Ką apie žmogų pasako jo smakro forma: požymis, žadantis laimę

Kiekvienas žmogus – unikali asmenybė, besiskirianti nuo kitų Žemės gyventojų. Kiekvienas turi savitą protą ir įvairias psichofizines ypatybes.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2020, 12:01 PM

Vis labiau populiarėjantis veidotyros mokslas padeda perskaityti, ką žmogaus kūnas pasako pats už save.

Šiame Kinijoje sudarytame teste žmogaus asmenybės bruožai nustatomi pagal jo smakro formą. Pasitikrinkite, ar jis sako tiesą.

1. Kvadratinis smakras

Tokio tipo smakrą turintys žmonės pasižymi dideliu užsispyrimu ir stipria valia. Bet jie gali būti linkę į agresiją ir kartais savęs nekontroliuoti.

2. Siauras smakras

Šio tipo smakras būdingas stipriems ir protingiems žmonėms. Tokie žmonės taip pat gali būti neurotiškos ir linkusios dramatizuoti asmenybės.

3. Ilgas smakras

Žmonės, turintys šitokį smakrą, yra lojalūs, lengvai bendraujantys ir labai draugiški Paprastai šie žmonės turi didelę šeimą.

4. Apvalus smakras

Žmonės su tokiu smakru yra labai emocingi. Viską grindžia savo jausmais. Be to, jie labai optimistiški. Turi daug draugų ir jiems labai sekasi gyvenime. Senovės kinai tikėjo, kad šie žmonės labai daug dirbo ankstesniuose gyvenimuose, todėl dabar gali mėgautis laimingu gyvenimu.

5. Atsikišęs smakras

Jeigu žvelgiant iš šono jūsų smakras kiek išsikišęs, tai reiškia, kad jūs pasitikite savimi ir kad jums labai patinka jūsų darbas. Bet tokiems žmonėms gali būti sunku išreikšti savo jausmus.

6. Žemas smakras

Žmonės, turintys tokį smakrą, yra lengvabūdžiai, labai populiarūs visuomenėje, jiems labai sekasi su pinigais. Bet jie nelabai pasitikintys savimi ir linkę priimti neteisingus sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.