4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriuos lengva įskaudinti

Žmonės skirtingi ir skirtingai reaguoja į tas pačias situacijas bei dalykus. Vieni pažeidžiami, kiti grubūs, vieni mėgsta romantiką, kiti negali jos pakęsti.

 Astrologai tvirtina, kad be charakterio, auklėjimo ir temperamento nereikėtų pamiršti ir žvaigždžių įtakos.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai tvirtina, kad be charakterio, auklėjimo ir temperamento nereikėtų pamiršti ir žvaigždžių įtakos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2020, 11:29 AM

Astrologai tvirtina, kad be charakterio, auklėjimo ir temperamento nereikėtų pamiršti ir žvaigždžių įtakos.

Jie nurodė keturis vyrų Zodiako ženklus, kurie yra labiausiai pažeidžiami.

Vėžys

Pirmojo vieta atiteko šio ženklo atstovams dėl jų romantiškumo ir švelnumo. Nepaisant to, kad Vėžys – ne pats emocingiausias Zodiako ženklas, jis lengvai galu įsižeisti net dėl menkiausio pokšto ar ne taip pasakyti žodžio. Kartais bendrauti su vyrais Vėžiais reikia labai atsargiai.

Liūtas

Antroji vieta tarp pažeidžiamiausių vyrų atiteko Liūtams. Nors jie garsėja kaip stiprūs lovelasai, tikrovėje tai labai pažeidžiami vyrai, kuriuos lengvai galima užgauti netinkamu žodžiu. Bet kokia kritika ir net ne ta intonacija gali įskaudinti Liūtą.

Skorpionas

Šio ženklo atstovų kritika nejaudina. Bet jeigu jie sužinos apie save kokį nors melą, apie neištikimybę ar kokius gandus, tai smarkiai įskaudins Skorpioną. Bet reikia žinoti, kad paprasta nuoskauda tai nesibaigs, juk jie keršys savo skaudintojams, kol patiems nepalengvės.

Žuvys

Šio ženklo vyrai labai romantiški ir emocingi, todėl juos išvesti iš pusiausvyros ir įskaudinti labai lengva. Jeigu norite išsaugoti gerus santykius su šiais vyrais, jokiu atveju jų nekritikuokite ir nesišaipykite. Kitaip jums teks ilgai ir atkakliai maldauti atleidimo už nekaltą juoką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.