3 Zodiako ženklai, sergantys priklausomybe nuo meilės

Ryškus ir staiga užklumpantis jausmas aptemdo protą. Mes pasirengę bet ką aukoti, kad tik mylimas žmogus būtų šalia. Beviltiškai ignoruodami proto balsą mes bėgame, kur šaukia širdis.

 Jiems visame pasaulyje egzistuoja tik vienas žmogus, jam jie pasirengę atiduoti viską.<br> 123rf nuotr.
 Jiems visame pasaulyje egzistuoja tik vienas žmogus, jam jie pasirengę atiduoti viską.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2020, 11:01 AM, atnaujinta Jul 2, 2020, 11:02 AM

Yra trys Zodiako ženklai, kuriems labiau tikėtina pakliūti į priklausomybę nuo meilės. Jie pasirengę bet kokioms aukoms, kad tik išsaugotų savo meilę.

Jiems visame pasaulyje egzistuoja tik vienas žmogus, jam jie pasirengę atiduoti viską. Visaapimanti, aistringa ir priklausoma meilė, kurioje nėra kelio atgal.

Net išėję, nutraukę santykius šie Zodiako ženklai visą gyvenimą svajoja sugrįžti. Jiems skausmas persipina su aistra ir nėra kur pabėgti nuo užgriuvusios jausmų lavinos.

Į šias pinkles jie pakliūva dėl savo pažeidžiamumo ir patiklumo. Jų gera širdis visada atvira, jie nemoka meluoti ir manipuliuoti.

Mergelė

Iš pažiūros tai neprieinama uola, sniego karalienė, o iš tiesų – labai pažeidžiama ir bejėgė prieš užplūdusius jausmus. Mergelė gali šimtą kartų apskaičiuoti savo žingsnius, kurti planus, bet jeigu ateis stiprus jausmas, jai nėra šansų išsigelbėti. Ji neria į juos stačia galva.

Mylimą žmogų ji dievina, nori su juo nugyventi visą gyvenimą ir skausmingai priima išsiskyrimus. Ji tiesiog širdyje negali priimti šio fakto. Kaip žmogus, kurį ji laikė visatos centru, nori ją palikti? Prasideda kankinantys skaičiavimai. Ką aš padariau ne taip? Kur padariau klaidą? Kaip sugrąžinti?

Uždaras priklausomybės nuo meilės ratas Mergelėms – tikri spąstai. Viskas dėl to, kad šis ženklas pratrūkus stipriems jausmams gali mintyse idealizuoti išrinktąjį, priskirdamas jam neegzistuojančias savybes. Tiesiog bando jį įsprausti į Mergelės išgalvotą kostiumą, kuris akivaizdžiai žmogui netinka.

Mergelei reikia paprasčiau žiūrėti į viską, įjungti savo analitinį protą ir liautis sau lipdyti idealų princą.

Žuvys

Žinoma, iš svajingo ir romantiško ženklo sunku tikėtis šalto apskaičiavimo ir ramybės. Žuvys – ženklas, sutvertas meilei. Nuo pat vaikystės jos svajoja apie savo pasakos virtimą tikrove, apgalvoja detales ir piešia laimės paveikslą.

Šiam ženklui riba tarp fantazijų ir realybės labai išplaukusi. Sutikus savo princą (Žuvų nuomone), aistrų įtampa širdyje įkaista iki maksimumo. Jos nebegali egzistuoti be to žmogaus, tiesiogine to žodžio prasme jos juo kvėpuoja, sugeria kiekvieną žodį.

Taip pat svarbų vaidmenį vaidina faktas, kad Žuvys moka atjausti ir gali atleisti bet kokius prasižengimus. Todėl dažnai ir patenka į spąstus, kai partneris joms kabina makaronus, o Žuvys žiūri įsimylėjusiomis akimis ir išrinktajam viską atleidžia.

Jeigu joms pasiseka savo kelyje sutikti ištikimą ir atsidavusį draugą, jos sugeba jį padaryti iš tiesų laimingą. O patekusioms į priklausomybę nuo meilės Žuvims labai sunku ištrūkti iš šių pančių.

Patarti šiam ženklui nepriimti visko taip giliai į širdį būtų kvaila. Juk emocijos – jų gyvenimas. Būkite laimingos, mielosios Žuvys!

Vėžys

Šis ženklas pernelyg ilgai slepia ir saugo savo jausmus. Jis su maniakišku atkaklumu analizuoja bet kurį pretendentą į savo ranką ir širdį. Bet koks netinkamas žodis gali visam laikui atstumti Vėžį.

Tarp visų Zodiako ženklų jo siela pažeidžiamiausia. Jis gali ritai įsižeisti dėl visiško menkniekio. Būtent todėl priklausomybė nuo meilės šiam ženklui baisi ir turi lemtingas pasekmes.

Vėžys myli, atveria sielą, o tai lieka neįvertinta. Jis jaučiasi nereikalingas, paliktas ir... toliau myli. Iš prigimties jis myli tik kartą, įsimylėjęs negreit pamirš savo aistros objektą. Ypač jeigu meilės istorija su tragiška pabaiga. Šis ženklas geba savo jausmą nešiotis metų metus, mylėti širdyje, jausti skausmą kiekvieną sekundę.

Kas išgydys Vėžį? Ko gero, tik abipusis jausmas, grįstas švelnumu, tarpusavio supratimu ir pasitikėjimu. Bet partneriui prireiks daug laiko, kad bent kiek išbluktų prisiminimai apie senuosius Vėžio jausmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.