6 nesuderinamos Zodiako ženklų poros: kartu būti sudėtinga

Astrologinis suderinamumas gali padėti teisingai pasirinkti partnerį, su kuriuo verta pradėti santykius, ir dideliu ratu apeiti tuos, su kuriais tai yra pavojinga. Ekspertai nurodo poras, kurios praktiškai neturi šansų sukurti tvirtus santykius.

 Ekspertai nurodo poras, kurios praktiškai neturi šansų sukurti tvirtus santykius.<br>123rf nuotr.
 Ekspertai nurodo poras, kurios praktiškai neturi šansų sukurti tvirtus santykius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2020, 11:10 AM

Be abejo, kiekviena taisyklė turi išimčių. Jeigu savo kelyje sutiksite žmogų, su kuriuo jūsų suderinamumas žemas, tai nereiškia, kad laimingų santykių šansai jums lygūs nuliui. Tiesiog tuo atveju jums abiem teks atlikti didelį darbą su savimi ir savo santykiais.

Jautis ir Liūtas

Šių dviejų Zodiako ženklų atstovai labai panašūs, nepaisant skirtingų juos globojančių stichijų. Kartais jų panašumai tampa nesantaikos kirviu, ir santykiai virsta karu. Jaučiai ir Liūtai nuo pirmų minučių bando santykiuose užimti lyderių pozicijas.

Tai dažniausiai baigiasi konfliktais, nors pradžioje ir atrodo linksma. Šie žmonės negali būti kartu, nebent kuris nors užleis karūną ir sostą kitam.

Dvyniai ir Žuvys

Žuvys labai stipriai įsimyli nuo pirmų pažinties dienų, o Dvyniai linkę nerodyti savo jausmų. Dėl to Žuvims labai sunku bendrauti su šiais charizmatiškais, protingais ir linksmais žmonėmis: jie atrodo nepasiekiami arba nepakankamai susidomėję.

Tokios poros suderinamumas gana neblogas, bet vienintelis skirtumas reiškiant jausmus sukuria neįveikiamą prarają tarp žmonių. Žuvims būna labai sunku su Dvyniais, ir tokios poros retai suformuoja tvirtus ir ilgalaikius santykius.

Vėžys ir Svarstyklės

Svarstyklės puikiai dera su visais Zodiako ženklais, bet su Vėžiais joms sunku rasti bendrą kalbą. Problema ta, kad Vėžiai nuo pat santykių pradžios stengiasi save pateikti kaip vienintelius ir nepakartojamus kiekvienam žmogui, o Svarstyklėms reikalingas viliojimo laikotarpis.

Labai dažnai šių Zodiako ženklų žmonės nutraukia santykius dar pradinėje stadijoje. Astrologai pataria neskubėti priimti sprendimų vienas kito atžvilgiu, jeigu esate Vėžys ir Svarstyklės. Pasistenkite duoti vienas kitam šansą, ir galbūt pavyks įveikti pradinį astrologinį nesuderinamumą.

Mergelė ir Vandenis

Šie ženklai skiriasi praktiškai viskuo. Visų pirma galima paminėti faktą, kad dauguma Vandenių – visiški ekstravertai, nors ir ne visada ta demonstruoja. Dėl Oro stichijos jiems būtinas nuolatinis bendravimas su jiems įdomiais žmonėmis, naujos pažintys. O Mergelės – žmonės, mėgstantys vienatvę.

Skirtumų sąrašą galima tęsti be galo. Todėl Mergelės ir Vandeniai negali ilgai būti kartu: neišvengiamai prasideda konfliktai. Tokiose porose dažnai kyla abipusis nepasitikėjimas viebas kitu, kurio niekas negali paaiškinti.

Skorpionas ir Avinas

Avinai – labai atviri žmonės, kuri gali rasti bendrą kalbą su bet kuo. Skorpionai taip pat gana bendraujantys, bet nereikia pamiršti, kad šio ženklo žmonės įeina į pačių pavydžiausių Zodiako ženklų sąrašą, o Avinai negali pakęsti, kai jiems neleidžia laisvai kvėpuoti. Tai pagrindinė šių ženklų trinties priežastis.

Dėl tos priežasties Avinai blogai dera ir su Ožiaragiais, Vėžiais bei Jaučiais. Bet su Skorpionais savininkiškumo problema pereina į visiškai kitą lygmenį, todėl su jais Avinai itin retai gali išlaikyti ilgalaikius santykius.

Šaulys ir Ožiaragis

Šie du ženklai, kurie Zodiako rate yra vienas šalia kito, meilėje nesuderinami. Kad pavyktų sukurti tvirtą porą, jiems būtina ilgai ir atkakliai dirbti su savimi.

Ožiaragiai – tai žmonės, kurie nepakenčia paviršutiniško požiūrio. Jie labai vertina draugystę ir meilę, stato ją aukščiau visko. O Šauliai yra lengvabūdžiai arba tokie atrodo: jie net nebando palaikyti artimų žmonių užtikrintumo dėl santykių. Prarają tarp Ožiaragių ir Šaulių dar labiau didina tai, kad abu šie ženklai vargu ar atsisakys savo nuostatų ir taisyklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.