Ką apie jus pasako jūsų plaukų ilgis

Ar žinojote, kad net plaukų ilgis gali būti susijęs su žmogaus asmenybe? Pasirodo, jūsų plaukai gali atskleisti kai kurias jūsų asmenines savybes.

 123rf iliustracijos, lrytas.lt koliažas.
 123rf iliustracijos, lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 11:31 AM

Taigi, kokio ilgio jūsų plaukai?

1. Trumpi

Jūs – rami ir maloni asmenybė. Mėgstate įgyti naujų draugų ir susitikti su naujais įdomiais žmonėmis. Tačiau kartais jūs priimate sprendimus aklai, nesusimąstydami.

Kita vertus, kai jūsų susiduriate su įvairiomis problemomis, žinote, kaip jas išspręsti, ir galite prisitaikyti prie bet kokios situacijos. Trumpaplaukės moterys paprastai myli savo darbą ir turi daug hobių.

Be to, trumpi plaukai – praktiškumo ir gražios išvaizdos garantija kiekvienai dienai. Moterys su tokiais plaukais linksmos, ekstravertės ir mėgsta naujoves.

2. Trumpi, dengiantys ausis

Jūsų paprasta, bet tiesi asmenybė. Tokie žmonės galvoja ir veikia veikia greitai, bet gali būti nepastovūs ir gana egoistiški. Moterys su tokiais plaukais labai sąžiningos ir žino, kaip subalansuoti savo gyvenimą.

Jos nepainioja asmeninio gyvenimo su profesiniu. Jos turi aiškias idėjas ir visada tesi savo pažadus. Be to, toks plaukų tipas rodo avantiūristinę dvasią. Viskas, kas su jomis vyksta, yra neatsitiktinis dalykas. Iš esmės visi apie jas žino viską, nes jos neturi kompleksų.

3. Vidutinio ilgio

Moterys, turinčios tokio ilgio plaukus, dažnai būna patenkintos savo išvaizda ir labai moteriškos. Visos jos yra santykių su kitais ekspertės, todėl joms nieko nereiškia susirasti naujų draugų ir neprarasti senų. Joms patinka būti elegantiškoms ir joms tai pavyksta.

Jos trokšta garbės ir labai traukia vyrus. Moterys su vidutinio ilgio plaukais yra universalios asmenybės, paprastai pereina fazę, kuomet siekia gyvenime rasti pusiausvyrą ir prisitaikyti prie įvairių situacijų. Jos vertina dinamiką, nuoširdumą ir savarankiškumą.

4. Ilgi

Moterys su ilgais plaukais, nepriklausimai nuo amžiaus, siekia gyventi svajonių pasaulyje. Jeigu esate viena iš jų, prisipažinkite: jūs mėgstate romanus ir vis dar laukiate savo žaviojo princo.

Vyrams šios moterys reiklios ir išrankios, bet tuo pat metu pavydi kitoms. Jos dažnai įsimyli, yra labai sentimentalios, o kartais – pernelyg jautrios. Viskas keičiasi, kai jos užmezga rimtus santykius.

Psichologų nuomone, ilgaplaukės moterys paprastai yra jautresnės ir daug lankstesnės. Jos bohemiškos, labai romantiškos ir kūrybiškos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.