3 didžiausi paskalų nešiotojai pagal Zodiako ženklą

Šie 3 Zodiako ženklai žino viską apie visus, ir tam jiems nereikia jokių ypatingų pastangų. Jiems pakanka kelių minučių bendravimo, kad palenktų pašnekovą ir sužinotų visas paslaptis apie jį ir bendrus pažįstamus.

 Jiems pakanka kelių minučių bendravimo, kad palenktų pašnekovą ir sužinotų visas paslaptis apie jį ir bendrus pažįstamus.<br> 123rf nuotr.
 Jiems pakanka kelių minučių bendravimo, kad palenktų pašnekovą ir sužinotų visas paslaptis apie jį ir bendrus pažįstamus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 2:06 PM

Dvyniai

Dvyniai nesivaržydami pasakoja pikantiškas savo gyvenimo smulkmenas, dėl to aplinkiniai taip pat atsipalaiduoja ir ima pasitikėti komunikabiliu pašnekovu. Dvyniai mėgsta pakalbėti ir kartais atsitiktinai išduoda svetimas paslaptis.

Jų meilė informacijai ir poreikis ją perduoti dažnai vertinamas neigiamai. „Mano draugė Dvyniai nuolat pasakoja vaikinams, kurie man patinka, apie mano simpatiją. Dėl to aš labai sutrinku ir man būna nepatogu tęsti bendravimą. Bandžiau nieko nepasakoti, bet ji įsižeidžia, kad nepasitikiu“, – tipišką bendravimą su Dvyniais apibūdino 17 m. moksleivė Inesa.

Avinas

Informacija – tai ginklas, būtent todėl avinas žino viską, kas aplink vyksta, ir stengiasi kontroliuoti situaciją. Avinas neskleidžia gandų šiaip sau: tai apgalvotas strateginis ėjimas, kuris paleidžia įvykių grandinę, naudingą Ugnies stichijos atstovui.

Avinai žino, kad informacija – geriausias ginklas. Avinai nepratę užgniaužti savo emocijų, jie turi poreikį dalintis išgyvenimais su artimais žmonėmis, todėl jie apkalbinėja. Įvykių aptarimas padeda jiems susitvarkyti su emocijomis.

Šaulys

Su dauguma savo aplinkos žmonių Šaulys palaiko draugiškus santykius: jis dalinasi savo problemomis, bet dažniau padeda spręsti svetimas. Tarp draugų nėra paslapčių, todėl Šaulys nemato nieko bloga, jei papasakos apie draugo problemas savo bičiuliui: o gal jis galės kuo nors padėti.

Šauliai mėgsta apšnekėti priešingos lyties atstovus, keliones, kitų žmonių asmeninio gyvenimo detales, bet apie savo šeimą linkę nutylėti arba atsiliepia tik teigiamai. Sunku nubrėžti ribą tarp paskalų ir svetimų problemų aptarimo siekiant rasti sprendimą, bet kartais šiam ženklui tai pavyksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.