Finikiečių horoskopas: ką apie jus sako savaitės diena, kurią gimėte

Mėgstate horoskopus? Paslaptingoje finikiečių civilizacijoje žmonės buvo apibūdinami ne pagal mėnesį, kurį gimė, o pagal savaitės dieną.

 Paslaptingoje finikiečių civilizacijoje žmonės buvo apibūdinami ne pagal mėnesį, kurį gimė, o pagal savaitės dieną.<br> 123rf nuotr.
 Paslaptingoje finikiečių civilizacijoje žmonės buvo apibūdinami ne pagal mėnesį, kurį gimė, o pagal savaitės dieną.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-20 11:20

Gimusieji pirmadienį – iluitai

Permainų žmogus – tai api eiluitus. Jie visai netrokšta saugoti senų tradicijų, net jeigu jas mėgsta, jų paskirtis – kurti naujoves. Šio ženklo atstovai mano, kad naudingus ir vertingus dalykus galima sukurti tik naudojant šiuolaikiškas žinias ir technologijas.

Žinoma, iluitų protą nuo vaikystės veikia labai daug kas, pradedant tėvais, baigiant mokytojais, bet gimusieji pirmadienį nepasiduoda „smegenų plovimui“. Iluitai tiksliai žino, kaip pasiekti sėkmės, jie nenori atkartoti kieno nors likimo, o trokšta sukurti savo unikalų gyvenimą, neigdami visus kumyrus ir mokytojus. Žinoma, tai dažnai tampa jų nesėkmės priežastimi, juk pirmtakų patirtis – taip pat labai svarbu.

Gimusieji antradienį – ilatu

Žmogui ilatu viskas, kas sena – medžiaga įkvėpimui. Jam sunku pradėti darbą nuo nulio, bet jis puikiai šlifuoja, pagerina turimą medžiagą. Gimusieji antradienį labai protingi, racionalūs ir patyrę. Jų kelias veda per mokslą, net jeigu jie gyvenime užsiima visai kita sritimi.

Ilatu mėgsta kurti teorijas, kad po to jas išbandytų praktiškai. Tai pat šie žmonės labai ištikimi ir principingi ir nepakenčia, kai kas nors keičia savo ankstesnes pažiūras. Jų trūkumas – kad jie yra perdėtai mandagūs ir užsispyrę. Todėl ilatu turi mažai draugų ir dažnai tampa apatiški, paniurę ir uždari.

Gimusieji trečiadienį – rachmajutai

Šio ženklo žmonės gyvena savo mažame pasaulėlyje, sudarytame iš artimų žmonių ir giminaičių. Jiems beveik nerūpi didysis pasaulis su baisiomis bėdomis ir grandioziniais džiaugsmais. Dažniausiai rachmajutai tampa statytojais, dvasininkais ar valstybės tarnautojais (bet jokiu būdu neina į opoziciją).

Jie – mažiau aktyvus visuomenės sluoksnis, šalies pamatas. Šio ženklo žmonėms patinka tvarka visame kame, o sumaištis ir chaosas – patys nemaloniausi žmogaus gyvenimo reiškiniai. Finikiečiai manė, kad gimusieji trečiadienį nesugeba išduoti ir visada klauso tėvų.

Gimusieji ketvirtadienį – arcajatai

Gimusieji ketvirtadienį – nepataisomi optimistai. Jie labai geri, romantiški, visada mato grožį viskame, kas juos supa. Arcajatai – kūrybiški romantikai su puikia fantazija, kuri dažnai jiems padeda kurti meno kūrinius. Šių žmonių darbai dovanoja pasauliui šilumą ir šviesą, o aplinkiniams žmonėms – energiją ir jėgą. Ir tai įkvepia kitus žmones geriems poelgiams.

Arcajatų lengvumas traukia prie jų žmones, bet niekaip nepadeda gerai uždirbti. Net jeigu tokius žmones tenkina klajojančių dailininkų ir muzikantų gyvenimas, jie retai randa antrąją pusę, pasirengusią kartu eiti tokiu gyvenimo keliu.

Gimusieji penktadienį – astaritai

Šio ženklo žmonės – chaoso ir anarchijos nešėjai. Jie nepripažįsta tvarkos, disciplinos ir griežtų įstatymų. Visa tai jiems kelia pasibjaurėjimą. Patys astaritai labai aukšto intelekto ir pasižymi įgimtu magnetizmu. Todėl jie puikiai išdėsto savo idėjas ir priverčia aplinkinius žmones jomis patikėti.

Tokie žmonės – lyderiai iš prigimties, gebantys paskui save nuvesti armiją nepažįstamų žmonių ir reformuoti visuomenę, jeigu ji jiems pasirodys ydinga. Visi šio ženklo atstovai – puikūs oratoriai ir net hipnotizuotojai. Finikiečiai taip pat manė, kad astaritai geba sukurti idealią visuomenę.

Gimusieji šeštadienį – kotaruitai

Kotaruitai – tikri racionalistai. Geriausiai jaučiasi, kai sukuria ką nors naudingo, reikalingo visiems. Gimusieji šeštadienį nesukurti menui, jie nepripažįsta dvasinio peno, bet užtat yra įsitikinę, kad fizinis badas – problema, stumianti žmones į realius nusikaltimus.

Todėl kotaruitams sekasi paslaugų, maitinimo, buitinių prietaisų gamybos srityje. Filosofus ir poetus jie laiko veltėdžiais. Žmonės, gimę šeštadienį, tiksliai žino visuomenės poreikius, jie trokšta, kad kiekvienas būtų sotus ir apsirengęs, juk tik tada, jų nuomone, visi bus laimingi. Žinoma, šio ženklo atstovai pernelyg dideli materialistai, bet negalima neįvertinti jų puikios intuicijos, dėmesingumo ir darbštumo.

Gimusieji sekmadienį – rašapuitai

Kaip tikėjo finikiečiai, šio ženklo atstovai pasižymi ypatingu jautrumu. Jie lengvai užčiuopia kitų žmonių problemų esmę ir greitai randa teisingą sprendimą. Viskas dėl to, kad rašapuitai išmano tiek žmonių psichologiją, tiek mūsų organizmo sąrangą. Tai net jiems padeda gydyti žmones. Tad dažnai tie, kurie gimę sekmadienį, tampa puikiais medikais.

Be to, šie žmonės – puikūs mokytojai. Jie padeda žmogui pasiekti harmoniją su išoriniu pasauliu ir pačiu savimi. Rašapuitai protingi ir kilnūs, todėl aplinkiniams pataria tik tai, kuo patys įsitikinę 100 proc. Tačiau jiems būtinas populiarumas ir pagarba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.