6 Zodiako ženklai, kurie slapta visų nekenčia

Mizantropas – tai žmogus, kuris atvirai nekenčia žmonijos. Tai gali būti jūsų priekabus kaimynas, kuris skundžiasi, kad pas jus per garsiai groja muzika, žmogus, lėktuve prieš skrydį persėdantis kuo toliau nuo jūsų ir jūsų vaiko, manydamas, kad jūsų vaikas kels problemų.

 Net pats linksmiausias Zodiako ženklas neišsklaidys jų negatyvaus požiūrio.<br> 123rf nuotr.
 Net pats linksmiausias Zodiako ženklas neišsklaidys jų negatyvaus požiūrio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2020, 11:40 AM

Mes dažnai susiduriame su tokiais nelaimingais žmonėmis. Ir tai ypač aktualu kai kuriems Zodiako ženklams. Net pats linksmiausias Zodiako ženklas neišsklaidys jų negatyvaus požiūrio.

Skorpionas

Negalima sakyti, kad Skorpionai tik ir laukia, kada visi juos nuvils ir paves, bet jie paprastai yra įtarūs ir laukia, kada tai nutiks. Jūs turite įrodyti, kad jumis galima pasitikėti. Skorpionai labai jautrūs, ir jūs lengvai galite juos įskaudinti, apie tai net nežinodami. Jeigu kas nors įskaudina Skorpioną, jis gali paslėpti pyktį, kol nenuspręs, kaip atkeršyti.

Ožiaragis

Ožiaragiai slapta nekenčia žmonių, kurie abejoja jų patirtimi. Ožiaragiai žino, ką daro, todėl jiems nereikalinga priežiūra. Ožiaragis – pats patikimiausias ir darbščiausias ženklas, todėl jį erzina, kai jam vadovauja. Jie nevertina neprašomų nuomonių ar patarimų. Juos labai erzina frazė „Štai kaip aš tą daryčiau“. Dėl jos Ožiaragis gali panirti į būseną, kuomet visus aplinkinius laikys idiotais.

Mergelė

Mergelės slapta nekenčia žmonių be skrupulų, kurie nesielgia taip, kaip norėtų Mergelė. Mergelė nemėgsta, kai žmonės linksminasi užuot buvę rimti. Arba kai Mergelė nori pasilinksminti, o aplink visi pernelyg tingūs, kad pasikeltų nuo sofos. Ir jeigu jūs neišplausite nešvarios lėkštės ar nepadėsite ko nors į vietą, Mergelė susinervins. Dėl savo plačių žinių Mergelės paprastai susierzina, kai žmonės nesiekia jų intelekto lygio. Mergelės jaučiasi prislėgtos dėl kitų žmonių neišmanymo.

Vandenis

Vandeniai labai gerai priima žmones tokius, kokie jie yra, ir jiems patinka, kai žmonės su jais sąžiningi. Vandeniai absoliučiai nepakenčia apsimetėlių. Jeigu negalite būti pačiu savimi šalia Vandenio, jis įtars, kad kažką slepiate. Vandeniai taip pat linkę blogai reaguoti į žmones, kurie bando juos pakeisti. Niurzgimas ar tiesiog užuominos, kad Vandenis ką nors daro ne taip, neveikia, o sukelia priešingą efektą. Vandenis ne tik nepasikeis, kaip jūs norite, bet ir slapta piktinsis jumis.

Jautis

Jautis slapta nekenčia žmonių, kurie pernelyg pasitiki savimi ir yra pernelyg savim patenkinti. Pasitikėjimas savimi turi būti su saiku. Jeigu kas nors nuolat giriasi ir Jaučiui į akis demonstruoja savo pasiekimus, šis net virs iš įsižeidimo. Jautis nemėgsta jaustis nevisaverčiu bet kokia prasme. Jis nepasakys nė žodžio, bet širdyje jūsų nekęs.

Vėžys

Vėžys slapta nekenčia visų, jeigu jam atrodo, kad jo negirdi. Jeigu ignoruojami Vėžio jausmai, ir jis žino, kad žmonėms vis vien, kaip jis jaučiasi, tai jį labai pykdo. Tai ne tas ženklas, kuris lengvai užmiršta, todėl jeigu kaip nors jį įskaudinsite, jis to greitai neužmirš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.