Pačios blogiausios anytos pagal Zodiako ženklą

Ne viena ištekėjusi moteris tylomis pagalvoja, kad jos vyro mama – tikrai ne pati maloniausia. Net ir santykiai su vyru per tokią anytą gali atrodyti prastesni.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2020, 11:44 AM

O štai trys Zodiako ženklų atstovės, kurių marčioms pasisekė mažiausiai.

Jautis

Tokia anyta turi viską žinoti ir visur dalyvauti. Jeigu jūs su vyru ir gyvenate atskirai, veikiausiai sulauksite netikėtų jos apsilankymų, apie kuriuos ji nemalonės pranešti telefonu.

Suprantama, norisi jai pasakyti, kad nekaišiotų nosies į svetimus reikalus. Bet nuo to būtų tik blogiau – tokia anyta greitai įsižeidžia ir nepakenčia, kai su ja ginčijatės. Ji nori, kad jos sūnaus gyvenimas klostytųsi pagal jos, o ne jūsų, planą. Jeigu su ja barsitės, nieko gero neišeis ir dėl to, kad sūnus dažnai linkęs palaikyti savo mamos pusę.

Patarimas: santykiuose su tokia anyta verta rodyti iniciatyvą: pačiai skambinti ir kviesti ją į svečius, neužmiršti pasveikinti švenčių proga, kartais pamaloninti dovanėle. Tuomet jai mažiau norėsis kištis į jūsų reikalus ir daugiau dėmesio ji skirs saviems.

Vėžys

Nors šio ženklo atstovai paprastai malonūs ir geraširdžiai, bet vargu ar tai sakytumėte, susidūrę su tokia anyta. Šio ženklo atstovės be galo myli savo vaikus, tad anytai atrodys, kad jūs jos sūnumi nepakankamai rūpinatės. Ji dėl savo vaiko gali padaryti viską, tik niekuomet nepripažins, kad jis – savarankiška asmenybė.

Taip pat tokia anyta gali įkyrėti patarimais, kaip gaminti maistą, tvarkyti namus ir auginti vaikus, mat ji šiose srityse jaučiasi itin patyrusi.

Patarimas: nepavyks tokiai anytai įrodyti, kad dabar jūs jos sūnui – numeris vienas, be to, tą įrodinėjant gresia ir su vyru susipykti. Verčiau pabandyti tokiai moteriai tapti dukra. Tegul ji galvoja, kad jos patarimai jums tikrai rūpi ir kad jūs laikote ją protinga.

Skorpionas

Iš pradžių gali atrodyti, kad anyta-Skorpionė labai gera: ji bus rūpestinga, bet neįkyri, pati be reikalo neskambins ir į jūsų bendrą gyvenimą nesikiš.

Bet jos mielumą greit pakeis pyktis, jei jai kažkuo neįtiks jūsų elgesys ar požiūris į šeimos gyvenimą. Tuomet tokia anyta nepraleis menkiausios progos jums tą prikišti, jus pažeminti ir išvesti iš kantrybės. Skorpionai – tikri intrigantai ir manipuliatoriai, kurie mėgsta kovoti ir tapti nugalėtojais.

Patarimas: su tokia moterimi neverta ginčytis, nes tada ji norės atkeršyti ir mėgins supykdyti jus su vyru. Į jus ji niekada nežiūrės kaip į dukrą, bet galima pamėginti tapti jos drauge. Tegul ji jaučia, kad jūs esate maloni ir tikrai nieko baisaus jos sūnui nepadarysite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.