Zodiako ženklas, nuo kurio reikia bėgti: privers jus verkti ir kentėti

Zodiako ženklas gali daug papasakoti apie žmogų. Yra vienas ženklas, kurio patartina vengti kaip ugnies: jis dažniau už kitus aplinkinius priverčia verkti ir kentėti. Paradoksalu, bet iš pažiūros jis atrodo visai nepavojingas.

 Paradoksalu, bet iš pažiūros jis atrodo visai nepavojingas.<br> 123rf nuotr.
 Paradoksalu, bet iš pažiūros jis atrodo visai nepavojingas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2020, 11:18 AM

Šis ženklas – Žuvys. Gimusieji po juo laikomi gana emocingais, todėl su jais būna labai sunku. Dažnai būna taip, kad po santykių su jais tenka išlieti daug ašarų. Juk šių žmonių toks sunkus charakteris.

Astrologai teigia, kad Žuvys – jautrios asmenybės, todėl su jomis reikia daug kantrybės. Jos tokios emocingos, kad neretai veikia intuityviai. Šio ženklo žmonės paprastai remiasi tik savo pačių patirtimi, todėl juos kuo nors įtikinti gana sunku.

Žmonės, gimę po Žuvų ženklu, individualistai, todėl stengiasi nenusileisti, nors užsispyrimo kaina kartais jiems būna gana didelė. Bet ir su jais galima išmokti susikalbėti, o jeigu pavyksta rasti bendrą kalbą, ašaros gali riedėti tik iš juoko.

Laikoma, kad Žuvys išdidžios ir užsispyrusios, todėl dažnai nenori pripažinti savo klaidų. Taip jos sukelia skausmą artimiems žmonėms. Norint suartėti su šio ženklo žmonėmis, reikalinga didelė kantrybė, bet vėliau ji atsiperka.

Užsitarnauti šio Zodiako ženklo pasitikėjimą sunku, nes jo charakteris nelengvas. Bet radus priėjimą, teisingai apskaičiavus jėgas, bendraujant Žuvys gali nustebinti savo teigiamomis savybėmis ir požiūriu į jus.

Svarbiausia – nesugriauti jų pasitikėjimo, nes kelio atgal nebebus. Jeigu Žuvys nutraukia santykius, tai visiems laikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.