3 nuobodžiausi Zodiako ženklai

Yra žmonių, su kuriais lengva ir linksma. Su jais galima kalbėti apie bet ką ir tą daryti ilgai. Tačiau šį kartą ne apie juos.

 Šių Zodiako ženklų atstovai dažnai būna nuobodūs, nykūs žmonės. <br> 123rf nuotr.
 Šių Zodiako ženklų atstovai dažnai būna nuobodūs, nykūs žmonės. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2020, 2:11 PM

Šių Zodiako ženklų atstovai dažnai būna nuobodūs, nykūs žmonės. Pabendravus su jais kartais norisi patrankyti galvą į sieną. Arba įrašyti pokalbį ir duoti jo klausytis tiems, kas turi miego problemų.

Vėžys

Apskritai šio ženklo atstovai yra gana žvalūs. Bet kartais būna nuobodoki dėl savo specifinių pomėgių. Bet tai yra daug išmanančio profesionalo bruožas, kuris žino, ką daro, ir kalba apie tai, kaip yra.

Bet jie neatsitiktinai pakliuvo į šį sąrašą. Reikalas tas, kad tarp jų yra žmonių, kurie nuobodūs iki sąmonės netekimo. Tai nėra blogi žmonės, tiesiog jie iš prigimties labai mąslūs ar kur nors besigilinantys.

Bendraudami su jais galite smarkiai praturtinti savo žinias. Tačiau tą daryti reikia labai dozuotai. Nes Vėžiai apie tai, kad jiems patinka, gali kalbėti ilgai ir nuobodžiai.

O dabar įsivaizduokite, kad šitas Vėžys dar ir nuobodokas iš prigimties. Ir jis įjungė savo kankinimų mašiną porai artimiausių valandų. Įsivaizduojate? Prašytume neknarkti.

Liūtas

Liūtai – puikūs ir patikimi draugai. Jie neišduos, nebent bus itin svari priežastis, ir pirmieji ar vieni iš pirmųjų atskubės į pagalbą, jeigu kas nors atsitiks. Ir paprastai Liūtai mėgsta veiksmą.

Bet, nepaisant viso šito, tarp jų pasitaiko siaubingai nuobodžių individų. Bendravimas su jais išsunkia labiau nei para vagonų krovimo.

Pabendravus su tokiu Liūtu artimiausias porą dienų norisi tiesiog užsidaryti tarp 4 sienų. O geriausia – užsidaryti visai savaitei. Prieš tai apsirūpinus kuo nors, kas padėtų atstatyti dvasinę pusiausvyrą. Pavyzdžiui, pyragaičiais ir kibirais kavos.

Mergelė

O štai ir nuobodulio, pilkumos, kasdienybės karaliai. Žinoma, ne visos Mergelės yra tokios, bet tokių žmonių tarp Mergelių išties daug. Šie žmonės genetiškai linkę į nuobodumą.

Bet Mergelės nebūtų Mergelės, jeigu nesugebėtų šių bruožų paversti privalumais. Jos naudojasi savo nuobodumu. Pasirinkusios kryptį ir gerai viską apgalvojusios, jos be šešėlio abejonės pilkai ir nuobodžiai ta kryptimi eina.

Nuobodumas galiausiai jas padaro tikromis šios krypties žinovėmis. Nesvarbu, kas tai bus – Mergelės gali ilgai ir nuobodžiai nagrinėti visas, pavyzdžiui, grybų auginimo subtilybes. Ir po 10 metų jos įkurs geriausią grybų auginimo ūkį.

Ir tik nesugalvokite su jomis kalbėtis apie jų mylimus grybus! Nes Mergelės paskaita garantuotai užmigdys. O po to nubusite skaudančia galva nuo smegenų perkrovos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.