3 Zodiako ženklai, kurių gyvenime nuolat vyksta nepaaiškinami dalykai

Kiekviename žingsnyje jiems nutinka nepaaiškinami dalykai. Sunku nuspėti, kas jų laukia už posūkio. Kiekviena diena neša vis naujas ir neįprastas staigmenas, kurios nepavaldžios logikai.

 Gal ir jūsų gyvenime vyksta dalykai, kuriuos sunku paaiškinti?<br> 123rf nuotr.
 Gal ir jūsų gyvenime vyksta dalykai, kuriuos sunku paaiškinti?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2020, 11:12 AM

Šie Zodiako ženklai gali būti materialistai iki kaulų smegenų ir visaip atsiriboti nuo magijos. Bet ji tiesiog juos persekioja. Tarsi nematoma ranka juos valdytų iš aukščiau. Apdovanoja ir atima, pasufleruoja ir pamoko.

Galima suplanuoti viską, bet netikėtas likimo posūkis per sekundę viską kardinaliai pakeičia. Ir gyvenimas teka jau kita nežinoma vaga.

Gal ir jūsų gyvenime vyksta dalykai, kuriuos sunku paaiškinti? Jūs stengiatės rasti logiškus paaiškinimus tam, kas vyksta, bet, deja, to neįmanoma padaryti.

Ožiaragis

Jis priima gyvenimą tokį, koks jis yra. Ožiaragis nebando rasti paslėptų prasmių. Jis visada ieško atsakymų paviršiuje. Netiki ekstrasensais ir burtininkais, tvirtai stovi ant žemės.

Bet kažkodėl mistika dažnai netikėtai atsiranda Ožiaragio gyvenime. Neretai tai pasireiškia per atsitiktinius susitikimus. Tik jis pagalvoja apie žmogų, o tas jau ir skambina ar eina keliu į jo pusę. Žinoma, Ožiaragis viską priima kaip savaime suprantamą dalyką.

O jeigu susimąstytų, kiek štai tokių netikėtų susitikimų buvo gyvenime? Juk jie suvaidino ne paskutinį vaidmenį jūsų gyvenime. Net Ožiaragių santuoka turi maginę potekstę. Nors jie tai iki galo neigs.

Skorpionas

Nuo gimimo Skorpionai tiki savo unikalumu. Jie žino, kad yra gimę dėl kažko didingo. Ir su neįtikėtinu polėkiu kaunasi už savo vietą po saule. Skorpionai dažnai skaito žmones kaip atverstą knygą. Nuspėja įvykius ir turi unikalų gebėjimą nujausti nelaimes.

Juos kartais užvaldo nepaaiškinamas nerimo jausmas, jie jį nuveja, bando nekreipti dėmesio. Bet, deja, jų jausmai neapgauna. Greitai nutinka kas nors bloga. Laiku sureagavus, įsiklausius į savo vidinį balsą galima išvengti nelaimės.

Kartais veikiami akimirkos polėkio Skorpionai atlieka beprotiškus poelgius, kurie jų gyvenimą nukreipia kita laiminga vaga.

Jeigu imsime analizuoti, tai kiekvieną dieną Skorpionai patiria kokius nors neįtikėtinus nuotykius. Ir niekas jų gyvenime nevyksta šiaip sau. Viskas turi savo potekstę ir slapta prasmę. Svarbiausia – laiku tai pastebėti ir iššifruoti.

Žuvys

Šis ženklas – pavyzdys, kaip pasaka gali virsti realybe. Žuvų svajonės dažnai išsipildo. Net jeigu aplinkybės ne jų naudai, dėl kažkokių neįtikėtinų likimo įgeidžių jų užmačios realizuojasi, o trokštamas tikslas priartėja.

Jeigu Žuvys ko nors nori, jos dieną ir naktį suka tai galvoje. Apgalvoja viską iki mažiausių smulkmenų, aiškiai įsivaizduoja. Ir vieną gražią dieną gauna, ko trokšta.

Kartais ne tuo formatu, kaip norėtųsi, kartais jų norai išsipildo kita forma. Bet įvykių mistiškumu sunku suabejoti. Žuvims tik reikia išmokti teisingai formuluoti norus. Ir norėti tų dalykų, kurių joms iš tikrųjų reikia.

Tai liečia ir bet kurį žmogų. Jeigu visa širdimi ko nors norime, tai likimas mums visada padės įgyvendinti, kas sumanyta. Tiesiog Žuvys iš prigimties turi gebėjimą svajoti ir tikėti stebuklais. Bet to juk gali išmokti bet kiuris žmogus. Svarbiausia – jūsų šviesūs tikslai ir atkaklus siekis juos įgyvendinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.