Kaip kiekvienas Zodiako ženklas elgiasi vakarėliuose

Metų pabaiga – vakarėlių laikas. Kalėdiniai, naujametiniai, su darboviete, su draugais... Kaip žmogus elgiasi vakarėliuose, ar noriai juose lankosi, priklauso nuo jo Zodiako ženklo.

 Kaip žmogus elgiasi vakarėliuose, ar noriai juose lankosi, priklauso nuo jo Zodiako ženklo.<br> 123rf nuotr.
 Kaip žmogus elgiasi vakarėliuose, ar noriai juose lankosi, priklauso nuo jo Zodiako ženklo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2019, 3:37 PM

Avinas

Kvietimą į vakarėlį Avinai priima su didžiausiu entuziazmu – užsidega idėja, pasiūlo pagalbą organizuojant, apgalvoja įvaizdį. Tiesa, šis entuziazmas pastebimai gęsta, jeigu kalbama apie vakarėlį, kuris dar tik tolimuose planuose – pavyzdžiui, už mėnesio. Esmė ta, kad šio Zodiako ženklo atstovai nemėgsta taip toli planuoti savo ateities, tad šventėje gali ir nepasirodyti.

Bet jeigu Avinai vis dėlto ateina, tampa kompanijos siela. Jie visada sudalyvauja pačiuose kvailiausiuose konkursuose, padeda virtuvėje ir iš principo pasirengę bet kokiam judesiui. Tiesa, Avinai ne visada moka kontroliuoti savo ugninį temperamentą ir lengvai įsivelia į ginčus ir muštynes. Todėl optimali vieta pašėlti su Avinu – klubas. Nes tada visas savo jėgas jis nukreipia į šokius.

Jautis

Skirtingai nuo Avino, Jautis dėl pakvietimo į vakarėlį galvos, ko gero, visą amžinybę. Todėl jį geriausia pakviesti paskutinę akimirką – kad jis nespėtų rasti priežasties atsisakyti. Pačioje šventėje jautis ieško ne ryškių įspūdžių, o komforto – tai tas žmogus, kuris patogiai įsitaiso krėsle ir yra pasirengęs išklausyti visus, kuriems to prireiks.

Nepaisant to, jog organizuojant vakarėlį iš Jaučio nelabai yra naudos, pačiame vakarėlyje jis bus neįkainojamas – mielai padės susitvarkyti ir su kalnu neplautų indų, ir su mušeikomis, kurie kėsinasi sugriauti visus namus.

Beje, Jaučiai – pagarsėję gurmanai, todėl jei norite, kad jie liktų sužavėti vakarėliu, reikia iš anksto pasirūpinti vaišėmis. Dar geriau, jeigu renginys įvyks kavinėje ar restorane – Jaučiai dievina prabangą ir dar ilgai žavėsis praleistu vakaru.

Dvyniai

Dvyniai – vakarėlių karaliai. Pakvietimą į vakarėlį jie priima negalvodami – jiems nesvarbu nei laikas, nei vieta, nei lėšos. Vienintelis dalykas, kuris jaudina komunikabiliuosius Dvynius – tai gera kompanija. Jie ne tik patys sužavėti artėjančiu vakarėliu, bet ir aktyviai agituoja kitus, kad svečių susirinktų kaip galima daugiau. Tiesa, pastovumas – ne jų arkliukas, ir patį vakarėlį galiausiai jie gali praleisti.

Bet jeigu jie vis dėlto pasirodo vakarėlyje, linksminti jų nereikia. Dvyniai, dievinantys bendravimą, nė sekundei nelieka vieni, domisi visais gandais ir naujienomis ir čia pat dalinasi detalėmis socialiniuose tinkluose. Tokiems aktyvistams lengva išjudinti net pačią nuobodžiausią kompaniją.

Vėžys

Vėžį gana sunku įkalbėti patogią lovą su kompiuteriu po ranka iškeisti į nutrūktgalvišką vakarėlį. Tad jeigu planuojate grandiozinį renginį, dirvą paruoškite iš anksto. Vėžys mėgsta žinoti viską, pradedant svečių skaičiumi ir suplanuotais konkursais, baigiant vieta, kur jis nakvos.

Būkite pasirengę patiems netikėčiausiems klausimams – Vėžiams taip sunku atitrūkti nuo įprastos aplinkos, kad jie kabinsis už bet kokios smulkmenos, kad tik to nedarytų. Vakarėlyje jie randa nuolankų klausytoją (greičiausiai juo taps Jautis) ir nepaleidžia jo tol, kol nepapasakoja viso savo gyvenimo istorijos.

Tokie svečiai vakarėliuose tiesiog privalomi – juk būtent jie įstengia savo pokalbiais išjudinti kukliuosius, kurie trinasi pakampėmis ir nedrįsta įsijungti į diskusijas.

Liūtas

Be Liūtų neapsieina nė vienas elitinis vakarėlis. Šie žmonės visada rūpinasi kitais – štai Jautis krėsle liūdi, ten Vėžys nuvargino vargšą savo monologu, o ten Avinas pasiruošęs užpulti pernelyg komunikabilius Dvynius. Liūtas ateis į pagalbą visiems – ir štai kompanijoje įsivyraus taika, ir visi linksminsis iki ryto.

Vienintelis dalykas, kurio Liūtas reikalauja mainais – pripažinti jo reikšmingumą, todėl kiekvienas, net pats nereikšmingiausias komplimentas gali jį įkvėpti žygdarbiams. Ir Liūto dėka apie šį vakarėlį dar ilgai sklandys legendos.

Mergelė

Mergelė detalių apie būsimą vakarėlį trokšta ne mažiau, nei Vėžys. Bet jeigu vėžiui jos reikalingos, kad išsisuktų nuo vakarėlio, tai mergelei – todėl, kad ji visur mėgsta tvarką. Į pasiūlymą pasilinksminti Mergelė atsakys daugiareikšmiu „Aš pagalvosiu“. Galiausiai Mergelė, greičiausiai, visgi ateis į vakarėlį, nes iš prigimties yra taiki ir nenori įžeisti šeimininkų.

Su svečiais Mergelė maloni ir miela, bet vis dėlto stengiasi išlaikyti atstumą. Nepaisant draugiškumo, mergelė neieško žodžio kišenėje, kad atsakytų įsisiautėjusiam įžeidėjui. Gali ir užvažiuoti, jei reikės.

Tad su Mergelėmis reikia būti atsargesniems. Užtat jeigu iki ryto viskas pavyko sklandžiai, auštant Mergelė bus pirmoji, kuri pasirūpins šventės pratęsimu.

Svarstyklės

Svarstyklės iš prigimties – diplomatės, todėl jos mandagiai priima visus pakvietimus į vakarėlius. Su ypatingu džiaugsmu sutinka ateiti į tuos, kur daug potencialių „aukų“, juk Svarstyklės – tikros „kabinimo“ meistrės.

Todėl jeigu bijote, kad jūsų vakarėlyje merginų daug mažiau ir jos gali imti liūdėti, drąsiai kvieskitės vyriškos lyties Svarstykles. Svarstyklės visas merginas apdalina komplimentais, daug šypsosi, juokauja ir apskritai visus pozityviai nuteikia.

Skorpionas

Skirtingai nuo Svarstyklių, kurios bijo nuliūdinti šeimininkus atsisakydamos vakarėlio, Skorpionai iš karto sąžiningai pareiškia, kad jiems tai neįdomu. Arba, priešingai, kad jie suintriguoti ir būtinai ateis. Viskas priklauso nuo to, kaip pateiksite informaciją apie būsimą vakarėlį.

Skorpionai – puikūs psichologai, todėl jeigu esate nusiteikę pozityviai ir įsitikinę, kad viskas pavyks gerai, Skorpionai ne tik su džiaugsmu prisijungs, bet ir padės. Tiesa, šios pagalbos visgi teks paprašyti – tai ne Avinai, kurie gali ateiti į pagalbą be žodžių. Vakarėlyje Skorpionai nestovi kampe – jų puikus humoro jausmas, todėl įsilieti į nepažįstamą kompaniją jiems nieko nereiškia.

Šaulys

Šaulys – vienas iš labiausiai kompanijas mėgstančių Zodiako ženklų. Pakvietimą į vakarėlį jis entuziastingai priims, bet, skirtingai nuo ne mažiau komunikabilių Dvynių, visgi pasidomės, kas ten ateis. Šaulius traukia asmenybės, kurios gali juos nustebinti arba išmokyti ko nors naujo. Todėl jeigu jiems pavyks vakarėlyje rasti tokį žmogų, jie iš tiesų užsidegs ir viską aplink pavers švente.

Šauliams nėra sunku prakalbinti bet ką, bet jeigu pokalbis nepavyks, jie mandagiai pasitrauks į šalį, neprieidami prie atviro konflikto. Šauliai palaiko bet kokią iniciatyvą, ar tai būtų uždegantis šokis, ar skaitovų konkursas, tad jie – laukiami visų vakarėlių svečiai.

Ožiaragis

Kalbant apie vakarėlius, Ožiaragiams nėra lygių – tiesa, tai liečia tik šventės organizavimo klausimą. O tuo atveju, kai Ožiaragis vakarėlyje atsiduria kaip svečias, visai kita istorija. Ožiaragius sudėtinga pavadinti kompanijos siela, bet jie nėra ir sociopatai. Paprastai vakarėlyje jie randa du-tris žmones su panašiais interesais ir su jais praleidžia visą vakarą.

Vienintelė Ožiaragių silpnybė – šokiai. Paprastai besistengiantys save kontroliuoti, išgirdę puikią muziką Ožiaragiai negali savęs kontroliuoti ir leidžiasi šokti. Beje, paprastai jiems tai neblogai pavyksta, todėl jeigu jūsų vakarėliams trūksta karštų šokių, Ožiaragis būtinai turi būti tarp svečių.

Vandenis

Sužinojęs, kad planuojamas vakarėlis, Vandenis užduos tik vieną klausimą: „Kur ir kada?“ Beje, vietos klausimas jam reikalingas tik tam, kad žinotų, kur ateiti. O šiaip vieta neturi reikšmės – tai gali būti ir madingas klubas, ir bendrabutis, ir miškas. Šie pozityvūs ir komunikabilūs tipai iš tiesų myli vakarėlius, o vakarėliai – juos.

Tiesa, vakaro įkarštyje Vandeniui gali kas nors „užplaukti“, ir jis liūdės kampe, bet būkite tikri, tai netruks ilgai – jau po penkiolikos minučių jis šoks kartu su Ožiaragiu arba dalyvaus konkursuose, varžydamasis su Avinu.

Žuvys

Žuvys – vienas iš labiausiai abejojančių Zodiako ženklų, todėl gavusios pakvietimą ilgai galvos. Sutrumpinti laukimo laiką įmanoma pasakius, kad vakarėlis vyks po atviru dangumi – tokiu atveju Žuvys nesugebės atsispirti.

Nuspėti, kaip Žuvys elgsis tarp kitų svečių, neįmanoma. Priklausomai nuo nuotaikos, jos gali būti ir kompanijos dėmesio centre, ir ramiai relaksuotis išdidžioje vienatvėje – ir abiem atvejais jos jausis vienodai komfortiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.