Raganų Zodiako ženklas: užburia vyrus ir padaro vergais

Kodėl kai kurios moterys išveda vyrus iš proto? Kuo jos pasižymi? Juk dauguma moterų stengiasi vilioti vyrus grožiu ir jausmingumu. Tačiau, astrologų nuomone, vieno Zodiako ženklo moterys gali būti nei gražios, nei jausmingos, bet visus jų trūkumus paslepia įgimtas magnetizmas.

 Vyrus jos veikia kaip narkotikas, nuo kurio lengva tapti priklausomiems.<br> 123rf nuotr.
 Vyrus jos veikia kaip narkotikas, nuo kurio lengva tapti priklausomiems.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2020, 11:06 AM

Jos turi tiek daug šarmo ir žavesio, kad sugeba užhipnotizuoti bet ką. Vyrus jos veikia kaip narkotikas, nuo kurio lengva tapti priklausomiems.

Be to, po šiuo ženklu gimusios moterys nuolat lyginamos su grožio ir tobulumo deivėmis. Šis nepaprastas, stebuklingas Zodiako ženklas, taip apžavintis žmones – Žuvys.

Po šiuo ženklu gimusios moterys apdovanotos dideliu jausmingumu ir intuicija, kuri joms leidžia žmogų matyti kiaurai. Jos moka nuimti visas žmonių kaukes ir išryškinti jų tikruosius veidus.

Bet kas gi prie jų taip traukia vyrus, kad jie lekia į jas kaip mašalai į ugnį? Štai keletas savybių, kurias turi tik jos.

Romantiška siela

Žuvys – viliojimo meistrės. Veikia pagal principą: mažiau kalbų, daugiau darbų. Parodo savo susidomėjimą priešingai lyčiai smulkiais, atrodytų, atsitiktiniais gestais, tokiais, kaip netyčinis prisilietimas ar žaidimas su plaukais matant vyrui. Leidžia galvoti, kad yra pasirengusios kurortiniam romanui. Vyras net nesuvokia, kada lengvas susidomėjimas perauga į rimtus santykius. Bet taip moka tik Žuvys.

Apsvaiginimas

Moters Žuvų neįmanoma neįsimylėti. Šį jausmingą ir savyje slepiantį visus dvylika Zodiako ženklų ženklą valdo Neptūnas, kuris moterims prideda moteriškumo, švelnumo ir nepaprastos charizmos. Žuvų meilė labai paslaptinga ir gali apžavėti bet kurį vyrą. Jeigu išsiskirsite, nesitikėkite, kad ją pamiršite. Prisiminimai apie ją visada jus persekios. Žuvys užburia savo ramybe. Kai žiūrite jai į akis, iškart užmirštate, kas vyksta aplink jus. O po to tampa vėlu, nes jūs jau įsimylėję.

Nesavanaudiškumas

Dėl daugybės Žuvų charakteristikų galima ginčytis, bet tik ne dėl to, kad jos – įdomi asmenybė. Žuvys nesirūpina materialiais dalykais. Turi savyje laisvą dvasią, kurioje yra ir kai kas gana žemiško. Paskutinis Zodiako ženklas turi po truputį kažko iš kiekvieno kito Zodiako ženklo. Žuvys labai jausmingos, romantiškos ir gali lengvai demaskuoti veidmainius. Nemėgsta gauti klasikinių brangių dovanų, bet mėgsta eiti į teatrą.

Laisva dvasia

Moteris, gimusi po šiuo Zodiako ženklu, sugeba idealiai suprasti savo partnerį ir jo poreikius. Jos meilė – kažkas besąlygiško, be jokių lūkesčių ir klausimų. Tai ją daro unikalia. Ji neįtikėtinai geidžiama ir patraukli kiekvienam vyrui, kurį sutiks savo kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.