Nusikaltėliai pagal Zodiako ženklą: į kokias nuodėmes esate linkę?

Kiekvienas žmogus turi slaptų talentų. Kai kurie jų – aiškiai kriminalinio pobūdžio. Todėl tikimybę tapti nusikaltėliu turi visi. Tiesa, neaišku, kokiu. Bet žvaigždės leidžia numatyti ir tai. Žinoma, juokais.

 Tikimybę tapti nusikaltėliu turi visi.<br> 123rf nuotr.
 Tikimybę tapti nusikaltėliu turi visi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2019, 11:51 AM

Avinas

Impulsyvus ir aistringas Avinas net spirga, kaip nori visur būti lyderis. Avinas daug treniruosis, žiūrės kovinius filmus, bet savo noru nusikaltimui vargu ar ryšis. O ir kokia prasmė, jeigu jis viską gali pasiekti ir nepažeisdamas įstatymų. Tačiau karštas šio Ugnies stichijos atstovo temperamentas pasireiškia buitinėse situacijose. Chuliganizmas, paleidžiant kumščius – tai apie Aviną. Ypač apsvaigus nuo alkoholio.

Jautis

Jaučių nusižengimai visada turi materialų motyvą. Jie detaliai apgalvoja planą, o tada laukia tinkamo laiko. Sugauti Jautį nusikaltimo vietoje praktiškai neįmanoma. Jie viską numato, paskaičiuoja ekonominę riziką. O taip pat pasirūpina alibi. Šie pavojingi tipai užima lyderių pozicijas daugelyje kriminalinių sąrašų (pradedant plėšikais, baigiant žmogžudžiais). Bet dažniausiai jie meistriškai plauna pinigus.

Dvyniai

Šio ženklo nepastovumas dažnai tyrėjus atveda į aklavietę. Jiems sunku paaiškinti Dvynių motyvaciją net tada, kai jie sutinka atvirai prisipažinti. Kriminalistams visur vaidensis klasta, nes Dvyniai moka gudrauti. Jeigu jie ir panorės ką nors prisipažinti, tai tik tam, kad sumėtytų kito nusikaltimo pėdas. Be to, Dvyniai veikia itin greitai: spontaniškos vagystės jų kraujyje. Tai įgudę kišenvagiai, nesugaunami serijiniai žudikai, o taip pat ypatingai pavojingų nusikaltėlių reitingų lyderiai.

Vėžys

Vandens stichijos atstovams neretai trūksta nervai. Jų nervų sistemos nestabilumas priveda prie nekontroliuojamo pykčio protrūkių ir atviros agresijos proveržių. Įstatymų pažeidimas pats savaime Vėžio nedomina. O štai atkeršyti savo skriaudėjui jis nori. Tai gali būti net partnerio nužudymas dėl pavydo. Bet, tiesą sakant, šie potencialūs žudikai retai išeina į karo kelią – jie pernelyg neryžtingi.

Liūtas

Liūto pasipūtimas dažnai jį pasodina ant teisiamųjų suolo. Valdinga šio ženklo prigimtis nuolat reikalauja save įtvirtinti. Kadangi jam nebūdinga neryžtingumas ar abejonės, tai leidžia jam veikti nedelsiant. Liūtui vietoj pasiteisinimo suveikia jo tvirtas tikėjimas savo teisumu. Pasukę klystkeliu jie greitai tampa nusikalstamo pasaulio autoritetais. Agresyvus alfa patino elgesys verčia visus kitus pasiduoti be kovos. Kiekvienas Liūtas potencialiai gali tapti „įteisintu vagimi“ ir užimti aukščiausią vietą nusikaltėlių hierarchijoje.

Mergelė

Šio ženklo apdairumas gąsdina net patyrusius tyrėjus. Jie nuoširdžiai griebiasi už galvų, kai sužino, kad turi sugauti nusikaltėlį Mergelę. Visos šio ženklo machinacijos yra pedantiškai apgalvotos. Mergelė nesiima reikalo, kol neįsitikina jo tikslingumu. O priėmusi sprendimą tvirtai laikosi plano. Mergelių veiksmai negrįžtami, o pasekmių mastai – gąsdinantys. Šiuolaikiniame pasaulyje jos užsiimtų hakerių verslu. Šioje srityje kaip tik reikalingas tikslus apskaičiavimas, o pavogtų indėlių skaičiai – milijoniniai.

Svarstyklės

Svarstyklės gana lengvai nuslysta į klystkelius. Jų nepasitikėjimas savimi, o taip pat nuolatinės abejonės artimoje aplinkoje paverčia Svarstykles nuožmiais monstrais. Jos teisėtai užima pirmą vietą tarp ypač pavojingų nusikaltėlių. Jų nusikaltimai – sunkaus pobūdžio, gąsdinantys. Masinės skerdynės, apiplėšimas su išprievartavimu... Su nedoromis Svarstyklėmis geriau nesusidurti.

Skorpionas

Negailestingi, mistiški, genialūs ir siaubingi Skorpionai sukuria kriminalinius šedevrus. Jie fenomenaliai kantrūs ir puikiai pažeidžia įstatymus. Savo kerštą paverčia gurmanišku patiekalu, sumaišytu iš sekso, kraujo ir skandalo. Šio kūrybiško ženklo savimeilė reikalauja grožio net įprastuose dalykuose: buitinis ginčas gali baigtis įžeidėjo skrydžiu pro daugiaaukščio langą, konfliktas kelyje – apverstu priešininko automobiliu, pakišta koja darbe – kolegos atleidimu iš darbo kartu su lygtine bausme. Daryti bloga jie tikrai moka. O apskritai galėtų tapti neprilygstamais turto prievartautojais, nes lengvai skaito veidus ir hipnotizuoja.

Šaulys

Šio ženklo avantiūrizmas dažnai tampa neteisėtų veiksmų priežastimi. Šauliai lengvai peržengia leistiną ribą, kai jiems reikia ką nors gauti. Įstatymai ir ribos – ne jiems. Šio ženklo amoralumas reikalauja nuolatinio pastiprinimo adrenalinu. Todėl Šauliai turi visus šansus tapti teroristais. Jiems prie širdies ką nors sprogdinti ar deginti.

Ožiaragis

Ožiaragių grafikas pernelyg užimtas, kad jie galvotų apie smulkius nusikaltimus. Jeigu jie ryšis pažeisti įstatymą, tai tik todėl, kad kažkada tą suplanavo. Jų daugiametės strategijos skirtos gauti maksimalią naudą. O machinacijų mastas turi rimtą politinį pobūdį. Todėl Ožiaragiai tampa arba finansų šulais, arba puikiais aferistais.

Vandenis

Šekspyriški kai kurių nusikaltimų siužetai užburia net tyrėjus. Vandenių genialiose aferose yra viskas, ko reikia holivudiniam filmui: aistra, greitis, milijonai, gražios moterys, pavojus ir t.t. Su visais šiais komponentais jie susitvarko kaip įgudę virėjai: meistriškai sumaišo ingredientus, formuoja sprogstamąjį kokteilį. Vandenio gyvenime galioja tik jo taisyklės. Todėl iš savo žaidimo jis praktiškai visada išeina kaip laimėtojas. Tai universalus nusikaltėlis. Jeigu reikia, jis gali viską. Nebent žmogžudystei retai „pasirašo“. Suveikia įgimtas draugiškumas.

Žuvys

Žuvys ne visada veikia švariai. Šis Vandens ženklas turi rimtą potencialą tapti maniaku. Jos veikia slaptai, meistriškai apgaudinėja, sumėto pėdsakus. Jų aukos niekada nesiskundžia, nes retai išgyvena. Kūnai paliekami kraujuose, o piniginės net neatidarytos. Žuvys veikia dėl įžeistų jausmų, o ne dėl savanaudiškų interesų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.