3 Zodiako ženklai, kuriuose daugiausia blogio

Vienareikšmiškai nurodyti, kurie Zodiako ženklai yra blogi, kurie geri, neįmanoma. Bet taip pat negalima paneigti, kai kai kurių žvaigždynų atstovai lyginant su kitais turi didesnį neigiamų charakterio bruožų rinkinį.

 Priežasties reikia ieškoti ženklą globojančios planetos charakteristikose. <br> 123rf nuotr.
 Priežasties reikia ieškoti ženklą globojančios planetos charakteristikose. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2020, 12:08 PM

Priežasties reikia ieškoti ženklą globojančios planetos charakteristikose. Būtent dangaus kūnai apdovanoja kiekvieną ženklą geromis ir blogomis savybėmis, o taip pat nulemia dorybes ir ydas.

1 vieta – Skorpionas

Skorpioną valdo Plutonas, kuris siejamas su griovimu, chaosu, mirtimi, anapusiniu pasauliu. Dėl jo įtakos šie Vandens stichijos atstovai laikomi įvairiapusėmis asmenybėmis, bet visa prisibijoma jų sudėtingo charakterio.

Baimę kelia tai, kokie pagiežingi ir kerštingi būna šio ženklo atstovai. Jeigu jie rimtai nusprendė kam nors pakenkti, siekti jų gailesčio ar atleidimo beprasmiška. Šiuos jausmus tipiškas Skorpionas sąmoningai slopina, kad niekas negalėtų manipuliuoti jo silpnybėmis.

2 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis labai panašus į savo dangiškąjį globėją. Kaip ir Saturnas, jis šalinasi kitų, yra šaltas ir atsiskyrėlis. Tarp šio Zodiako ženklo atstovų daug mizantropų, jaučiančių neapykantą žmonėms. Ir patys jie niekuo nepasitiki ir visada laukia klastos.

Su Ožiaragiu sunku palaikyti santykius, nes visa jo prigimtis priešinasi atverti kam nors sielą. O dar šis Žemės ženklas išsiskiria apdairumu ir autoritariniu elgesiu, o tai dar kartą patvirtina jo buvimą šiame antireitinge.

3 vieta – Avinas

Avinus globoja Marsas. Be savybių, kurios padeda jiems pasiekti sėkmę kasdieniame gyvenime, ši planeta savo globotinius apdovanoja ir neigiamais bruožais. Bebaimis ir ryžtingas ženklas tuo pačiu gali būti žiaurus, priešiškas, piktas.

Veikiant Marso energijai neretai pasireiškia nemotyvuota agresija ir piktas būdas. Dvasiškai neišsivystę Avinai būna tikri kraugeriai. Jie be gailesčio susidoroja su įžeidėju ir tikrai nesigailės, jeigu peržengs leistinas ribas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.