7 patys protingiausi Zodiako ženklai

Jeigu kalbėsime apie protą kaip iš prigimties duotą gebėjimą, šiems Zodiako ženklams išties pasisekė. Apie tokius sakoma, kad jie protingi nuo gimimo.

  Apie tokius sakoma, kad jie protingi nuo gimimo.<br> 123rf nuotr.
  Apie tokius sakoma, kad jie protingi nuo gimimo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-21 13:00

Vandenis

Jiems duota galimybė lengvai analizuoti informaciją, dirbti su daug užduočių vienu metu. Be to, jie moka išsaugoti šaltą protą sudėtingoje situacijoje, o tai svarbi savybė, padedanti ir darbe, ir asmeniniame gyvenime

Dvyniai

Jeigu prie įspūdingų analitinių gebėjimų pridėsime audringą fantaziją, teks prisiminti Dvynius – būtent jiems atiteko tokia dovana. Svarbiausia, kad jie nepasimestų tarp savo išgalvotų pasaulių, ir tada sugebės visus nustebinti kuo nors neįprastu ir neeiliniu.

Jautis

Jeigu kalbėsime apie protą kaip įgimtą nuovokumą ir sumanumą, čia nerasime lygių Jaučiams. Jie gali išsisukti iš bet kokios situacijos iš išspręsti pačią sunkiausią užduotį.

Liūtas

Protas, besiribojantis su genialumu – kaip neprisiminsi Liūto? Tiesa, norint įžiūrėti visas Liūto intelekto ribas ir galimybes, teks pasistengti – bet kam ir bet kokioje aplinkoje žvėrių karalius neatsivers.

Mergelė

Mergelė pasižymi įgimta išmintimi. Ji moka ne tik įsisavinti ir analizuoti informaciją, bet ir pateikti ją reikiamu metu reikiamoje vietoje. Be to, Mergelės puikiai jaučia žmones, tai leidžia joms daryti gana tikslias prognozes.

Šaulys

Protas neatsiejamas nuo logikos. O Šaulys šį meną įvaldęs tobulai. Ir, jeigu iškelta užduotis iš tiesų sudomins šio ženklo atstovą, jis ne tik pasieks tikslą, bet ir visiems pademonstruos savo įspūdingus gabumus.

Ožiaragis

Mokslas ir naujų dalykų pažinimas Ožiaragiui visada yra prioritetas. Žinoma, jis gali pernelyg „užsiknisti“ vadovėliuose ir neišnešti žinių iki plačiojo pasaulio, bet jeigu jis ras tą vietą, kur įgyta informacija bus reikalinga, jam nebus lygių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024