3 ilgiausiai gyvenantys Zodiako ženklai

Visi žino, kad sveikatą ir ilgaamžiškumą veikia daugybė veiksnių – pradedant genetika, baigiant ekologija. Pasirodo, reikšmės turi ir Zodiako ženklas. Išanalizavę tūkstančius horoskopų astrologai sudarė ilgiausiai gyvenančių ženklų lyderių trejetuką.

  Išanalizavę tūkstančius horoskopų astrologai sudarė ilgiausiai gyvenančių ženklų lyderių trejetuką.<br> 123rf nuotr.
  Išanalizavę tūkstančius horoskopų astrologai sudarė ilgiausiai gyvenančių ženklų lyderių trejetuką.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2020, 1:50 PM

Štai šie ženklai.

1 vieta – Svarstyklės

Paaiškėjo, kad ilgiausiai iš visų gyvena Svarstyklės – ženklo, simbolizuojančio pusiausvyrą ir išmintį, atstovai. Svarstyklių globojami žmonės paprastai yra bendraujantys, nesunkiai įsilieja į bet kokį kolektyvą, puikiai adaptuojasi pačiose įvairiausiose sąlygose, su šypsena išgyvena nesėkmes. Svarstyklės iš prigimties – taikdariai ir diplomatai, visais būdais vengia konfliktų ir agresijos.

Tarp geriausių Svarstyklių savybių – užuojauta, atsargumas, kilnumas, geraširdiškumas, lengvas požiūris į gyvenimą, mokėjimas draugauti ir bendradarbiauti, teisingumo siekis, intelektualių užsiėmimų pomėgis.

O taip pat dauguma Svarstyklių iš prigimties žino grožio ir vidinės harmonijos paslaptį. Juk jas globoja pati Venera! Kokį tai turi ryšį su gyvenimo trukme? Tiesioginį. Ko gero, teisingas posakis, kad grožis išgelbės pasaulį.

Svarstyklės visais įmanomais ir neįmanomais būdais stengiasi išvengti stresų ir tikisi tik geriausio. Tokia „gyvenimo formulė“ patvirtina gerontologų išvadas: stresas trumpina gyvenimą, o optimistinis požiūris jį ilgina.

2 vieta – Žuvys

Antroji vieta atiteko Žuvims. Jų ilgaamžiškumo paslaptis – mokėjimas nuoširdžiai atjausti. Viena tipiška Žuvų atstovė, bandžiusi gauti atsakingas pareigas, sąmoningai, savo iniciatyva pasitraukė iš kovos, užleisdama vietą varžovei.

„Jaučiau, kaip stipriai mano konkurentė troško pergalės, kaip smarkiai ji kentės pralaimėjusi“, – teigė ji, todėl nusprendė pasitraukti, nors ir turėjo puikius šansus laimėti. Ir, svarbiausia, nė minutės dėl to nesikankino ir nesijautė auka – priešingai, džiaugėsi už konkurentę.

Be to, švelnios, romantiškos, svajingos Žuvys turi labai stiprų apsaugos nuo streso mechanizmą. Vaizduotės sparnais jos nesunkiai nuskrenda į savo iliuzijų pasaulį, kuriame nėra problemų, kur galima ramiai plaukioti savo svajonės bangose. Beje, tokios kelionės ne tik padeda palaikyti dvasios pusiausvyrą (o tai, savo ruožtu, pailgina gyvenimą), bet ir padeda įgyvendinti fantazijas realybėje.

3 vieta – Vandenis

Problemos, su kuriomis kiekvienas susiduria kasdieniame gyvenime, juos nelabai domina. Tipiški Vandeniai žvelgia į pasaulį iš aukšto, kiek nutolę. Visi jų planai ir viltys krypsta į tolimą ir neabejotinai puikią ateitį.

Tokia gyvenimiška pozicija įdiegia jų pasąmonėje savotišką „ilgaamžiškumo programą“. Be to, Vandeniai labai vertina draugystę, yra taikūs ir geranoriški, o tai leidžia išvengti konfliktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.