Trys Zodiako ženklai, kurie visuomet padės nelaimėje

Kelių Zodiako ženklų atstovai yra tokie geraširdžiai, kad beveik visuomet galite į juos kreiptis pagalbos ir jos sulaukti. Tai nebūtinai šeimos nariai ar artimi draugai – ir menkai pažįstamas po vienu iš šių ženklų gimęs žmogus prireikus išties pagalbos ranką.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2020, 12:41 PM

Mergelė

Mergelės labai rimtos ir patikimos. Pačios visuomet apgalvoja įvairiausius gyvenimo atvejus ir, tarkim, eidamos į žygį nešasi didžiulę mantą, juk niekuomet nežinai, kada ko gali prireikti. Tad jeigu kolegai prireikia pleistro ar tabletės nuo galvos skausmo, Mergelė visuomet gali tai pasiūlyti.

Jeigu jūsų gyvenimo draugas gimęs po šiuo Zodiako ženklu, šalia jo visada jausitės saugiai. Mergelė visuomet rūpinasi tais, kurie šalia.

Jeigu jums nutiko kažkas negero, toks žmogus visada ras laiko paguodai ar apčiuopiamesnei pagalbai. Prireikus jis padės ir savo turimais ryšiais ar paskolins pinigų, kurių paprastai turi atsidėjęs nenumatytiems atvejams.

Ožiaragis

Tai, kaip ir Mergelė, labai patikimas ženklas. Dar Ožiaragis labai atsargus ir nemėgstantis rizikuoti. Ir taupus – niekuomet nepristinga pinigų ir prieš algų mokėjimo dieną.

Ožiaragis – geras draugas, visuomet pasiruošęs padėti. Jeigu nutiko kas negero, jis pasistengs veikti, nepasiduodamas emocijoms. Tai – kaip švyturys audringoje jūroje, kuris visuomet stovi savo vietoje ir rodo kelią. Prireikus Ožiaragis galės pasiūlyti kelis problemos sprendimus, apie kuriuos jūs nė nebuvote pagalvoję.

Vėžys

Tylus ir kuklus Vėžys – būtent tas, kuriuo galite pasikliauti sudėtingoje situacijoje. Jis nieko nežadės šiaip sau – jei kažką pažadės, tai ir išpildys.

Vėžys dažnai nerimauja dėl pasaulio nesėkmių, yra linkęs rūpintis beglobiais gyvūnais ir padėti visiems, kas pakliuvo į bėdą. Jis linkęs daug padaryti ir dėl mažai pažįstamų žmonių ar kaimynų.

Ir darbe Vėžiu visuomet galima pasikliauti, nes jis visuomet padaro tai, ko imasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.