3 protingiausi ir labiausiai apsiskaitę Zodiako ženklai

Pasigirti aukštu intelektu ir apsiskaitymu gali nedaug kas – juk tai pasiekiama atkakliu darbu ir darbu su savimi.

 Astrologai tikina, kad žvaigždės taip pat veikia šias žmogaus savybes.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai tikina, kad žvaigždės taip pat veikia šias žmogaus savybes.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2020, 2:07 PM

Astrologai tikina, kad žvaigždės taip pat veikia šias žmogaus savybes. Jie nurodo tris Zodiako ženklus, kuriuos drąsiai galima vadinti pačiais protingiausiais ir labiausiai apsiskaičiusiais.

Vandenis

Pirmoji vieta atiteko šiam ženklui ne šiaip sau – juk jis yra tikras knygų fanatikas, o jo bibliotekos gali pavydėti bet kuris rašytojas. Vandeniai gali skaityti visur – transporte, ilsėdamiesi, valgydami ar netgi tiesiog eidami. Knygos šiam Zodiako ženklui – naujų idėjų ir žinių lobynai. Jie apdovanoti neeiliniu protu ir gali nestandartiškai mąstyti, tinkamai panaudodami savo intelektą.

Šaulys

Šio ženklo atstovai – siekiantys tikslo ir pasitikintys savimi, todėl jie pirmi padaro svarbius atradimus ir tampa „progreso varikliais“. Šauliai labai dėmesingi įvairioms detalėms ir lengvai dalijasi savo enciklopedinėmis žiniomis apie tai, kuo šiuo metu domisi. Jie lengvai skaito vieną knygą po kitos, įsimylėdami personažus, ir gali apie juos kalbėti be galo.

Ožiaragis

Pačių protingiausių ir apsiskaičiusių Zodiako ženklų trejetuką užbaigia Ožiaragis, kuris nuolat kelia savo intelekto lygį. Šio ženklo atstovai moka savarankiškai įgyti žinias atkakliu darbu ir todėl pasiekia viską, ką suplanavo. Vienas mėgstamiausių Ožiaragių laiko praleidimo būdų – knygų skaitymas. Jie mėgsta įvairius žanrus, o dėl skaitymo greičio knygas jie tiesiog ryja, greitai pereidami prie kitos. Seka literatūros naujienas ir vieni pirmųjų skaito knygas, kurios buvo ką tik išspausdintos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.