos remiasi tik savo žiniomis ir įgyta patirtimi. Tai mąstytojos, mėgstančios viską gerai apgalvoti ir tik po to veikti. Ožiaragių išmintis padeda joms apsisaugoti nuo nesėkmių, pasiekti išsvajotų tikslų per trumpą laiką.

Kantrybė, tolerancija, šiek tiek šalto išskaičiavimo ir gyvenimiška išmintis padeda šio ženklo moterims sukurti tvirtą, stabilią šeimą, realizuoti save kaip sėkmingą žmoną ir motiną.

Išmintis padeda Ožiaragiams ne tik pasiekti sėkmę, bet ir padaryti sėkmingais vyrą bei vaikus. Šio ženklo atstovės ne tik pačios nuolat siekia naujų žinių, tobulėja, bet ir aplinkinius verčia judėti pirmyn.

Šaulys

Šaulio žvaigždynas globoja žinias, išmintį, dvasinį augimą. Šio ženklo moterys linkusios filosofiškai žiūrėti į viską, kas egzistuoja, ir ieškoti gyvenimo prasmės. Jos mąsto, kaip išpešti maksimalią naudą iš buvimo šiame pasaulyje.

Šauliai turi stipriai išvystytą intuiciją, kuri pasufleruoja joms teisingą veiksmų planą. Jų išmintis pasireiškia tuo, kad kiekviename žmoguje jos randa, ko galima pasimokyti, įsiklauso į aplinkinių nuomonę, naudojasi jų gyvenimiška patirtimi. Šaulių sukauptos žinios nenugula kaip akmuo, o taikomos suvokiant gyvenimo vertybes ir numatant galimus įvykius.

Moterų Šaulių išmintis praktiškai pritaikoma ir profesinėje srityje. Jos tampa puikiomis organizatorėmis. Jas vertina kaip kūrybiškas, iniciatyvias, išradingas darbuotojas. Šio ženklo moterys dažnai užima vadovaujančias pareigas.

Nepaisant to, kad Šauliams būdinga siekti asmeninės laisvės, moterims pakanka išminties sukurti laimingą šeimą. Jos moka užgesinti tik įsižiebiantį konfliktą, randa kompromisinius sprendimus. Santykiuose siekia visiško aiškumo, nuoširdumo, atvirumo. Išmintinga mama Šaulys supranta savo vaiką, tampa jo asmenine drauge. Ji siekia atskleisti vaiko potencialą, dalintis su juo žiniomis, įgūdžiais, patirtimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.