Padoriausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Jeigu kai kurie vyriškos giminės atstovai nepasižymi padorumu ir patikimumu, tai nereiškia, kad visi vyrai tokie. Astrologai netgi išskyrė, kurių Zodiako ženklų atstovai yra padoriausi vyrai.

 Jeigu kai kurie vyriškos giminės atstovai nepasižymi padorumu ir patikimumu, tai nereiškia, kad visi vyrai tokie. <br> 123rf nuotr.
 Jeigu kai kurie vyriškos giminės atstovai nepasižymi padorumu ir patikimumu, tai nereiškia, kad visi vyrai tokie. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-04 14:26, atnaujinta 2019-11-04 14:27

Jautis

Jaučiams paprastai priskiriamas perdėtas lėtumas, užsispyręs charakteris ir šykštumas. Bet net ir šias savybes galima transformuoti į pozityvias, jeigu su jomis padirbėsite. Pavyzdžiui, Jaučio lėtumas labai primena prancūzų išrastą „art de vivre“, kuris reiškia mokėjimą mėgautis gyvenimu. Prancūzijoje skubėti nepriimta.

Kalbant apie įgimtą užsispyrimą, ir čia nereikia išradinėti dviračio. Jautis išties moka laikytis savo, ir tai padeda žmogui pasiekti išsikeltų tikslų. O taip pat jis išsiskiria iš daugumos savo tvirtais, nepajudinamais principais. Jeigu Jautis duoda pažadą moteriai, būtinai jį išpildo.

Šio ženklo padorumą galima įžvelgti ir šykštume. Tai Zodiako prancūzas (ši tauta laikoma šykščiausia Europoje). Jis tik apriboja nebūtinas išlaidas. Jautis protingai atsisako kvailo išlaidavimo, ir tai jam leidžia nukreipti resursus tik į teisingą reikalą. Vyras su geru kapitalu – daug patikimesnis už elgetą.

Taip pat Jautis mėgsta komfortą, namų jaukumą. Šeiminio gyvenimo stabilumą jis iškelia aukščiau visko. Investuodamas į santuoką jis atkakliai laikosi pasirinkto kurso, atsisako bet kokių pagundų. Todėl išskirtinis Jaučių bruožas yra ištikimybė savo partnerei.

Liūtas

Jeigu daugelis turės nuosavą namą, tai Liūtas – pilį. Šio Zodiako ženklo vyras nepraleis galimybės pabrėžti savo karališką statusą. Bet neverta jo kaltinti kvailu pasipūtimu. Liūtas ne toks kvailas, kad tiesiog puikuotųsi savo turtu. Šis vyras vertina kilnius principus. Tik tiksliai jų laikantis yra galimybė atsidurti visuomenės elite.

Todėl Liūtų partnerės gali būti tikros dėl jų rimtumo ir patikimumo. Šie vyrai pernelyg brangina savo reputaciją, kad leistų kokiai nors klaidai ją sugriauti.

Jie itin atsakingai žiūri į santuoką ir mylimos moters pasirinkimą. Jų gyvenimo palydovė bus apsupta visišku rūpesčiu ir niekur nejaus trūkumo. Jos išvaizda taip pat yra išdidaus Zodiako ženklo įvaizdžio dalis.

Vyras Liūtas santykiuose demonstruoja tokias savybes, kaip dosnumas, kilnumas, pagarba, gerumas, galantiškumas. Jam už nugaros širdies dama gali jaustis kaip už pilies sienos.

Mergelė

Tai vienas neįprasčiausių vyriškų charakterių. Analizuojant geriausius šio Zodiako ženklo bruožus gali net susidaryti įspūdis, kad kalbama apie moterį. Labai nedaug vyrų gali pasigirti aukštu intelektu, šaltu susivaldymu ir tuo pačiu pribloškiančiu padorumu. Bet Mergelės gali.

Jų ištikimybė savo moterims daugeliu atvejų nulemta šio ženklo aristokratiškos prigimties. Aukščiau visko šis vyras stato savo vidinį pasaulį. Todėl vien gražios figūros nepakaks, norint jį suvilioti.

Mergelės dažnai turi „lygų“, ramų charakterį. Jų racionalus supratingumas ir įgimtas takto jausmas niekada neleis įsisiautėti emocijoms. Viduje gali virti aistros, bet išorėje jie lyg iškalti iš marmuro.

Mergelės taip pat žmonėse vertina nuoširdumą. Būtent šis vyras greičiau pasirinks vienatvę, nei sąjungą su nepatikimu partneriu.

Ožiaragis

Jeigu reikalingas tikros atsakomybės pavyzdys, geriau už Ožiaragį jos niekas nepademonstruos. Šis vyras sugeba pačius neįtikimiausius dalykus: metų metus realizuoti planus, vykdyti net vaikystės pažadus, saugoti ištikimybę ne tik žodžiui, bet ir žmogui. Jo ypatingai išvystytas atsakomybės jausmas.

Tai pats padoriausias iš visų vyrų. Tikras Ožiaragis – tai žmogus su plieniniu charakteriu, tvarkingais dalykiniais ir meilės santykiais. Tvirti moraliniai principai idealiai dera su rimtu požiūriu į gyvenimą.

Vyras rimtai ruošiasi santuokai: pradžioje uždirba pinigų, užgrūdina savo dvasią, ir tik po to ieško išrinktosios.

Taip pat jis atsidavęs draugas: visada pasirengęs ateiti į pagalbą, jei tik prireiks. Kaip ir Liūtui, Ožiaragiui patinka būti globėju, silpnųjų gynėju. Šio ženklo vyriškumo pasireiškimai atrodo itin patraukliai. Moterys žavisi jų talentu rasti stiprius sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.