5 moterų numylėtiniai vyrai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie vyrai moteris traukia kaip magnetas, aplink juos sukasi gerbėjų būriai. Savybę itin stipriai traukti priešingą lytį, pasak astrologų, turi kai kurių Zodiako ženklų atstovai.

 Savybę itin stipriai traukti priešingą lytį, pasak astrologų, turi kai kurių Zodiako ženklų atstovai.<br> 123rf nuotr.
 Savybę itin stipriai traukti priešingą lytį, pasak astrologų, turi kai kurių Zodiako ženklų atstovai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2020, 2:46 PM

Avinas

Stiprus, vyriškas ir tuo pat metu nuoširdus ir seksualus vyras Avinas gali nukonkuruoti bet ką mokėjimu sužavėti moteris iš pirmo žvilgsnio. Šis atkaklus ir užsispyręs moterų numylėtinis pasirengęs imtis bet kokių būdų, kad trokštama žuvelė pakliūtų į jo tinklą.

Jis ne romantikas, bet dėl svajonių moters sugebės ir dainuoti serenadas, ir dovanoti gėles, ir gražiai asistuoti. O koks jo humoro jausmas! O žalčio gundytojo šypsena! Naivios moterys labai greit užkimba ant šio karšto širdžių ėdiko kabliuko.

Vėžys

Vėžio ženklo vyras – kaip užversta ir neištyrinėta knyga. Jis saugo savyje daug jausmų ir emocijų. Iš pirmo žvilgsnio, šis ypatingai neišsiskiriantis ir drovus vyras turi kažkokio stebėtino patrauklumo. Jis švelnus ir geranoriškas, bet tuo pat metu šaltas ir neprieinamas.

Šis vyras savo atsiskyrėliškumu kelia dar didesnį norą jį atverti ir artimiau pažinti. Temperamentingos ir aktyvios moterys dažnai mano, kad Vėžio ženklo vyrai labai patrauklūs.

Liūtas

Dėl savo aukštos savivertės ir mokėjimo kilniai elgtis viešumoje šis temperamentingas ir impozantiškas vyras moterims kelia kažkokį žavintį įspūdį. Nuostabu tai, kad aistros ir jausmų pas jį – nors upes tvenk.

Jis seksualus ir gana iškalbingas, jeigu tai būtina norint užkariauti moterį. Svarbu tai, kad jis patvirtina savo žodžius gražiais gestais. Tai visada sužavi moteris ir priverčia jas iki ausų įsimylėti.

Skorpionas

Šitas temperamentingas vyras turi tiek žavesnio, kad net ir brandžiame amžiuje jis įsigudrina lengvai žavėti bet kokio amžiaus moteris. Šio ženklo vyrai – aistringi, patrauklūs ir nenuvargstantys meilės reikaluose.

Be to, Skorpionas moka palenkti į save moterį, net jeigu pradžioje atrodė jau visai nepatrauklus. Jo nesuvaržyta energija veda moteris iš proto. O taip pat nuneša stogą net pačioms šalčiausioms ir neprieinamiausioms. Nuo šio karšto ir klastingo gundytojo verčiau laikytos atokiau.

Žuvys

Žuvų ženklo vyras traukia moteris savo jausmingumu, geraširdiškumu ir tuo, kad iš pažiūros neturi ydų. Šio vyro žavesys – daugiabriaunis ir neišsemiamas. Būtent todėl moteris, susidėjusi su šiuo romantišku vyru, ilgainiui paskęsta jo bedugnės sielos gelmėse.

Jis nuostabus klausytojas, įdomus pasakotojas ir nenuvargstantis meilužis. Be to, šalia tokio vyro kiekviena jaučiasi princese iš stebuklingos pasakos, kurioje norisi gyventi amžinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.