Lemtingas ryšys: Zodiako ženklas, kuris jums atneš nelaimę

Dėl charakterio ypatybių kai kuriems žmonėms verčiau nesusitikti, kad neįvyktų nelaimė. Astrologai įžvelgia tam tikrų dėsningumų tarp Zodiako ženklų.

 Astrologai įžvelgia tam tikrų dėsningumų tarp Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai įžvelgia tam tikrų dėsningumų tarp Zodiako ženklų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2020, 11:46 AM

Patartina vengti žmonių, kurių ženklas Zodiako rate eina prieš jūsiškį.

Avinas

Avinams reikėtų vengti artimo bendravimo su Žuvimis. Gudrūs Vandens stichijos atstovai greitai supranta, kaip galima manipuliuoti „ugniniais“ žmonėmis, ir pradeda aktyviai tuo naudotis. Tokioje sąjungoje Avinai tampa dar dirglesni ir gali net įnikti į alkoholį.

Jautis

Jaučiams pavojinga susidėti su Avinais, kurie tiesiog negali pakęsti svetimos sėkmės. Santykius sugadins banalus pavydas ir konkurencija. Kai Jautis suvokia, kas vyksta, pradžioje jaučia nusivylimą, o tada puola į depresiją. Jam šis bendravimas su po to sekančiu skandalingu išsiskyrimu emociškai būna labai sunkus.

Dvyniai

Dvyniams reikia laikytis toliau nuo Jaučių, kurie iškart pabandys jiems primesti savo taisykles. Šalia pernelyg pragmatiško žmogaus Oro stichijos atstovai greitai tampa paniurėliais. Ši sąjunga pasmerkta nuolatiniams ginčams materialinio gerbūvio tema, ir daugeliu atvejų konflikto iniciatorius bus Jautis.

Vėžys

Bendravimas su Dvyniais gali palikti žaizdą jautraus Vėžio sieloje. Dažni sarkastiški komentarai neliks nepastebėti. Dėl nuolatinių pokštų ir pašaipų Vandens stichijos atstovas įgis krūvą kompleksų ir suabejos savimi. Išeiti iš šios būsenos jam bus labai sunku.

Liūtas

Liūtui reikia laukti bėdos iš Vėžio, kuris jaučia stiprų pavydą partneriui, kuriam sekasi. Astrologijos požiūriu jų draugiški ir meilės santykiai pasmerkti žlugti. Pasitaikius progai tylus Vandens stichijos atstovas gali net pakišti Liūtą, kad bent kiek įsitvirtintų jo sąskaita. Su pasitikėjimu tokioje poroje – didelės problemos.

Mergelė

Mergelei pražūtinga taps sąjunga su Liūtu. Iš ramių, praktiškų žmonių jos taps nervininkėmis. Jų empatija susiduria su neapsakomu egoizmu ir vartotojišku požiūriu. Dėl to Mergelės pasijunta emociškai apleistos ir po to dar ilgai nenori su niekuo dalintis asmeniniais išgyvenimais.

Svarstyklės

Svarstyklėms reikia suvokti artimo bendravimo su Mergelėmis pavojų. Žemės stichijos atstovės joms taps tikru balastu, kliudančiu asmenybės augimui. Prie nuolatinio spaudimo prisidės griežtos tvarkos primetimas, išlaidų apribojimai, draudimai linksmintis ir kiti apribojimai, kurių Oro ženklas negali pakęsti.

Skorpionas

Skorpionų sąjunga su Svarstyklėmis primena žaidimą į vienus vartus. Dažnai nutinka taip, kad Vandens stichijos atstovai atiduoda daug daugiau, nei gauna mainais. Suteikdami partneriui visapusį palaikymą, jie pamiršta savo reikalus, todėl astrologai pataria jiems išlaikyti atstumą ir neprisileisti Svarstyklių pernelyg arti.

Šaulys

Laisvam Šauliui gresia pavojus santykių su Skorpionu, kuris tik ir taikosi užvaldyti visus aplink, pavidalu. Tokioje poroje „ugnies“ žmonės po truputį praranda entuziazmą, juk jie nuolat jausis įsipareigoję, jaus partnerio nepasitikėjimą. Tokia sunki atmosfera neišvengiamai jiems sukels depresiją.

Ožiaragis

Ramų Ožiaragių gyvenimą lengvai gali sugriauti Šaulys. Ugnies stichijos atstovas į organizuotą Žemės ženklo pasaulį įneš chaoso ir sumaišties. Jų ritmas ir temperamentas tokie skirtingi, kad abiem ši sąjunga įsimins tik iš neigiamos pusės. O Ožiaragis dar ilgai atstatinės jėgas po skausmingo santykių nutrūkimo.

Vandenis

Vandenis mažai ką prisileidžia arti. Ir šis nepriklausomumo siekis jam padeda išvengti daugybės problemų. Taip vyksta iki to momento, kol jis savo kelyje nesutinka tipiško Ožiaragio, kuris pradeda aktyviai domėtis savo visiškos priešingybės gyvenimu. Rizika ta, kad apsukrus Žemės ženklas gali be sąžinės graužaties pasinaudoti kūrybiškomis Vandenio idėjomis ir jas realizuoti savo nuožiūra.

Žuvys

Minkštas Žuvų charakteris dažnai tampa jų problemų priežastimi. Sąjungoje su Vandeniu joms tenka daug išgyventi dėl vartotojiško požiūrio į jas. Būdamos labai emocingos jos sunkiai priims Oro ženklo sausumą ir šaltumą. Galiausiai jos tiesiog paskęs savo nerime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.