Pats neprieinamiausias vyras pagal Zodiako ženklą

Neprieinamų vyrų sutiksime kur kas rečiau, nei neprieinamų moterų. Tačiau kai kurių Zodiako ženklų atstovai turi tokį polinkį.

 Yra vienas Zodiako ženklas, kurio atstovai pasižymi nežmoniška ištverme ir racionaliu mąstymu.<br> 123rf nuotr.
 Yra vienas Zodiako ženklas, kurio atstovai pasižymi nežmoniška ištverme ir racionaliu mąstymu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2020, 1:35 PM

Yra vienas Zodiako ženklas, kurio atstovai pasižymi nežmoniška ištverme ir racionaliu mąstymu. Kalbant apie meilės sferą, šio ženklo atstovai praktiškai neturi ydų ir silpnybių.

Vyrai, neprieinami po santuokos

Dažniausiai vyrų neprieinamumas ima reikštis tada, kai jie veda, ir tai natūralu. Tiesa, nemažai jų net ir tada išlieka lengvu „plėšrūnių“ grobiu. Tačiau Vėžiai, Skorpionai, Liūtai ir Mergelės susituokę tampa neprieinami.

Vėžys – tipiškas šeimos žmogus. Jam nereikia ieškoti meilės „kairėje“, nes šeima jam aukščiau visko. Šio Vandens ženklo neprieinamumas santuokoje – geležinis. Žinoma, pasitaiko išimčių, bet tai tokia retenybė, kad neverta baimintis dėl vyro Vėžio ištikimybės. Jeigu tarp jūsų lengvas flirtas ir laisvi santykiai, Vėžio neprieinamu nepavadinsi. Pakanka pasakyti komplimentą, ir jis visas – jūsų.

Skorpionas. Kai Skorpionai veda, tai juos pakeičia iš vidaus. Žinoma, jie pasiduos pataikavimams ir kaip ir anksčiau norės moterų dėmesio, bet jų neprieinamumas pasirodo toks stiprus, kad pramušti šarvą pavyksta tik pačioms subtiliausioms ir meilės klausimus išmanančioms damoms.

Liūtas. Kažkodėl daugelis galvoja, kad Liūtai mėgsta būti neištikimi, nes priklauso prie didžiausių savimylų Zodiako ženklų. Žinoma, jie gali tai padaryti, nes tik jeigu yra svari priežastis. Jeigu Liūto sutuoktinė jam ištikima, jis kitoms bus neprieinamas, kaip tik įmanoma. Kitais atvejais Liūtai nepraleis galimybės leistis sugundomi, kad paglostytų savo savimeilę.

Mergelė. Jeigu vyras, gimęs po šiuo Zodiako ženklu, yra santykiuose, ir su jais viskas gerai, tai, kaip ir Liūtas, jis bus neprieinamas kitoms moterims. Jis gali flirtuoti, bet tik tam, kad įsitikintų savo patrauklumu. Kai vyras Mergelė užsiima paieškomis, jį pasiekti lengva: reikia tiesiog atkreipti į jį dėmesį.

Pats neprieinamiausias vyras

Ožiaragis – neprieinamumo meilėje karalius. Net laisvas Ožiaragis kartais visiškai neprieinamas moterims. Priežastis – jo gyvenimo būdas ir mąstymas. Šis vyras negali suartėti su moterimi, kol jos pakankamai gerai nepažino. Visiems Ožiaragiams tai pasireiškia skirtingu laipsniu, bet yra tokių, kurie net esant pačiam nuoširdžiausiam moters norui kartu praleisti naktį ar nueiti į pasimatymą abejos, ar tai tikrai nuoširdu.

Ožiaragiai atsargūs, todėl žmones į savo gyvenimą įsileidžia labai nenoriai. Žinoma, jeigu moteris turės tai, ko Ožiaragis niekaip negalės atsisakyti, abipusės simpatijos pasireiškimo šansai išaugs. Bet rasti tai, ko reikia Ožiaragiui, labai sudėtinga, juk šie vyrai tokie uždari ir net užsisklendę.

Egzistuoja Ožiaragių tipas, kuris visiškai priešingas įprastam. Pasak astrologų, tokių Ožiaragių pasitaiko itin retai. Jūs iš karto suprasite, kad sutikote tokį, kai pačios juo susigundysite, atversite širdį, įsimylėsite iki ausų, o po to sužinosite, kad jam buvote tik eilinis nuotykis.

Šie Ožiaragiai – tikri donžuanai. Bet tokių yra tik apie 5 proc. nuo bendro skaičiaus. Atkreipti tokio vyro dėmesį gali praktiškai bet kuri moteris, bet jį išlaikyti – nelengva užduotis. Toms, kurios moka tai daryti, visada sekasi geriau nei varžovėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.