Kokia profesija jums tinkamiausia pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas žmogus gimdamas atsineša tam tikrą charakterio bruožų ir savybių rinkinį, kuris ateityje skleidžiasi ir padeda pasiekti tam tikrų tikslų. Vieniems labiau sekasi vieni dalykai, kitiems – kiti.

 Sužinokite, kokios profesijos, atsižvelgiant į gebėjimus, geriausiai tinka kiekvienam Zodiako ženklui.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kokios profesijos, atsižvelgiant į gebėjimus, geriausiai tinka kiekvienam Zodiako ženklui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-26 13:20

Sužinokite, kokios profesijos, atsižvelgiant į gebėjimus, geriausiai tinka kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas

Šio ženklo atstovai turi lyderio savybių. Ne jų stilius pasinerti į monotonišką darbą, reikalaujantį dėmesio ir sėdėjimo. Jiems žvaigždės numačiusios ryškų vadovų ir koordinatorių darbą, kuriame Avinai galės realizuoti savo energiją ir būti visų matomi.

Jiems būdinga siekti naujų viršūnių ir konkuruoti, todėl šio ženklo atstovai gali tapti įvairių sporto šakų čempionais, o taip pat puikiais kariškiais, advokatais ir pedagogais.

Ten, kur Avinai galės gauti naujos informacijos ir atiduoti visą save, jie bus laimingi. Neretai Avinai tampa gerais verslininkais, jeigu verslas reikalauja nuolatinio judėjimo.

Jautis

Jaučiai gimę po laiminga žvaigžde ir moka pritraukti pinigus. Jiems sekasi prekybos srityje ir kitose profesijose, kur galima greitai uždirbti neblogas pinigų sumas. Jaučiams būdinga rizikuoti, bet jie aiškiai įsivaizduoja pasekmes, todėl klysta itin retai.

Šio ženklo atstovai vertina grožį, todėl jų galima rasti ir tarp juvelyrų, kvepalų kūrėjų, restauratorių. Neretai Jaučiai renkasi ir finansininkų, pardavimo vadybininkų ir kitas pelningas profesijas.

Prabangos troškimas yra Jaučių silpnybė, todėl jie gali tapti elitinių būstų pardavėjais ir greitai patys užsidirbti prabangiems apartamentams.

Dvyniai

Dvyniai iš prigimties yra žodžio meistrai ir, naudodami savo įgimtus gabumus, gali kurti stebuklus. Šio ženklo atstovai gali prakalbinti net patį uždariausią žmogų, todėl puikiai jausis būdami rašytojais, oratoriais ir politikais.

Dvyniai daugiaveidžiai ir gali akimirksniu persikūnyti į tai, ką nori matyti jų pašnekovas. Jie subtiliai jaučia žmones, vadinasi, sugebėtų padaryti psichologo, žurnalisto, reklamos vadybininko ar kritiko karjerą.

Sakytinio ir rašytinio žodžio menas šio ženklo atstovus gali tiesiog apipilti auksu, bet jiems reikia lavinti savo talentą, kad uždirbtų ne tik riekei duonos, bet ir sviestui.

Vėžys

Vėžiams nėra lygių rūpinantis ir globojant tiek silpnus, tiek ir stiprius. Be to, šio ženklo atstovai turi didelę fantaziją. Jie sugeba sukurti jaukumą visur, kur bebūtų, ir gali tapti puikiais dizaineriais. Nereikia atmesti ir gydytojo, mokslininko, dėstytojo profesijų.

Jeigu šio ženklo atstovai renkasi kūrybines profesijas, jiems geriausia save išbandyti rašytojo, muzikanto, aktoriaus amplua. Vėžiai labai jautrūs, todėl jiems reikia pagyrimų ir palaikymo, o tai yra ir jų pliusas, ir tuo pačiu minusas.

Kad kiltų karjeros laiptais, jiems būtina mažiau reaguoti į neigiamas pašalinių emocijas, o taip pat išmokti atsiriboti nuo svetimo skausmo. Kitaip jie gali profesiškai „perdegti“.

Liūtas

Liūtai, kaip ir Avinai, pripratę būti visų matomi. Iš jų išauga puikūs vadovai, gydytojai ir pedagogai. Liūtai moka rasti bendrą kalbą su žmonėmis ir perteikti jiems informaciją, vadinasi, jiems gali pasisekti ir šou versle.

Liūtams būdinga pasirinkti visuomenėje reikšmingas profesijas, kur jie galėtų visiškai valdyti auditoriją ar atskirus klientus. Šio ženklo atstovai puikiai tiks tokiose profesijose, kaip stilistas, žurnalistas, politikas.

Liūtai gali įsisavinti vadovaujančias pareigas ir greitai atvesti kompaniją į sėkmę. Šiems žmonėms nieko nėra neįmanomo, bet jie gali tapti beviltiškais darboholikais, o tai neigiamai atsilieps Liūtų sveikatai ir charakteriui.

Mergelė

Pedantiškos Mergelės pripratusios prižiūrėti tvarką, ir joms vertėtų dirbti ten, kur nėra vietos smėlio pilims. Šio ženklo atstovai dažnai apsistoja prie analitikų, valdytojų, redaktorių, farmacininkų pareigų.

Mergelėms tinka viskas, kas susiję su tiksliu instrukcijų vykdymu, juk būtent šioje srityje jos gali išreikšti savo talentus. Skrupulingumas ir meilė taisyklėms padeda joms tapti geriausiomis, o taip pat gauti neblogų pajamų.

Mergelėms tiks socialinio darbuotojo profesija, kur jos karaliaus ir įvedinės tvarką. Mergelės susidoros ir su darbu su dokumentais, tiksliais skaičiavimais ar programavimu.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovai turi daugybę talentų, todėl rinktis profesiją jiems tas pats, kaip ieškoti tiesos ir gyvenimo prasmės. Svarstyklės geba save realizuoti daugelyje sferų, o jeigu darbas jas iš tiesų domina, sėkmė ateina gana greitai.

Neretai jas galima sutikti dirbančias diplomatais, aktoriais, dizaineriais, fotografais ir net muzikantais. Įvairiapusiškai apdovanotos Svarstyklės turi stiprų teisingumo jausmą, todėl gali sėkmingai darbuotis kaip advokatai ar tyrėjai.

Svarstyklių ženklo atstovams būdinga visur rasti kompromisus, todėl jie gali susitarti su bet kuo, sėkmingai apeidami konfliktines situacijas.

Skorpionas

Skorpionai mėgsta užsiimti tyrimais, o taip pat domisi mistika. Jie iš prigimties geri psichologai. Jaučia žmogaus prigimtį ir siekia iki galo atskleisti visas paslaptis, padėti žmonėms rasti patikimus sprendimus ir įveikti savo baimes.

Skorpionams nebūdinga gailėtis, jie sėkmingai gali dirbti kriminalistais ir chirurgais. Neretai šio ženklo atstovų sutiksi muitinėje. Skorpionai nieko prieš rizikuoti, kad prisikastų iki esmės, todėl gali padaryti sėkmingą žurnalisto karjerą.

Skorpionams svarbu nuo vaikystės vystyti talentus, kad apsispręstų, kokios profesijos siekti, ir jau jaunystėje padarytų sėkmingą karjerą.

Šaulys

Šauliai puikiai jaučia gyvūnus, todėl jiems verta atkreipti dėmesį į zoologo, veterinaro, kinologo profesijas. Jie smalsūs, todėl gali ryžtis rizikuoti, pasirinkdami gelbėtojo, alpinisto darbą arba sekti garsių sportininkų pėdomis.

Įvairiapusiškai gabūs Šauliai gali sėkmingai studijuoti diplomatiją, puikiai jausis leidybos ir turizmo versle.

Vienintelis Šaulių priešas – nuobodulys, ir jeigu darbe nebus galimybės numalšinti smalsumą ir tobulėti, tai vargu ar jie ilgai užsibus pareigose, o verčiau leisis ieškoti naujų viršūnių, kurias galima įveikti.

Ožiaragis

Ožiaragiams kartais sunku save profesiškai realizuoti, nes jie yra savo pasaulėžiūros įkaitai. Jiems geriau vengti darbo, kur nėra galimybės gauti viską, kas geriausia, veržtis į viršų karjeros laiptais ir demonstruoti aukštus darbo rezultatus.

Jiems svarbu stimulas, ir, beje, materialus, vadinasi, šio ženklo atstovams tiks politinė, verslo, režisūros, juridinė veikla.

Neretai dėl būsimos profesijos jie apsisprendžia vaikystėje, ir jau būdami jauno amžiaus siekia įgyvendinti savo svajones, dėdami milžiniškas pastangas studijuodami atitinkamus mokslus.

Vandenis

Nenuspėjami Vandeniai gali įdėti daug pastangų siekdami idealo vienoje veiklos srityje, o po to drastiškai pakeisti kryptį. Kartais toks elgesys susijęs su noru priešgyniauti ir dažnai besikeičiančia nuotaika.

Nepaisant to, Vandenio ženklo atstovai turi stiprų pareigos jausmą ir gali įsisavinti progesiją iš teisės srities.

Vandenius traukia visa, kas nauja, ir jiems patinka tobulėti, pasirinkus psichologo, išradėjo, fotografo ir net ekonomisto profesiją. Jeigu Vandenis ras savo pašaukimą, jis bus vienas iš geriausių profesionalų.

Žuvys

Žuvims svetima disharmonija, todėl jos visur siekia idealo. Net jeigu jos pasirenka joms neįdomią profesiją, stengiasi siekti tikslo atkaklumu ir darbštumu.

Neretai Žuvys sutinka su pasirinkimu, padarytu už jas, nes nenori nuvilti aplinkinių ir sukelti jiems problemų.

Tiems, kas ryžtasi ieškoti idealaus darbo, verta atkreipti dėmesį į kūrybines profesijas, kur bus galimybė atskleisti savo kūrybinį potencialą ir vystyti intuiciją. Žuvys gali tapti puikiais dailininkais, auditoriais, finansininkais, aktoriais ir pedagogais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.