3 Zodiako ženklai, meilėje ieškantys ne fizinio, o dvasinio artumo

Kiekvienas Zodiako ženklas pasižymi ne tik asmeninėmis savybėmis bei elgesio ypatybėmis, bet ir savo požiūriu į santykius.

 Jiems pirmoje vietoje – ne tiek fizinis, kiek dvasinis artumas. <br> 123rf nuotr.
 Jiems pirmoje vietoje – ne tiek fizinis, kiek dvasinis artumas. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2020, 11:14 AM

Pavyzdžiui, Avinai juos vertina kaip varžybas, todėl, kai užkariauja kieno nors širdį, jiems greitai tampa nuobodu, ir jie leidžiasi ieškoti naujo pretendento. O Vandeniai labiau vertina asmeninę erdvę ir laisvę, ir jeigu ji bus pažeista, jie išsiskirs nė nemirktelėję.

Bet yra keletas Zodiako ženklų, kuriems pirmoje vietoje – ne tiek fizinis, kiek dvasinis artumas. Štai tie ženklai.

Jautis

Šio ženklo atstovams stabilumas – aukščiau visko. Ir čia kalbama ne tik apie darbą ir finansinį gerbūvį, bet ir apie santykius su draugais be jausmus. Ieškodamas partnerio Jautis pirmiausia kreipia dėmesį į emocinį artumą, tarpusavio supratimą ir pasitikėjimą, ir tik po to į išvaizdą. Todėl šis ženklas retai turi trumpalaikių romanų, o neištikimybės apskritai nebūna.

Pradėjęs su kuo nors susitikinėti Jautis niekada neskubės. Jis ilgai ir įdėmiai tyrinės partnerį ir stengsis jį pažinti kaip įmanoma geriau, kad po to sukurtų tvirtą ir stabilią šeimą. To paties jis tikisi ir iš savo partnerio. Jeigu šis nepasirengęs lygiai tiek pat investuoti į santykius, jiems ne pakeliui.

Vėžys

Šis ženklas yra ypatingai jautrus, todėl jam labai svarbu ne šiaip būti su partneriu, o susilieti kūnu ir siela. Vėžiai neryžtingi, dėl to vėlai sukuria šeimą. Viskas todėl, kad jiems šalia reikalingas žmogus, pasirengęs su jais eiti nors ir į pasaulio kraštą. Kuris visada palaikys ir parems. Kuris be žodžių supras, kas vyksta jų galvoje, ir pasidalins su jais visais sunkumais, negandomis ir sielos skausmu.

Bet Vėžiai anaiptol nėra egoistai. Jie taip mėgsta rūpintis partneriu, kad kartais ima tai daryti skriausdami save. Jeigu jums pavyks su šiuo ženklu susilieti į vieną, jis jus apsups švelnumu, rūpesčiu ir meile, o jūsų namuose visada karaliaus idilė ir harmonija.

Skorpionas

Skorpionai garsėja savo aistringa ir seksualia prigimtimi. Jie ne prieš meilės intrigas be jokių įsipareigojimų, bet kai kalbama apie rimtus santykius ir šeimos kūrimą, jie pasistengs maksimaliai suartėti su savo partneriu.

Gimusiems po šiuo ženklu svarbu suprasti, kad juos myli ir niekada neišduos. Visa kita tampa antraeiliu dalyku. Jiems svarbu jaustis saugiai, kad nebūtų jokių staigmenų, kurios gali sukelti dvasinį skausmą ir priversti kentėti. Ir jeigu partneris pradeda ką nors slėpti, būti neištikimas ar liaujasi palaikyti, santykiai baigiasi tą pačią akimirką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.