6 nesutramdomi Zodiako ženklai

Ar lengvai paklūstate kitų draudimais? O gal priešingai – draudimai jums kelia nenumaldomą norą juos sulaužyti? Štai 6 Zodiako ženklai, kurių neveikia jokie draudimai.

 O gal priešingai – draudimai jums kelia nenumaldomą norą juos sulaužyti?<br> 123rf nuotr.
 O gal priešingai – draudimai jums kelia nenumaldomą norą juos sulaužyti?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2018, 12:53 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 2:10 PM

Vandenis

Suvaldyti Vandenį? Nejuokaukite. Tai vienas iš tų Zodiako ženklų, kuriuos pabandę uždaryti į narvą skaudžiai nukentėsite, tačiau jei dramatiškai suvaidinsite mirtį, jums bus atleista.

Vandeniai nemėgsta, kai ribojama jų laisvė, tad tie, kurie bandys prikirpti šiam žmogui sparnus, Vandenio akyse visuomet išliks žudikais.

Svarstyklės

Svarstyklių žavesys ir noras bendrauti retkarčiais sudaro įspūdį, jog jos nori būti sutramdomos, tačiau tai pats didžiausias melas.

Iš prigimties neapsisprendusios ir paviršutiniškos Svarstyklės sutramdymą mato kaip dar vienus spąstus, apie kuriuos jos nieko nenori žinoti. Labiau seksis sutramdyti Liūtą, o ne šio Zodiako ženklo atstovą.

Skorpionas

Kai kalba pasisuka apie sutramdymą, Skorpionai turi keletą savybių, kurios juos paverčia neprijaukinamais žmonėmis. Jiems labai nepatinka jų galimybes varžantys dalykai, o sutramdymas yra vienas tokių.

Skorpionams be galo patinka viską daryti pagal save, todėl, jei kas nors ir išdrįs pabandyti suvaldyti šį žmogų, turės prie jo labai prisiartinti. Jei planuojate tai daryti, patariame nesivarginti.

Avinas

Kadangi tai vienas labiausiai užsispyrusių Zodiako ženklų, Avinų niekas nesutramdys.

Jie visuomet nori būti teisūs, visose gyvenimo srityse yra linkę varžytis, todėl tramdymas jiems prilygsta pralaimėjimui. Avinas geriau jau išsilups akį, nei pralaimės.

Šaulys

Šaulio sutramdymas prilygsta Sniego žmogaus suvaldymui, o tai reiškia, kad nesutramdysite to, ko nepagausite.

Jei tik Šauliai galėtų bent 5 minutes ramiai pasėdėti, galėtumėte pabandyti ant jų užmesti tinklą, tačiau šiems Zodiako ženklo atstovams tą padaryti būtų per daug sudėtinga, kadangi jų troškimas tyrinėti yra toks stiprus, kaip kitų aistra seksui.

Dvyniai

Dvyniai iš dalies nori būti sutramdyti, tačiau tai truks tik kokias 30 sekundžių. Šiems žmonėms viskas greitai pabosta, bet jie puikiai mokosi iš to, ką mato. Tai reiškia, kad jei jūs pabandysite suvaldyti Dvynių ženklo atstovą, ne tik to nepadarysite, bet būsite įvilioti į jų spąstus ir patys būsite sutramdyti.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.