Pats pikčiausias viršininkas pagal Zodiako ženklą

Daugelis žmonių linkę paburbėti ant savo viršininkų. Pasitikrinkite, gal jūsų bosas to tikrai nusipelno, nes priklauso bjauriausių Zodiako ženklų penketukui?

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2020, 1:38 PM, atnaujinta Jul 30, 2020, 1:39 PM

Avinas

Šio Zodiako ženklo atstovas – cholerikas. Jis labai greitai pratrūksta ir gali neapgalvojęs prišnekėti bjaurių dalykų. Savo klaidų jis nepripažįsta. Nori, kad pavaldiniai nediskutuodami vykdytų visus jo nurodymus.

Dvyniai

Toks viršininkas labai chaotiškas ir kartais pats užmiršta, ką buvo sakęs. Savo pavaldinių reikalais jis labai domisi, dažnai pastebi ir menkiausią jų klaidelę. Jeigu jį kažkas smarkiai suerzins, jis bus įsiutęs – tada geriau nesipainioti jam po kojomis.

Mergelė

Šis Zodiako ženklas skrupulingai laikosi taisyklių ir negalite tikėtis jo žmogiško supratimo, kai susirgs vaikas ar prastai jausitės. Šis bosas – perfekcionistas, labai daug reikalaujantis ir iš savęs, ir iš kitų. Nepakenčia tinginių. Pamato kiekvieną jūsų klaidą ir linkęs tai jums prikišti. Be to, jis labai mėgsta kritikuoti.

Svarstyklės

Turint tokį viršininką, vertėtų stebėti jo nuotaikas. Kai jo nuotaika bloga, prie jo geriau nesiartinti, nes gali ant jūsų išsilieti. Jis vertina komandinį darbą, bet tuos, kuriems nepasisekė, kritikuoja kolegų akivaizdoje. Gali sureikšminti ir visiškai menkas klaidas.

Ožiaragis

Tai darboholikas, kuris to paties tikisi iš kitų. Jam nė motais, kad jums rūpi ne tik darbas, bet ir šeima. Jis labai reiklus, sugalvoja ir tokių reikalavimų, kurių kitose panašiose įmonėse nėra. Su bendradarbiais bendraudamas laikosi atstumo ir jų asmeninės problemos jam nė motais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?