4 Zodiako ženklai, neturintys skonio

Skonis yra ugdomas dalykas: visada yra galimybė išmokti teisingai pasirinkti sau drabužius. Nors kai kuriems Zodiako ženklams tokie gebėjimai duoti iš prigimties, kitiems tenka nemažai mokytis.

 Štai prasčiausią skonį turintys Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Štai prasčiausią skonį turintys Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Štai prasčiausią skonį turintys Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Štai prasčiausią skonį turintys Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2020, 4:12 PM

Štai prasčiausią skonį turintys Zodiako ženklai.

Avinas

Kalbant apie aprangą, Avinas dažnai gali pasirodyti neturintis skonio, be mados ir stiliaus pojūčio. Bet taip yra tik todėl, kad jis nesiruošia vadovautis kieno nors standartais ir taisyklėmis. Tai Zodiako ženklas, kuriam giliai nusispjauti, ką rašo mados žurnalai. Jo nedomina spalvų derinimo taisyklės ir pan.

Iš esmės Avinui vis vien, kuo rengtis. Jis nuolat juda ir bet kurią sekundę gali peršokti kitur. Todėl jis mėgsta rengtis maksimaliai laisvais, patogiais ir nevaržančiais judesių drabužiais. Jo stilių galima pavadinti nuosaikiu. Jis neatstumia, bet ir mados ikonos titulo tikrai negaus.

Dvyniai

Dvynių Zodiako ženklas charakteriu primena Aviną, bet jų kiek kitoks požiūris į aprangą. Jie taip pat norisi išlikti maksimaliai mobilūs, judrūs ir aktyvūs, todėl mėgsta laisvą ir net kiek sportišką stilių. Tačiau tai žmogus, kuris dievina apsipirkinėti ir naujus drabužius. Tačiau Dvyniai tokie drąsūs ir turi tokią beribę fantaziją, kad jų eksperimentai kartais gali pasirodyti neskoningi. Jie nesiruošia laikytis taisyklių ir kaip nors riboti savo grožio supratimą.

Šis Zodiako ženklas nuolat eksperimentuoja ir išbando ką nors nauja, todėl dažnai susiduria su klaidomis. Be to, tai nuotaikos žmogus, sugebantis pasirodyti darbe su sportiniu kostiumu arba vakarine suknia. Tai priklauso, kurią koja išlips iš lovos.

Ožiaragis

Ožiaragio tikrai nepriskirsi prie mados ikonų grupės, nes tai tiesiog nepraktiška. Šio Zodiako ženklo atstovai daug laiko skiria pinigų uždirbimui ir neleis sau išleisti visų sukauptų lėšų brangiems žinomų firmų apdarams. Jis mėgsta ieškoti kokybiškų, bet nebrangių variantų, iš kurių galima neišlįsti metų metus.

Tai praktiškas žmogus, kuris renkasi gerus daiktus, bet ne visada moka juos teisingai kombinuoti. Ir, tiesą sakant, Ožiaragis neturi laiko užsiimti tokiais dalykais, nes didžiąją laiko dalį skiria idėjų apgalvojimui ir sumanymų realizavimui. Esant norui jis gali išsiugdyti skonio pojūtį ir meilę madai, bet tam tiesiog nelieka laiko.

Žuvys

Žuvys laikosi minimalistinio stiliaus ir renkasi maksimaliai patogius variantus. Joms nesinori nešioti gražių, bet nepatogių drabužių, nes tuomet jausis susikausčiusios. Žuvys toli nuo mados pasaulio, nors jų fantazija galėtų čia gerai pasitarnauti,jeigu jos turėtų reikalingų žinių.

Žuvims svarbu medžiagos kokybė, todėl jos gali išleisti dideles sumas brangiems drabužiams. Ir jos visiškai nesusimąsto, ar suknelė arba kostiumas tinka konkrečiam renginiui ir paros laikui. Todėl net su brangiais drabužiais jos kartais gali atrodyti neskoningai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu