Veidotyra: štai ką apie jus pasako jūsų lūpos

Manoma, kad žmogaus charakterį galima nuspėti pagal jo veido bruožus. Jeigu akys – sielos veidrodis, tai lūpos ir burna atspindi materialinį žmogaus pasaulį. Pagal lūpas galima nustatyti, ar žmogus jausmingas, linkęs įsimylėti, gražbyliauti.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2019, 11:35 AM

Pavyzdžiui, mažas lūpas turi kuklūs, tylūs, švelnaus charakterio žmonės, o didelės yra vidinio stuburo požymis. Putlios minkštos lūpos išduoda gerą, atvirą ir labai jausmingą seksualinėje srityje žmogų. Plonos suspaustos lūpos atspindi egoizmą, gudravimą, žmogaus polinkį į juodą humorą ir sarkazmą.

Pagal lūpas gali būti nustatoma, ir kokiam moterų tipui jūs priklausote. Pažvelkite į veidrodį ir pasakykite, kuri jūsų lūpa didesnė: viršutinė ar apatinė?

Viršutinė didesnė už apatinę

Bosė

Laikoma, kad viršutinė lūpa atspindi vyriškąjį pradą, todėl jeigu moteriai ji didesnė už apatinę, tai stipraus charakterio ir lyderio savybių ženklas. Ji žino, ko nori gyvenime, ir žino, kaip to pasiekti. Ji mėgsta, o svarbiausia – moka vadovauti. Labiausiai ją erzina mėmės ir nepareigingi žmonės. Jos aukšta savivertė, kartais net ties garbėtroškos riba, todėl vyras, norintis būti šalia jos, neturi jai nusileisti jėga.

Ji svajoja apie valdingą, stiprų ir ambicingą vyrą, kuris sugebėtų pasirūpinti ja ir prisiimtų ant savo pečių visų problemų sprendimą. Ir nors šeimoje ji, tikėtina, užleis jam pagrindinį vaidmenį, jiems abiem teks nemažai padirbėti, kad išmoktų priimti kompromisus.

Apatinė didesnė už viršutinę

Paslaptinga nepažįstamoji

net nepasižymėdama ypatingais išoriniais duomenimis tokia moteris visada išsiskiria iš minios. Ji turi ypatingą šarmą ir geba sužavėti vyrą vienu žvilgsniu. Neįprasto stiliaus ir kūrybinės realizacijos pomėgis ją daro bet kurios kompanijos dėmesio centru.

Ji moka išlaikyti vertę ir ieško tokio pat vyro – nepaprasto, ypatingo ir kūrybiško. Bet meilėje jai dažnai nesiseka. Nepaisant to, kaip aplink ją visada būna daug gerbėjų, ją visada traukia būtent tas vienintelis, kuris liko jai abejingas.

Viršutinė ir apatinė vienodos

Realistė

Dažnai ši moteris sukuria uždaros, pasipūtusios ir šaltos įspūdį. Bet tai apgaulinga nuomonė. Tiesiog ji nepratusi viešai demonstruoti savo emocijų. Tokia moteris nenešioja rožinių akinių ir žiūri į pasaulį blaiviai. Ji praktiška, atkakli ir veikli.

Ji nepratusi pasikliauti atsitiktinumu ir viską savo gyvenime planuoja bei apskaičiuoja du žingsnius į priekį. Labiau už viską gyvenime ji vertina stabilumą ir patikimumą, būtent šiomis savybėmis turi pasižymėti jos vyras. Jai nereikalingi rožių žiedlapiai ir beprotiški mylimojo poelgiai, pakaks tiesiog ištikimybės ir užtikrintumo dėl rytojaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.